Kedvse Snipi!Snipi írta: ↑2024.06.25., kedd 04:31Történt valami módosítás a szoftverben tegnap?
Eddig az ilyen "kiválasztós" kép (válassza ki a képek közül a griffmaradakat ábrázoló képeket) még nem volt. A nem vagyok robot elv alapján.
Firefox-al nem sikerült tegnap délután belépnem - írtam is mail-t, de válasz nem jött - aztán ma reggel gondoltam egyet és megpróbáltam Edge-vel, azzal bejött ez a "nem vagyok robot" cucc.
Most már Firefox-al sikerült bejelentkeznem. Sajnos rajtam kívül álló okok miatt, amit itt nem fejthetek ki kénytelen vagyok Firefox-ot használni.
Jó lenne, ha az ilyen programmódosítások valahogy közkinccsé lennének téve, vagy "nem sikerült belépni"-kor kapnánk erről információt, hogy ez is lehet az ok.
Talán most már menni fog : a probléma fő oka mint mindig : az információhiány volt.
Az adminisztrációs email címet nem nézzük 7/24-ben, általában naponta egyszer nézek rá, reggel vagy este.
Tegnap délután 4-kor írtál levelet.
Nem, nem volt változtatás. Előfordulhat, hogy maga a recaptcha szolgáltatásban volt hiba, ami rajtunk kívül áll és nem tudunk vele mit csinálni.
Azért nem volt "információ" adva, mert a mi a részünkről nem volt változás, de rajtunk kívül több résztvevő játszik össze, hogy a fórum elérhető legyen.