lacy írta: ↑2024.06.06., csüt. 22:11
monnyuk szerencséd, hogy ő válaszolta meg először, tőlem nagyobb (ki)osztást kaptál volna.. sőt kapsz is
Idejössz, kérdezel hülyén marhaságot, valaki kijavít és még neked áll feljebb. jómagyarszokás
Inkább köszönnéd meg, hogy kiigazította a marhaságodat
Az én válaszom ilyenre ez: csakis a belevalót, mivel nemigen lehet pl egy AT hangszedőbe pl Ortofon tűt tenni, de még másik At-t se nagyon
ez a tökéletes válasz a tökéletlen kérdésedre. Mert más érteni amit kb szeretnél, és más korrektül kérdezni, amire kapsz is korrekt választ vélhetően.
én meg tuti biztos mondhatom neked, hogyhátrébb az agarakkal![]()
Többször leírtam már, hogy nem szeretném, ha a fórumon az agresszív kommunikáció teret kapna, most pedig leírom azt is, hogy ez effajta kioktató, másokat lealacsonyító, magas lóról történő kommunikációt sem szeretném, ha magunkkal vinnénk!
Egyszerűen nem is értem, miért nem lehet normális hangnemben elmagyarázni, mit rontott el a user, majd tanácsokat adni neki, ahogyan azt mondjuk megtette más. Mi értelme letépni a fejét a kérdezőnek és még bele is rúgni, ahelyett, hogy megmutatnánk neki merre van az út, még, ha rosszul is kérdezte meg. Persze néha megy a károgás, hogy alig vannak új hobbisták, mi lesz így a hifivel, velünk, ugyanakkor így csak az ellenkezőjét éritek el, mindenkit elüldöztök, akiben felpattan az érdeklődés szikrája, inkább ráöntötök 2 vödör vizet, nehogy elkezdjen lángolni.
Érdemes lenne ezt is átgondolni ezt és két ilyen tapasztalt fórumosnak, mint ti (persze másoknak is) segíteni azoknak, akik segítséget kérnek, nem pedig kioktatni azokat!