A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Remélem nem sértődik meg az amerikai kerékpárom, hogy olasz szemetet ragasztottam rá. Ez volt itthon is, nem kellett a spanyoloktól rendelni.
.
Vibrostop_.jpg
Azért nem tudom.....aero szempontból Revi mit szól majd hozzá
Válogatom össze a szerszámokat kerékfűzéshez, az lesz a következő műhelyprojekt. Nem 2 fillér lesz az se... fene enné meg.
VÉGRE!
Ja hogy ez Neked készül.......Ákos,akkor duplán fűzzed,mert annak a keréknek súlyt kell cipelni
Na jó,csak ezt nem tudtam kihagyni. Tudom,hogy rajta vagy a fogyás projekten
Neeeem, Vinkler kerékpárjával nem bírok. Mióta hozzám került javításra, egyre rosszabb. A keréképítő szerszámokat saját szórakozásra veszem.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Válogatom össze a szerszámokat kerékfűzéshez, az lesz a következő műhelyprojekt. Nem 2 fillér lesz az se... fene enné meg.
VÉGRE!
Ja hogy ez Neked készül.......Ákos,akkor duplán fűzzed,mert annak a keréknek súlyt kell cipelni
Nem nekem készül. (szerintem)
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Remélem nem sértődik meg az amerikai kerékpárom, hogy olasz szemetet ragasztottam rá. Ez volt itthon is, nem kellett a spanyoloktól rendelni.
.
Vibrostop_.jpg
Ha azon a szinten tudok majd tekerni, hogy számít, magam tépem le.
Ha már azon a szinten tudsz tekerni, nem fog számítani
.
Vibrostop_.jpg
Ha azon a szinten tudok majd tekerni, hogy számít, magam tépem le.
VÉGRE!
.
Vibrostop_.jpg
Kár, hogy olyan messze lesz ez a karitatív műhely.
Te nem szorulsz segítségre, meg karitatív műhelyre se szerintem.
Egy elég jó privát műhelyt szeretnék összehozni és fogok is. Indokolatlan teljesen, mint minden hobbi.
Viszont csak magamnak szeretnék szerelni, szóval semmi karitatív. Szerencsére munkában már 99%-ban csak saját gépeket újítok fel és üzemeltetek, saját módszertan és eljárásrend szerint. Ahogy öregszem azt érzem, másra képtelen is lennék már, hobbiban meg nyilván nem szeretnék végképp senkinek megfelelni.
megtaláltam. valamikor ilyet vettem. ennek előnye,hogy mindkét oldalon meg van csapágyazva, így bárhogy tekered, a csapágyat nem forgatod, de kicsi esélye van,hogy erre szükség lenne. cserébe ezen szopóka, hogy kell 2db 13-as kulcs és nem is lehet olyan gyorsan pörgetni a menetes orsón az anyákat és komolyabb középcsapágyak behúzásúhoz nehezebb villáscskulcsokkal centerben tartani a "rendszert" (bár kerékhez vettem, ahhoz bőven elég erős).
de, ha veszek egy Sebi féle cuccot, erről átteszem a csapágyat annak a nem csapágyazott oldalára és máris csapágyazott az is
A Bikepro hazai viszonylatban nagyon jó bolt. (Szvsz) Sok mindent vettünk már onnan. Gyorsan itt van és tényleg jó áron. Alig drágább a Nagy Kintiektől. (Bikeinn,stb)
biztos van kínai bazárban is olcsóbban, lehet pont ugyanilyen.
van... nem ezen a néven,de hasonlatos... nekem a csájna behúzók régen megvannak, de nem mentek tönkre és dolgoztak sokat a dksi szétgányolt kerekein... lehet érdemes ráalizni,aki akar venni...
nemtom,vegyek e... ami kell,az megvan, de sose tudni
Mivel ugye nem szerelek precízen, újabb kókányoló szerszámkészlet érkezett csapágypréseléshez.
NA,EZ SZÉP KÉSZLET. NEKEM CSAK 6803 ÉS 6903-HOZ VAN ILYEN, DE EZ NAGYJÁBÓL MINDENT LEFED
(bocsi,capsLock...) igencsak kibontja a befőttet is
hunnét vane?
bikepro, de biztos van kínai bazárban is olcsóbban, lehet pont ugyanilyen.
megvane... nem is annyira drága. többnek gondoltam. nekem sima csájna van. ugyanilyen pogácsákat használ és meg van csapágyazva a behajtója, de kell hozzá két 13-as kulcs. mire ennyi csészét összevásárol a dolgozó, kb itt állna meg szerintem. nem emlékszem a pogácsák árára, de párezer van párja ott is, ez meg szép, rendezett.