Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fotó DVD
-
Vendég
Fotó DVD
Na ez nemigen megy... minden átméretez...
Az a része, hogy Te egy esetlegesen 5-6 Mpixeles képet tömörítetlenül felírj, addi oké. De ezt soha nem fogja natívban megjeleníteni semmi (még a PC-n is átméretezi a gép, az ACDsee ki is írja, hogy hány %-os a kép) Ráadásul a legtöbb jpeg-et lejátszó DVD-knél meg van adva a max. képméret, nem is biztos, hogy egy ekkora képet meg tud egyáltalán jeleníteni....
A szoftveres ajánlataink pedig értelemszerűen a normál TV-s felbontásra alakítják át a képeket.
Szerintem ha tárolni akarod, akkor írd fel 1 dvd-re és ha nagyon biztosra mész akkor több CD-re is (nekem is így van) és azt a pár jó képet ami publikus, abból készithetsz zenés effektes DVD-t.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11510
- Kapcsolat:
Fotó DVD
Kipróbáltam, amiket ajánlottatok, de mindegyikkel az a bajom, hogy átkódolják, átméretezik, tömörítik a képeket és a végeredmény eléggé gagyi. Nekem pedig arhiválási célra is kellene megoldás, mellette pedig asztali playeren is le lehessen játszani. Tehát nagyjából úgy, mint normál adat CD-nél. Erre van ötlet?
Fotó DVD
Nem...Ha kép kell, akkor Ulead DVD Picture show
ezzel lehet úgyis, meg összelehet fűzni filmmé a képeket és zenét alátenni, meg ilyesmi...
Én is használtam ezt régen... Tökéletes progi erre a célra.
Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Fotó DVD
Az lenne a feladvány, hogy az asztali lejátszók által is elfogadható DVD-t írjunk fotókkal telepakolva, könyvtárakba rendezve. A legszebb az lenne, ha menüje is lenne. A legtöbb készülék sajnos nem támogatja az adat-DVD-t. Az enyém sem.
Milyen eljárással, progival lehet ezt megtenni? Van tippetek?
Ha fotódvd-t akarsz csinálni, akkor a MemoriesOnTV -nél még jobbat nem találsz. Amiket lleírtál követelménynek, azt mindet tudja, ráadásul még transition effect-eket is lehet választani, zenével aláfestve.
Ami a legjobb benne az a "Ken Burns Effect", amivel igazán érdekes átmeneteket lehet csinálni. Szabadon paraméterezhető az összes átmenet, de automatikusan is megcsinál mindent, ha ráhagyod.
Fotó DVD
Köszi!
Esetleg kipróbálhatod az Aurora Media Worshopot (egy sokoldalú média editor), ez is sokféle formátumban készít fotókból videót.
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van. És még kemény se legyek?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
-
Vendég
Fotó DVD
Nem...
Ha kép kell, akkor Ulead DVD Picture show
ezzel lehet úgyis, meg összelehet fűzni filmmé a képeket és zenét alátenni, meg ilyesmi...
Fotó DVD
Az lenne a feladvány, hogy az asztali lejátszók által is elfogadható DVD-t írjunk fotókkal telepakolva, könyvtárakba rendezve. A legszebb az lenne, ha menüje is lenne. A legtöbb készülék sajnos nem támogatja az adat-DVD-t. Az enyém sem.
Ulead Movie Factory 4
Ezzel biztosan, bár még soha sem próbáltam, de ott virít a főmenüben.
Húzd le a Trial verziót a honlapjukról, és próbáld ki.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Fotó DVD