szepi0808 írta: ↑2024.05.08., szer. 15:55
Zozi írta: ↑2024.05.08., szer. 14:31
szepi0808 írta: ↑2024.05.08., szer. 12:29
Érdekes dolgok ezek, mert pont az hisztizik, aki nem is Sony projektor felhasználó, csak a nyálát veri. Most nem tudom, hogy féltékenységből, vagy irigységből, de majd mindenki eldönti magának :)
Ha ezt rám írtad (gondolom, hogy igen) akkor biztosíthatlak, hogy nem vagyok féltékeny, sőt irigy sem. Miért lennék?
Ha véletlen pénzt adtam volna a sony xw7000-ért, akkor biztosan hisztiznék és "verném a nyálam"... de így nem. Szerencsére megkíméltél egy csalódástól. Ezt már többször, több fórumon megköszöntem neked.
Nem kifejezetten rád értettem, hanem azokra akik már sportot űznek a fikázással és a köpködéssel és hiába válaszolok bármit semmi nem jó. Inkább, akkor nem is reagálok, vagy ez lenne a lényeg, hogy szepi elkussoljon? Nem tudom, nagyon gyanús.
Pedig aki igazán ismer vagy üzletet kötött velem én mindig néztem, hogy ki honnét jött és az árakat is úgy adtam, hogy olyan ember is tudjon jó gépet venni és hozzájutni ahhoz a minőséghez, amihez amúgy nem tudna. Azelőtt azért támadtak a "nagy urak" és még mindig fújnak rám és vívtam meg velük a harcot soksok éven át, hogy amíg ők csak listaáron, nagyot kaszálva a nagy embereknek tudják eladni azt a kategóriát, amit itt egy páran megtudtak venni tőlem. Az ellen harcoltak, hogy Ti "kis emberek" ne tudjatok hozzájutni és élvezni az a szintet, amit csak azoknak szántak, akik tele vannak és listaáron tudják nekik adni. Én meg harcoltam ellenük és próbáltam minden olyan fórumtársunknak "segíteni" hogy hozzá juthasson Ő is, amihez a "nagy urak" nem akarták. Csak ők akarták uralni a piacot, összebeszélve egymással szövetkezve, ugyanígy ellenem is. Aztán egyikük elkezdte itt játszani a jófiút, ugrasztotta nekem a "barátokat" és mikor már azok sem tették és még jó pofán is b...ták, akkor kezdtek már rájönni arra, hogy milyen alattomos és kétszínű, mára már szerintem innét is elvesztett mindenkit. Én maradtam, próbálok úgy csinálni mindent, hogy még mindig a fórumról keresők "előnyt" élvezhessenek.
Erre jön itt az unatkozó és sejtem, hogy itt is üzleti érdekből való basztatás. Megmondom őszintén, hogy a mai napig nincs hatással arra, ami a cél lenne. Ugyanúgy vásárolnak új és használt Sony-t is. Eljönnek, megnézik, tetszik nekik és elviszik. Sokan mondják, hogy teljesen átlátszó, ami itt folyik és ne foglalkozzak vele. De én meg csak miattuk is kötelességemnek érzem válaszolni. De hiába mert aki nem akarja meglátni az írásomban azt, amire rámutatok, az nem is fogja, csak hajtsa a magáét.
Pár dologra már az ezt megelőző posztodban is felkaptam a fejem. Demo XW7000 nalad 7500:1 on/off kontraszt érték másnál 12000:1
Nem akarok szakmai vitába belemenni, arra úgysem szokásod válaszolni, maximum egy lenéző dumával elintézed az egészet. Viszont borítékolhatom, hogy ha én megmérek valamit az annyi és mindenki más álltal visszamérhető érték. Olyan nincs on/off kontraszt értéknél h itt ennyi másnál annyi, főleg nem az álltalad feltüntetett érték különbözettel!
Térjünk is vissza erre az írásodra "kis emberek" és "nagy urak".

Nem vagy semmi, hogy ezt leírtad.
Ott is elvesztettem a fonalat, hogy most akkor az 520es 4K sokadik degradálódott gépnek örülni kell, hogy milyen jó? Vagy most annak örvendünk, hogy nézhető képe lett 2170:1 on/off kontrasztal(a 25000:1 helyett) és a tulajdonos örül neki?
Összeesküvés elméleteket szősz a
TÉNYEKKEL szemben!