Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 460

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: hodyka »

Aszpirin írta:
2024.03.16., szomb. 11:38
hodyka írta:
2024.03.16., szomb. 11:32
És ez miért probléma? Pont azért jó mert olyan, nem torzít :)
Mert - tudod - egyéni ízlések és pofonok...
(avagy pl. miért szeretik sokan a csöves erősítők hangját? :rolleyes: )
Szia

Meg is érdemlik.... :D :D
Tóth Gábor DAC + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6532

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

mishow írta:
2024.03.16., szomb. 14:26
A leírt tapasztalatod alapján, plusz olvasgatva a dac, streamer és all-in topicokat, egyre inkább az kezd bennem összeállni, hogy az integrálással pénzt nem lehet spórolni, csak “dobozokat”. Vagy valamelyik elem kompromisszumos lesz, vagy egy jó egybekütyüért bizony ugyanúgy ki kell fizetni a jó minőségű összetevők árát - ahogy egy másik kommentben írtam, sajnos nincs ingyen ebéd sad.gif
Szerintem: A minőségi egybekütyük nem feltétlenül a pénzspórolásról szólnak - inkább a praktikumról, esztétikumról, kábelrengetegek megszűnéséről.
Ha valaki azt hiszi, hogy egy Bluesound Powernode áráért teljes minőégi HiFi-cuccot kap, csak hangsugárzókat kell ráaggatni, hát erősen kiábrándul majd a valóságtól. Ugyanakkor az is igaz, hogy ha rászán az ember annyit az egybekütyüre, mint a külön-külön eszközökre összesen (beleértve a drága táp- ás összekötő kábeleket is), akkor ma már esélyes tud lenni, hogy meg is kapja azt a hangminőséget, miközben megspórol egy halom helyet. Igen, dobozt, és kábeleket, elosztókat. Adott esetben ez igen komoly előny tud lenni, ha az ember le tudja győzni azt az előítéletét, ami miatt egyetlen doboz "komolytalannak" tűnik, és ami miatt úgy gondolja, hogy a sok-sok cuccot nem tudja helyettesíteni egy "izé".
Persze ez csak bizonyos szintig megy...
De ne legyenek illúziók: az "olyan" egybecucc bizony drága is lesz. Pénzt nem spórolsz vele.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

moleszka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: moleszka »

mishow írta:
2024.03.16., szomb. 14:26
moleszka írta:
2024.03.15., pén. 23:01
mishow írta:
2024.02.13., kedd 11:06

... vagy az új Cambridge Audio CXN100 - nem vagyok nagy CA rajongó, de állítólag a sikeres V2 után komolyan feljavították gondolkodik.gif
Nekem Wattsonom van jelenleg, amit összehasonlítás alapján választottam. Annó mikor kerestem lejátszót a Lumin D3 és a Wattson Emerson Digital volt célkeresztben. Csak külső DAC-on történt a demózás bemutató teremeben.
Én is nézeget(t)em a Wattsonokat, de szinte sehol semmi info nincs róluk (néhány marketing ízű tudósítást leszámítva), az ára pedig eléggé fejbevágó - adja magát a “mi kerül ezen a kis kütyün ennyibe” kérdés.
Az is fura, hogy a dacos verzió és a bridge ugyanannyiba kerül. Ez meg hogy?
Viszont a használt piacon szinte sehol nem látni - tehát vagy eleve kevés került piacra, vagy senki nem adja el, mert annyira tuti …
A leírt tapasztalatod alapján, plusz olvasgatva a dac, streamer és all-in topicokat, egyre inkább az kezd bennem összeállni, hogy az integrálással pénzt nem lehet spórolni, csak “dobozokat”. Vagy valamelyik elem kompromisszumos lesz, vagy egy jó egybekütyüért bizony ugyanúgy ki kell fizetni a jó minőségű összetevők árát - ahogy egy másik kommentben írtam, sajnos nincs ingyen ebéd sad.gif
Igen Én is erre jutottam az all in one gépekkel kapcsolatban. Sok esetben egy az egyben megoldás drágább mint, ha össze állítasz egy külön-külön szettet. Valóban a wattsonról kevés MAGYAR infó van. Azért ha utánajársz van megbízhatónak érezhető youtube teszt is illetve külföldi forumokon is van fent sok tapasztalat. Amúgy kicsit Én is féltem Tőle, de nem bántam meg. Amit írtál különbség még az analóg illetve digitális között, hogy van AES/EBU szimetrikus digitális kimenet is van a fütóművön nem csak koax. Megadja a gyártó a választás lehetőségét ha van saját DAC-od. Ennyi, ha az analgotot választod ott ugye nincsen digitális kimenet, ezért egy kicsit zsákutcának éreztem a jövőre nézve. Én csak az analogot tudtam meghallgatni próbára előtte más nem volt MO-n. Egyébként szerintem kevés is van, mert elsőre drága (ennyiért már nagy kijelzős csili vili streamereket lehet venni) és aki megvette nem engedi el mert jó (elképzelés sztem!). Analog változatból néha néha fel szokott bukkani egy-egy db (láttam eddig 2x hfp,jofogas). Digitális pedig csak külföld, de ott is korlátozott(most perpill 1 db digital és 2 analog van hifi sharkon). Egy ismerősöm még '21-ben vett elsőre egy analogot és azt cserélte vissza szinte azonnal digitalra, mert volt egy jó DAC-ja. Esetleg amiért még ritka lehet, hoy nem túl rég óta lehet kapni csak talán 3 éve. Amúgy ha ilyenben gondolkodsz azonnal a tápot fixre cseréld ki (az még plusz egy 100as kábellel). Nagyon érezni a hangján. Én csináltattam hozzá egy DC-USB A kábelt is mert a kínai fehér tyúkbél annyira gázul nézett ki, hogy na csak szem előtt van.
Hegel, Dynaudio, Metrum, Wattson, Rotel

