A házat biztosan nem hagyom el, próbára sem, mert minden ilyen matatáshoz villanyszerelő kell, azt meg úgy sem vállalná...SoundMania írta: ↑2024.04.06., szomb. 08:06Mégcsak esztergálni sem kell, megveheted őket. És egy ilyen áthidalás SEM/NEM(!) azonos a semmivel/az egész elhagyásával! Azt írta, hogy jobb.... :). van térdcsapkodósanröhögőssmile? :)Rock60 írta: ↑2024.04.06., szomb. 05:04
Kizártnak tartom, hogy összevetették.![]()
Remek kis 14x51 - es ezüst - és vörösréz nudlikat lehet esztergáltatni, de semmi képen nem javaslom senkinek !
Ha meg lesz a ház, én biztosan kipróbálom, kizárólag annak erejéig, hogy tudjam, miben tér el tőle az aktuálisan benne lévő bejáratott biztosíték hangja.
De, erre sem bíztatok senkit !![]()
És majd jelöld meg, hogy tudd mikor melyik irányba teszed be. Ez már szerintem kizárja hogy nem szól bele a hangba. Hogy nem mindegy hogy áll.... 90-180ezerért bizti.... Inkább powerkábelre költöm....
Azon túl, ha nem vagyok itthon, nem hagyom itt a házat biztosítatlan rendszerrel, ha van benne egy ezüst/vörösréz nudli, azt ki tudom venni, vagy akár a biztosítékot visszatenni.
Egy számomra még kifizethető jó házat felteszek, abba tudok tesztelni, és nem 90 - 180 ezer forintot spórolok majd vele, hanem 5000 vagy akár 12.700 Eurót !
Ilyenek is vannak és mint megtudtuk, nincsen benne semmi meglepő.