rTom írta: ↑2024.05.13., hétf. 14:09
tottyi írta: ↑2024.05.13., hétf. 10:32
Erdekes ez az ATC SCS70 PRO Sub, ennel is -6dB-elt adnak meg 22Hz-nel a 150-es Pro-nal meg 25Hz-et -6dB-nel. Ezek szerint az 150-es egy igenjo hangfal amihez szinte nem is kellene sub, bar nem hallottam azt a 3Hz kulonbseget subbal a 150-est.
Most, hogy mar igy be van jaratva mar alacsony hangeron is szepen kijon a melyhang, tetszik.
A WW Platinum tapkabeleket meg tesztelem de tenyleg vannak melyek ahol van de mar nem olyan sok szamnal mint azelott.
A subot oda teszed ahol a szoba módusok miatt jó, a monitorokat meg ahol a sztereója jó. A kettő általában nem ugyanott a jó.
Ez valami olyan lehet, hogy van egy hely a szobaban ahol olyan szep melyhangok vannak de ez nem szemben a hangsugarzokkal van. :)
Lattam egyszer toutube-on, hogy hogyan kell megtalalni a helyet a sub-nak. A sub-ot elhelyezed a hallgatsi pontban szemben a hangfalakkal es nyegykezlab korbejarod a szobat, hogy van neked a legjobban tetszo hang vagy a legjobb melyek es oda rakod a sub-ot.
Egyszer volt sub-os rendszerem, vagy fel evig kerestem neki a helyet es kb a negyedik helyen lett jo de tovabb mar nem volt kedvem keresgelni mert rednkivul macera volt a Bose hazimozis renszert athelyezni a hulye kabelozasaval. Aztan mikor az elso buli felit csinaltuk volna nalunk es fel ora utan kiegett a sub (allitolag neha elofordul) pedig nem is ment nagy hangeron akkor megvalltam tole pedig nagyon orultem mikor megvettem es azt mondtam, hogy eletem vegeig eleg lesz, szerencsere nem a Bose hatarozta meg meddig fogok ellni.
Ezert is akartam olyan rendszert ahol nincs sub mert az meg egy dolog amivel szenvednem kellene jo sokaig, hol lesz a jo helyen, hatmeg ha ketto sub-ot szeretnek, hogy jo legyen a sztereo kep hatha az egyik feleben a szamban van csak basszus vagy dob vagy ilyesmi.