Nézd szerintem még egyetlen kábelekkel kapcsolatos beírásom nem született abból a célból, hogy itt eladásokat produkáljak vele. Sőt konkrétan majdnem teljes technikai leírást adtam arról, hogy mit miert csinalok. Ha valaki nagyon lelkes lenne és nagyon meg akaená csinálni, az kb azokbol az infókból meg tudná maga is csinálni. Szóval igen, fogok gyártani kábelt, de ez itt most teljesen mindegy.chord_ írta: ↑2024.07.26., pén. 21:01Ha kalmárkodni akarsz a kábeleiddel, ez teljesen érthető és jogos stratégia.sutemenyx írta: ↑2024.07.26., pén. 20:58
De ezért, csak emellett van a realitás. Ha az 1M nagycápát kiütötte, de félmillioert veszed és amugy egy hama kábel átkígyóbőrözve, azt senki másnak nem fogod tudni eladni. Egyrészt azért is, mert értéktelen, másrészt mert másnál egyaltalan nembiztos, hogy az olyan jo lesz. A szerkezeti és anyagleírás egyfajta biztositek, hogy nem csesznek át irdatlanul próba-szerencse alapon.
Ha a jó hangot keresed, ez a prioritás, akkor nem.
És de, konkretan a jo hang kereseshez kell az, amit leirtam - az elozo hozzaszolasomban. Azt kell keresni, hogy minel kulonbozobben szoljanak a felvetelek. Nem csak kabelnel, minden komponensnel.