A korábbi részen elgondolkodtam, hogy egy ilyen beteg jövő talán nem is sci-fi.
Tegnap a moziban pedig folyamatosan "ez mi a f@..???" érzésem volt.
Szerintem azért van különbség a kettő között.
A korábbi részen elgondolkodtam, hogy egy ilyen beteg jövő talán nem is sci-fi.
Szerintem pedig minden idők egyik legjobb filmje. A sötét középkorba (az 1300-as évekbe) helyezett nyomozós krimi-thriller Sean Connery-vel a főszerepben, Umberto Eco regénye alapján, egyszerűen zseniális, számpmra egy klasszikus óriás! Feltétlenül ajánlott!kasumi írta: ↑2024.05.28., kedd 18:23The Name of the Rose (Original title: Der Name der Rose; 1986)
https://www.imdb.com/title/tt0091605
Ajánlott, bár meglehetősen egyedi hangulatú és kivitelezésű.
Július elejéig megmarad a 4K felbontás, utána lesz csak fullhd a maximum, annak, aki közvetlen az HBO-ra fizetett elő, és nem vmelyik szolgáltatón keresztül, mert nekik már a MAX indulásakor csak fullhd-ban elérhető a tartalom.wittao írta: ↑2024.05.24., pén. 00:43Nekem Standard Antigo elofizetesem van
2390Ft/ho
Dune II most kezdtem bele es a TV-m is jelezte Dolby Vision uzemmodban van, ugyanigy a Csernobil sorozatnal, Tronol Harca 8. evadnal.
Van itt katyvasz akkor rendesen… meg eldontom ha visszaveszik a felbontasokat, hogy feljebb lepek, vagy visszamondom a francba. Ha az ember osszeszamolja Netflix/MAX/Disney+/Apple+ eleg sokra jon ki minden honapban. Mondjuk TV-elofizu ami 7000-8000 Ft volt/ho, azt visszamondtuk, es jobban megeri nekunk a tobb stream reklam nelkul, mint a TV amit soha nem neztunk.
Godzilla x Kong: az amerikai változat 2. része. Az első rész nekem nagyon tetszett, a folytatása egy idő után értékelhetetlenül gyerekes, erőltetett.
Nincs Japán felfogású Godzilla, mivel a japánok találták ki, eredeti nevén Gojira, csak a nyugati terjesztés miatt fordították Godzillára.
Igazán leírhattad volna a címét is egy Netflix-link helyett, amit nem biztos, hogy mindenki meg tud nyitni...venomer írta: ↑2024.05.27., hétf. 20:07https://www.netflix.com/hu/title/81516751 Igazi beteg szar és imádom.A tudományos dög besorolást kapja. Nem szoktam rókabőrről áradozni, de ezek az alkotók megérdemlik.
OFF Barátom nagy dohányos, felesége állandóan mondja neki :" Már egy autó árát elfüstölted!" Válasz: "Minek neked még egy autó." (Neki és a feleségének is van egy autója)
Már leszoktam de a duplája lenne nálam alsó hangon…mondjuk sok kilo jött helyette..
Nálam (most számoltam össze: Tévé+Streaming összesen 26.021 Ft / hó, Ebből mozistreaming 14.459/hó , zenestreaming (roon nélkül) 6.966/hó, tévé 4.576/hó (nem tudom sajnos lemondani, anyum majdnem egész nap bámulja, és ez még a legolcsóbb, ráadásul ha lemondanám, ugrik a telefonra és internetre és 3 mobil előfizetésre is a 30% kedvezmény, egyszóval nem éri meg lemondani).wittao írta: ↑2024.05.24., pén. 00:43Nekem Standard Antigo elofizetesem van
2390Ft/ho
Dune II most kezdtem bele es a TV-m is jelezte Dolby Vision uzemmodban van, ugyanigy a Csernobil sorozatnal, Tronol Harca 8. evadnal.
Van itt katyvasz akkor rendesen… meg eldontom ha visszaveszik a felbontasokat, hogy feljebb lepek, vagy visszamondom a francba. Ha az ember osszeszamolja Netflix/MAX/Disney+/Apple+ eleg sokra jon ki minden honapban. Mondjuk TV-elofizu ami 7000-8000 Ft volt/ho, azt visszamondtuk, es jobban megeri nekunk a tobb stream reklam nelkul, mint a TV amit soha nem neztunk.
Az tény hogy jól játszotta a szerepét, a sokszor unszimpatikus figurát.
Igazad van.
Egy LG TV-n keresztul. Uj appot kellett letoltenem, bejelentkeznem, es utana ez fogadott. Egyelore itt megy minden megfelelo felbontasban.
Persze, hogy azt írja. Meg azt is, hogy Dolby Vision, és azt is, hogy Atmos. De abban is játssza?
Ránéztem a MAX mobil app-ra, pl. a Dűne part 2 borítója azt írja, hogy 4k UHD.