tottyi írta: ↑2024.05.23., csüt. 15:27
Töki írta: ↑2024.05.23., csüt. 15:01
tottyi írta: ↑2024.05.23., csüt. 08:31
robi20064, ezt most miert?!

Almatlan ejszakaim lesznek mert akkor megint par ezer euro a kabelekre is es megegy kutyu de nagyon kiprobalnam. De mintha töki forumtars mar probalt volna a Chord Dave moge kotni eloerositot es nem gyozte meg ha jol emlekszem.
Töki forumtárs már használ előfokot
Kemény 1000 Euroért egy ilyet vett:
https://www.mzxaudio.eu/product/pre-nr1/
Rátérve a Dave-hez használt tápokra; a gyári után két tuning-tápegység is volt hosszú ideig és ezek között is jól detektálható kölönbség volt, ahogy Vinkler írta, bár az részben ízlésbeli különbség volt. A gyári tápjához képest viszont mindkettővel lényegesen jobban muzsikált a Dave. Minden paraméterben tettenérhető volt a változás.
Az elofokrol meg tudnal irni mik a tapasztalatok? Azert az az 1000 euro nem olyan szornyu. Az adatlapjat nezve ennek meg alacsonyabb a kimeneti impedanciaja mint a Bricasti M20-nak.
Taviranyito is erdekel, a Dave-hez kepest, hogy gyorsabban-e hangosit/halkit, na meg minden na. :)
A távja sokkal gyorsabb, mint a Dave távja.
Hangerőben 40 dB-t tud csillapítani meg némítani lehet, tehát nagyon halkan nem lehet hallgatni. Aztán, hogy ezen lehet-e/akar-e változtatni, azt a gyártótól kell kérdezni. Elképzelhető, mert pl a szoftver kérés szerint lett átírva pár funkció tekintetében.
Engem mondjuk nem zavar, mert 90%-ban -15dB--25dB hallgatok vele zenét, de aki hosszasan intim cseverészni akar zenehallgatás alatt, az feltétlen konzultáljon a gyártóval.
Én tettem bele egy Hifi Tuning Supreme biztit és szerintem jót tett neki.
Hangja összességében korrekt, dinamikus, jó felbontású mégis kellően testes és súlyos (nem bumfordi), folyékony, színezetlen, de azért picit a meleg tónus felé billen.
Nagyon jól reagál az elcsatolásra - mondhatni kötelező valamit alá tenni. Én eleinte Vibra-R bronz kúppal használtam és sokat dobott rajta. Aztán vettem alá egy szett ilyet:
https://audiocable.hu/termek/next-high- ... on-stands/
Ezzel jobb lett, mint a Vibrákkal, de nem annyival, mint Vibra a semmihez képest.
Tápkábelekre is reagál, nem mind1 mit dugsz bele. Nálam feszes, szikár hangú tápkábellel adja.
Kb 1 hét bejáratást igényelt, utána nem tapasztaltam változást, de az első 4 nap alatt jelentősen változik.
Kijelzője durva! A fényerőt le kell venni minimumra; 5%-ra. Biztos van, akinek ez is sok - én imádom. Szerintem 30 méterről is jól látható, viszont belehet rajta állítani, hogy pár mp után elsötétedjen.
Ára nevetséges. Én minimum a duplát kérném érte!