Dehogynem, végigolvastam. Hosszasan leírja, hogy miről magyaraz az AQ-s ember, aztan leirja, hogy spektrumot mért, leírja mit is jelent pontosan.richard87 írta: ↑2024.06.30., vas. 18:54sutemenyx írta: ↑2024.06.30., vas. 17:50Ok, tehát az audioquest veszi a fáradtságot, beprobalja a kabeleit egy rendszerbe, felveszi konkretan a kapott hangot mikrofonnal, megosztja az interneten. Majd jön egy senkiházi faszkalap és mindenféle ellenpróba nélkül a fotelből megmondja, hogy márpedig az hamisított. Te pedig elhiszed. Kár, hogy nem vagy itt, szívesen kezet fognék veled, de így most csak gratulálni tudok.richard87 írta: ↑2024.06.29., szomb. 23:49
Mondjuk ilyen "drótokon"?![]()
https://www.realhd-audio.com/?p=5540
Gratulálok!
Sokmindent el lehet mondani az Audioquestről, hogy túlárazott a konkurenciához képest és nem is villantanak akkorát, vagy hogy árban túlzóak a lépések a kábel tudásához képest, de abba pont nemigen lehet belekötni, amit műszakilag állítanak. Maximum így a fotelből, a pálya széléről. Onnan ugye mindig betalálnak a gólok is.![]()
Hát ehhez a hozzászóláshoz én is csak gratulálni tudok és írásod alapján egyértelmű, hogy el sem olvastad a cikket.
Annyi esze azért volt, hogy nem saját név alatt futott a videó, amit a szar kibukása óta mindenhonnan töröltetett. Anno sok helyen megírták, hogy tesztelték és egyértelműen kamu az egész, (hisz digitális jelátvitelről beszélünk) csak hirtelen ezt az oldalt találtam meg. Ez egy 8 éves sztori.
Amúgy te magad is lehetsz az a fotel bajnok. Végy egy mikit, helyezd el a helyiségben, futtasd mondjuk a REW programot és mérj meg vele egy jelet olcsó és drága kábellel is.
Tényleg nem fűzném tovább ezt az eszmefuttatást. Ez egy hobbi, amit a saját magunk szórakoztatása céljából csinálunk és ha valaki a drága kábeltől jobb hangot hall, akkor az elérte az eredményét, függetlenül attól, hogy csak az agy játéka vagy valóban jobb-e. Engem nem zavar, ha valaki milliókat költ a kábelekre. Én ezt a különbözeti összeget elektronika vagy hangfalak fejlesztésbe teszem inkább bele (és nem, nem marad benne semmi azért, mert pl olcsó Klotz XLR-t használok Neutrik fejekkel).
Majd kijelenti bármiféle bizonyíték és érv nélkül, hogy ez ez egész hülyeség, ilyen nincs, és aki ilyeneket állít az csaló. Namost ez konkrétan rágalmazás és hitelrontás, tehát jogi kategória már. Bizonyítékok és érvek nélkül pedig még morálisan bicskanyitogató is lehazugozni valakit vagy valakiket, akik évtizedek óta ezzel foglalkoznak. Tehát a hozzászólásom 100% helytálló, de ezt én már akkor tudtam, amikor leírtam.
Nem a kételkedéssel van probléma -azt lehet bátran, lehet próbálni cáfolni is-, de a bizonyíték nélküli rágalmazáshoz és hazugozáshoz pont ilyen senkiházinak kell lenni, mint ez a vén marha.