Sosztakovics írta: ↑2024.05.10., pén. 00:32
tonee73 írta: ↑2024.05.10., pén. 00:22
Sosztakovics írta: ↑2024.05.08., szer. 14:12
Gyakran nézem a Speedzone adásait. Bárcsak komolyzenei témában is lenne egy hasonló minőségű Youtube csatorna! 30:30-nál Pista felteszi azt a kérdést, amelyet én is rendre felteszek magamban, amikor átpörgetem az ajánlóitokat. "Hogy tudsz erről így áradozni b@zmeg"?
Nem kötelező ám elolvasni mások áradozását.Ugyannyi joguk van hozzá itt mint bármelyik tagnak.Attól mert neked nem jön be a mű vagy a hype - itt még van helye, szerintem ez a topik még nem tiéd.
Egyébként pedig a hasonszőrű beszólásaid okán lassan én is felteszek majd magamnak egy kérdést: most kellene elvánia fórum közösségének tőled vagy a következő után?
Elválnia. Így írják. Most azért ez a műfelháborodás, mert bár megkerestetek, hogy írjak nektek ajánlókat, de én ettől elzárkóztam? Hát zárj ki! Indulj be!
Egy nyilvánvaló elgépelésbe kötöttél bele, de nem ez a lényeg.
Többször figyelmeztettünk már, hogy bár a szakértelmed nyilvánvaló, a másokat kioktató, mások véleményét el nem viselő, pökhendi, személyeskedő, fennhéjazó, "én mindent mindenkinél jobban tudok, ezért mindenki kussoljon és csöndben, áhítattal olvassa az irományaimat"-stílusod nem az AVX fórum közösségébe való. Hogy a komolyzenei ajánló topik oda jutott, hogy mindössze 2-3 felhasználó mer még egyáltalán ajánlani valamit, azt főleg a te itteni "uralkodásodnak" köszönhetjük, ahogyan erre juliush is utalt, és nekem is adtál erre bőven személyes megtapasztalnivalót. Évekig türelmesek voltunk, tűrtünk és toleráltuk a magatartásodat.
A legutóbbi figyelmeztetésemben azt is megírtam neked, hogy az utolsó figyelmeztetés volt (a válaszod erre egyetlen szó volt: "Haha" - és bár utána látszott némi törekvés részedről, úgy tűnik, az eddig tartott). Tartom magam ehhez, és - mellesleg az általad felemlített megkeresésről semmit nem tudva, ezért műfelháborodás hiányában is - megkönnyítem tonee73 dolgát, örömmel teljesítem a "kizárásodra" való saját felhívásodat, és örök búcsút intek Neked az AVX-fórum nevében.
Egyúttal megkérlek, hogy ne próbálkozz többé új regisztrációval, mert a végleges kitiltásból a "végleges"-et ezúttal értsd szó szerint: köszönjük az eddigieket, de az AVX fórumon többé nem kérünk belőled.
Javaslom, hogy keress magadnak inkább egy olyan helyet (facebook-csoportot, saját blogot, fórumot), ahol a virtuális pedesztálodon nem tudnak megzavarni mások a saját véleményükkel.
A viszontnemlátásra.