(Ridley Scott és Michael Douglas az egyik kedvenc filmem a Black Rain(1989) forgatásán.)
Moderátor: ValhallA
Irtam egy par peldat. PELDA-t. Tenyleg nem erted? Eveket nem nezed vegig esetleg? Azt elore mondom tuti nem jo. Es ez teljesen egybevag azzal, amit leirtam, hogy szerintem nem nekem kellene ezt igy megirnom… de ez tovabbra is egy velemeny reszemrol, es mar 2x probaltam befejezni ezt a temat, hogy mas is johessen a sajatjaval.Speter írta: ↑2024.06.04., kedd 09:27Nem csak az a lényeg, de "Aura V2/2 Reference, gyartas alatt 2019-2022, ezust-arany-platina, dupla vezetokeresztmetszet Aura V2/2-hoz kepest"
Ez sem igaz, a Reference az tiszta Au-Pt szálakból áll, nem dupla vezető, míg a Standard tényleg ezüst-arany-platina ötvözet, így ezzel is félre vezeted az embereket, aki idetéved.
Amúgy meg az, hogy nem közli listában, hogy mi micsoda, attól még nagyon jó a portéka és mindenre válaszol Ákos, így nincs semmi gond az üzlet politikájával és a hozzáállásával.
Az, hogy mennyi idős, az meg csak javít a hangon, minél idősebb, annál jobb, ez csak jót jelent, mert megnyugszik az anyag szerkezete.
Nem csak az a lényeg, de "Aura V2/2 Reference, gyartas alatt 2019-2022, ezust-arany-platina, dupla vezetokeresztmetszet Aura V2/2-hoz kepest"
Au lett volna. Te amugy tudod napokkal a posztolas utan szerkeszteni a hsz-eidet?
Hát sajna Te sem, mert az Ag az ezüst
"A nap vértóba száll, Vérszagra gyűl az éji vad"
Csak egy apró, de nem lényegtelen tévedésre hívnám fel a figyelmedet. Az idézetben szereplő kábel nem Valhalla gyártmány, hanem ValhallA kábel, ahogy Ákos többi kábele is. A Valhalla egy Nordost sorozat típusneve.