"Szerintem is a Counterpart valóban jobban össze van rakva - de 10X unalmasabb."DeLorean írta: ↑2024.06.28., pén. 18:05Szerintem is a Counterpart valóban jobban össze van rakva - de 10X unalmasabb.zx07 írta: ↑2024.06.28., pén. 17:33Végignézve a Dark Matter összes részét, azt tudom mondani, hogy a Dark-hoz biztosan nem hasonlít, mert időben nem mozog a történet, meg a Dark jóval profibb. A Counterpart meg 10x jobban összerakott sorozat. Ez a sorozat jól indult, de szerintem rohadtul elbonyolították a felétől a végéig. A végén már nem tudtam követni, hogy melyik Jason melyik Jason... Így csinálnak egy alapvetően jó ötletből egy silány véget... már szigorúan szerintem.
Pont az az új húzás benne, hogy sok Jason van. Na de ezt kellett volna jobban kifejteni és akár megmutatni mások útját is.
Nekem az időutazós és a multiverzumos sorozatok egy kategóriának számítanak, azért említettem a Dark-ot.
Igazad van!
![]()
Szerintem a Counterpart-ban csepegtetve adagolják a történetet és lépésről-lépésre fednek fel mindig valami újat, de mégis van benne egy állandó feszültség, ami az embert odaszegezi a képernyő elé... itt is így indult, de aztán elbonyolították és elvesztettem az érdeklődésemet, egy alapvetően jól induló sorozat iránt...