Ha nem kerülte el a figyelmed az, amit sokszor leírtam, akkor miért húzod rám az ellenkezőjét? Ez bizonyára költői kérdés marad.Rock60 írta: ↑2024.06.30., vas. 14:57Nagy igyekezetemben nem kerülte el a figyelmemet egyszer sem.Luxor Audio írta: ↑2024.06.30., vas. 09:08Nagy ellenkezési igyekezedetben még arra is fittyet hánysz, hogy nálam többször talán senki nem írta le ezen a fórumon, hogy a hifizés és a zenehallgatás két külön hobbi némi, de egyre vékonyabb átfedéssel.
Az én megítélésem szerint is két különböző hobbiról van szó, annyi eltéréssel, hogy én a hifizésnek nem igyekszem peoratív tartalmat tulajdonítani... Szerintem hifizés nincsen zenehallgatás nélkűl, míg zenehallgatás létezhet hifizés nélkül.
Ezért mondtam, hogy a hifizés több, mint önmagában a zenehallgatás.
A hifizés néhányaknál eleve pe(j)oratív értelmű lett az eredeti célokhoz viszonyítva. Te talán nem, de én találkoztam olyan hifistával, akinél a zenei felvételek csupán tesztanyagok voltak. Ha pár évvel régebben is jelen lettél volna az AVX-en, néhányukkal Te is beszélgethettél volna, akik saját kifejezésük szerint "túl voltak a zenehallgatáson".