1. Eleve 3 ohmosnak adják meg a ccr-t. A mellékelt ábrán látszik, ha homályosan is, hogy 10kHz felett jócskán lejjebb megy az impedancia. Azért említettem a cintányért, mert annak felharmonikusai hasonló szinten vannak az alaphanggal, ezt viszont mértem vagy 35 évvel ezelőtt Ivie IE-30A analizátorral. Persze sokféle cintányér van, mind különböző spektrummal...
2.Léteznek olyan dob szólók, ahol nagy kivezérlés van a cintányérokon.
3.Egy végfok akkor tud kis impedanciára megfelelő teljesítményt adni, ha a táp kondik jó állapotban vannak, ezt nem tudhatjuk.
4. Ugyanakkor qrvára mindegy, hogy egy ilyen hangsugárzón mennyire lehet hangosan hallgatni egy cintányért, nem arra találták ki.
5. Említett erősítő ettől teljesen függetlenül jó indulattal közepes minőségű, a mozibuziknak biztos jó, a zenekedvelőknek meg biztos nem.
6. Ha H Gábor azt mondja, hogy betorzított, akkor az úgy volt, semmi oka, hogy csak úgy mondja. Aki ezt megkérdőjelezi, az vagy fogalma sincs, ki ő, vagy ha igen, akkor az illetőről megvan az ide nem illő véleményem...
Rendben, hogy az internetes fórumokon mindenkinek azonos jogai vannak, de a hozzászólások tartalmából ítélve ettől még egy jelentős részük féltollú indián, ami nem baj, ha nem társul begyöpösödéssel (a gyengébbek kedvéért a számára új ismeretek merev tagadásával), rosszindulattal, hülyeséggel és szorgalommal...
Olyan jókat írtak róla..... miről nem??
összeépítettem, elvittem ide meg oda, levert mindent, mint vak a poharat... ja, 5 percig...
olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...