Közben az árat is módosítanám: 150.000 forintra.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Canon 6D + portrémarkolat + 2 távkioldó + 2 akksi + 64GB sandisk pro
Re: Canon 6D + portrémarkolat + 2 távkioldó + 2 akksi + 64GB sandisk pro
HTPC, Edifier S2000, Mi 4k laser projector
Re: Canon 6D + portrémarkolat + 2 távkioldó + 2 akksi + 64GB sandisk pro
Beszámítanám alábbi objektívet:
Canon RF50mm F1.8,
Illetve egyéb RF obi is szóba jöhet megegyezés szerint.
Canon RF50mm F1.8,
Illetve egyéb RF obi is szóba jöhet megegyezés szerint.
Canon 6D + portrémarkolat + 2 távkioldó + 2 akksi + 64GB sandisk pro
Eladó egy nagyon szép állapotú Canon 6d - wifis változat. Csupán 48.000 Expo van a gépben. Doboz, gyári töltő, kábelek. A képen látható obi már nem része az ajánlatnak. Alku nélkülieknek jár hozzá a gyári akksin kívül portrémarkolat + 2 akksival, egy sima egygombos kioldó és egy komolyabb time-lapse kioldó is, valamint egy Sandisk 64Gb kártya.
Az összes hiba:
- a gép alja minimális mértékben kopott.
- a szemkagyló nem gyári, elhagytam, rendeltem rá kettőt, így neked is jut egy tartalékban ha ugyanígy járnál.
- a portrémarkolat elsütő gombja nem mindig működik.
Ennyi.
Tökéletes gép a Full Frame világba való belépéshez!
Ára: 160.000 Forint.
Személyes átvétel Komáromban. Beszámolni nem tudok semmit. Csomagküldés a vevő terhére és felelősségére lehetséges, előre utalás után.
Az összes hiba:
- a gép alja minimális mértékben kopott.
- a szemkagyló nem gyári, elhagytam, rendeltem rá kettőt, így neked is jut egy tartalékban ha ugyanígy járnál.
- a portrémarkolat elsütő gombja nem mindig működik.
Ennyi.
Tökéletes gép a Full Frame világba való belépéshez!
Ára: 160.000 Forint.
Személyes átvétel Komáromban. Beszámolni nem tudok semmit. Csomagküldés a vevő terhére és felelősségére lehetséges, előre utalás után.