Én egy régi Ipad 7 - al használom nekem tökéletesen fut. (Most pl youtube megy rajta)ZöldFül írta: ↑2024.04.07., vas. 13:32Sziasztok!
A napokban vásároltam egy Auralic Aries Femto streamert. Szeretném használni az AirPlayt egy MacBook Pro-ról, de sehogy nem akar összejönni. A kimeneti audio listában megjelenik az Auralic, ki is tudom választani, át is vált a kijelzője az AirPlay logo-ra, de amikor elindítom a lejátszást, nem történik semmi.Találtam egy kb. 8 évvel ezelőtti leírást a neten, hogy OSX alól csak az iTunes-ról lehet az AP-t használni. Ma már a Zene alkalmazás van helyette, de arról sem működik, annak ellenére, hogy ott is ki lehet választani az Auralic-ot. Tidal-ról és Roon-ról OK, de az nem AP. A legújabb 9.4 firmware van rajta.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, tippje?
A “legújabb 9.4 firmware” mire vonatkozik? A Lightning DS szerint nekem 8.0 a “current version”. (Ami 3 hónapos, szóval nem túl régi)
Korábban egy Ipad6- ot használtam, akkor előfordult olyan eset, hogy egyszer csak egyáltalán nem ismerte fel az Ipadot. Bármit csináltam nem és nem. Már azt hittem vennem kell egy másikat. Végül csináltam egy hálózati beállítások factory resetet, és az megoldotta a gondot…
Az Ipadoknak vannak furcsaságai. Mostanában azzal küzdök, hogy az Ipadom néhány honlapnak, illetve szoftvernek nem játsza a le a hangját (a gyerekeknek van egy oktató programja amit a suliban használni kell, annak pont nincs hangja, ami elég szívás, mert telefonon igen nehéz kezelni a programot, de ez van…)