@mishow: ha Tidal-on, vagy mással kell klasszikust keresnem, szerintem kinyírom magam.
@alto: elkezdtem számolgatni egy Herald köré épülő Heed rendszert és kicsit magasabb összeg jött ki, mint amit tervezgetek (szinte a duplája). Ettől függetlenül elmegyek meghallgatni. Tudom, hogy az Apple a hunyó. Nem értem miért kell állandóan mindent így bezárni (tudom, Apple). PC teljesen kizárt, Mac pedig nem jöhet szóba, mert nem szeretnék monitort a rack-be (és egy Mini is duplája, mint egy basic iPad), sem billentyűt, egeret. A MacBook pedig ennél is sokkal drágább, már teljesen overkill lenne ez a történet. Akkor marad az iPad, ami még nincs meg. Mondjuk a Q Acoustics M20-as aktív dobozaimmal az is furcsán működik. Nem tudom, hogy a forrás, vagy a DAC oldalon van a gond. Ha ezen a vonalon maradnánk, jó lenne, ha az M20 DAC-ja miatt működne így és nem forrás oldalról. Ha hangsugárzók nincsenek kikapcsolva és nyitva van valamelyik Apple Music app (vagy bármi más, Tidal, Idagio), így dugom rá az iPhone-ra a lightning to usb kábelt, akkor a telefon hangszóróján játsza le a zenét. Ilyenkor ki kell húzni a telefonból a kábelt, kikapcsolni a hangsugárzót, bezárni a streaming appokat és előlről. Baromira kényelmetlen és kínlódás ez is.