gomolalaci írta: ↑2024.05.16., csüt. 20:35
Be kell ,,járatni" ? Amelyik kábel, drót hatása azonnal nem hallható, azt járathatod életed végéig. Nem lesz más, legfeljebb valamit ,,finomodik" vagy hozzászoksz
Ja, be kell járatni, pontosan.
Nem az a kérdés, hogy hallható - e egy új kábel hatása a rendszerben, ha kicseréled a régit, hanem hogy mit érsz el vele.
A bejáratással kapcsolatban az általánosítással itt is - itt főként - csínján bánjunk.
A Neotech - ből készített tápkábeleim egyből jól szóltak, és tagadhatatlanul javult a hangjuk a következő 100 órában, a karakterük nem sokat változott.
Ezzel szemben szerét ejtettem egy Black Rhodium Stream 1.7 - nek, ami gyakorlatilag hallgathatatlan volt vagy négy napig. Olyan visítozást csapott, hogy azt sem tudtam, hova szaladjak.
Az első hallgatózás után felhívtam az előző tulajt, hogy mi van má', de beszéltem a forgalmazóval is. - Akusztika -
Mindketten azt mondták, hogy nyugi van, térjünk vissza a kérdésre egy - két hét múlva.
Nagyon kifinomult, levegős, transzparens kábel vált belőle, gyönyörű magasakkal, azóta fix helye van a Metrum előtt.
Állítólag azért ilyen hosszú a betörési szakasz, mert ezüstözött a kábel.
Hopp, megint egy általánosítás.