A TV hangnál egy kifejezetten erre gyártott streamer mindenképp lényegesen jobb hangot ad, és használni is praktikusabb.
A Wiim futómű szerintem ár-érték arányban verhetetlen, és ha külső dacról használod, elég a PRO, a Plus csak a beépített dacban különbözik. Azt most 60eFt körül megveheted újban, és ha veszel egy külső kis lineáris tápot, akkor az egy tisztességes belépő szint. Ha a Cambridge márka szimpatikusabb, akkor meg egy MXN10 is elég lehet, de már az is duplája a PRO és táp kombónak.
Korábban Arcam procimon volt stream lehetőség. Ki is próbáltam, hogy vajon hallok-e különbséget, ha TV-ről megy a stream vagy közvetlen a prociról. Bevallom nem hallottam köztük különbséget, ami számomra egybevág azzal, hogy digitális bekötés esetén mivel 0-ák és 1-ek "szaladgálnak", elvileg semmi érdemi különbség nem is lehetne.
Ezért kérdeztem, hogy ha digitális bekötés, akkor hang tekintetében mi értelme van egy jóval drágább eszköznek.
CA CXN V2 továbbra is tervben van, de analóg tervezem majd használni, függetlenül attól, hogy mérésen kicsit lehúzták (
https://www.audiosciencereview.com/foru ... dac.31915/), mert összeségében azt olvasom, hogy nagyon "szerethető" a hangja, könnyen sokáig hallgatható. Gondolom kicsit elfed, de nem célom minden apró részletet, karcot boncolgatni / elemezni. Egyszerűen csak élvezni szeretném a zenét egy jól és könnyen használható eszközzel.