Ennek a problémának nem ismerem célzott megoldását a már ezerszer elpuffogtatott frázisokon kívül (pl. hogy hallgass meg mindig mindent lehetőleg saját rendszerben, akkor is, ha mindenki csak jót ír róla - ez egyébként olyan tanács, amit sok esetben nagyon nehéz betartani). Célszerű az lenne, hogy mindenki őszintén leírja, amit tapasztalt, de ezt én sem tudtam megtenni, mert nincs kedvem az utána következő falkatámadás elviselésére vagy kivédésére, ezért.Luxor Audio írta: ↑2024.06.26., szer. 09:23Okay, megvan a kórkép. Milyen kezelést javasolsz a problémára?Aszpirin írta: ↑2024.06.26., szer. 09:05... egy biztos: a "szóvivő" fórumtagok nagyon tudják itt befolyásolni egymást, gyönyörű kánont alakítva ki a kultuszcikkek körül, ami annyira szép, hogy senkinek nincs kedve belerondítani, inkább elmennek a "ha a többségnek ennyire bejön, tutira az én rendszeremmel van baj" irányba.
De zokat, akik még ennek ellenére is bátren le merik írni a negatív tapasztalataikat, nem kellene - szerintem - csípőből betámadni.
Mellesleg - főleg turisztikai szolgáltatások választásánál, de pl. webes vásárásnál is - én is a negatív tapasztalatokra keresek rá először (aztán rámegyek persze a pozitívakra is, amikből általában nagyságrendileg több van, tehát nagyon nehéz a relevánsakat megtalálni), mert sokzor sokkal nagyobb az információtartalmuk számomra, mint az üres ömlengések ezreinek, a tapasztalatom pedig azt mutatja, hogy pont ezek tudják megválaszolni azokat a kérdéseket, amelyek foglalkoztatnak a termékkel/szolgáltatással kapcsolatban.