juliush írta: ↑2024.07.23., kedd 16:51
kammerer írta: ↑2024.07.23., kedd 16:30
Aszpirin írta: ↑2024.07.23., kedd 15:39
....Kammerer a saját személyes "tiltólistámon" van ami azt jelenti, hogy nem látom és ennek okán nem is olvasom az okosságait, és ez nekem így jó (egyébként ez bárki számára elérhető lehetőség, bárkivel kapcsolatban). Hónapok óta túltettem magam rajta - és az általa képviselt jelenségen -, hozzá sem szóltam, és nem reagáltam felé egyetlen hozzászólására sem. Sem publikusan, sem privátban, sem figyelmeztetésben, sehogyan....
Aszpirin megint hazudik. Hazudozgat. Szokásához híven.
Mivel Attilát nem úgy ismerem, mint aki "hazudozgat", kérlek tényekkel cáfold, amit állított, mielőtt sértegetni kezded!
Mivel én úgy ismerem, és amikor erre rávilágítok, akkor visszakérdez, hogy mi volt a szövegében hazugság, és olyankor elmondom, egyébként is meg akartam előzni, hogy vissza kelljen kérdeznie.
Nézzük csak a legutóbbi semmit nem tevését kammererrel kapcsolatban. Kiemelések most, tőlem:
Aszpirin írta: ↑2024.07.22., hétf. 09:51
ELEX írta: ↑2024.07.22., hétf. 09:42
Csak abban reménykedem, hogy csendesen olvasó többségben nem ragadnak meg a téves állítások és a helyükön tudják kezelni a posztokat és azok szerzőit.
Nekem már
a tiltólistámon van
a hülyeségek legfőbb terjesztője,
így legalább nem k.rom fel az agyamat minden alkalommal 
Én is csak reménykedni tudok, bár van egy érzésem, hogy a viszonylag a témához valamennyire konyítók körében is
így terjednek a totálbaromságok és a móricka-elméletek, sajnos.
Az AVX-en ezt még nevezhetjük a tízmillió mindenben is szakértő országának, de azzal nehezebb már mit kezdeni, amikor úgymond "szakmai"(nak tartott) oldalakon illetve
úgymond "szakemberek" tollából
jelennek meg olyan égbekiáltó hülyeségek, hogy a tényleg hozzáértő olvasónak szétmegy az agya... és ezek aztán
be vannak hivatkozva érvként.
Én már elengedtem.
Akkor ugye nézzük meg a "
most nem tettem semmit"-ből a "most" fogalmát. Ez a legutóbbi esemény tegnap délelőtt volt, szűk másfél napja. Azaz most - is - tett egyet-mást. Aztán meg a korábbiak.
Ugyebár már az ezen topikbani aktív megjelenésemkor rávilágítottam, hogy Aszpirin többek között az ún. személyeskedések megakadályozásának hivatalnokaként saját többszöri
utólagos bevallásai szerint is hajlamos elvetni a sulykot úgymond modortalanságilag. Éppen akkor is csinálta, amikor erre először felhívtam a figyelmet. Moderátorként moderálatlan rendszeresen. Hatalmi helyzetből teszeget olyasmit, amit neki kell megakadályoznia.
Amikor legutóbb hazugságokról polemizáltam vele, még az elején bedobta, hogy megmondja Tamásnak, hogy "vagy ő megy, vagy én megyek". Maradt. Megyek én. Ennyi.
Szerk.: Gondolom, sikerült cáfolnom tényszerűen, amit állított, miszerint hogy ő aztán "most" nem tett semmit, nem reagált... publikusan sem...