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2736

Hozzászólás Szerző: mishow »

moleszka írta:
mishow írta:
vazze írta:
2024.02.13., kedd 05:37
Érdekes lenne egy összehasonlítás a Lumin aktuális modellje (D3) és a konkurens lejátszók között mint például az Eversolo, Wattson, Auralic, Aurender, Melco, Innous…stb.
... vagy az új Cambridge Audio CXN100 - nem vagyok nagy CA rajongó, de állítólag a sikeres V2 után komolyan feljavították gondolkodik.gif
Nekem Wattsonom van jelenleg, amit összehasonlítás alapján választottam. Annó mikor kerestem lejátszót a Lumin D3 és a Wattson Emerson Digital volt célkeresztben. Csak külső DAC-on történt a demózás bemutató teremeben.
Én is nézeget(t)em a Wattsonokat, de szinte sehol semmi info nincs róluk (néhány marketing ízű tudósítást leszámítva), az ára pedig eléggé fejbevágó - adja magát a “mi kerül ezen a kis kütyün ennyibe” kérdés.
Az is fura, hogy a dacos verzió és a bridge ugyanannyiba kerül. Ez meg hogy?
Viszont a használt piacon szinte sehol nem látni - tehát vagy eleve kevés került piacra, vagy senki nem adja el, mert annyira tuti …

moleszka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

hodyka írta:
moleszka írta:
A Lumin Nekem túl pontos szegmentált hangot produkált. A Wattson pedig valahogy gömbölyűbb, melegebb volt. Ez a különbség minimális volt! De érezhető.
Szia

Nem jól fogalmaztam. :ohnoohnoohno:
Nekem (Apám volt a kontra Tőlem függetlenül ugyan ezt mondta) ez nem volt kellemes dolog. Nagyon éles volt a színpadkép kicsit talán harsánynak mondanám. De amúgy jó cucc. Alapban Lumin D3-at szerettem volna venni, mert nagyon tetszett a masszív külseje. A hangja nem győzött meg na. De lehet, hogy másnak ez tetszik és ez a jó az egészben. ;peace;

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

hodyka írta:
Mert - tudod - egyéni ízlések és pofonok...
(avagy pl. miért szeretik sokan a csöves erősítők hangját? :rolleyes: )
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 460

Hozzászólás Szerző: hodyka »

moleszka írta:
A Lumin Nekem túl pontos szegmentált hangot produkált. A Wattson pedig valahogy gömbölyűbb, melegebb volt. Ez a különbség minimális volt! De érezhető.
Szia

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2024.03.16., szomb. 11:35-kor.
Ok: elrontott idézés javítása
Tóth Gábor DAC + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".

moleszka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

mishow írta:
vazze írta:
2024.02.13., kedd 05:37
Érdekes lenne egy összehasonlítás a Lumin aktuális modellje (D3) és a konkurens lejátszók között mint például az Eversolo, Wattson, Auralic, Aurender, Melco, Innous…stb.
Nekem Wattsonom van jelenleg, amit összehasonlítás alapján választottam. Annó mikor kerestem lejátszót a Lumin D3 és a Wattson Emerson Digital volt célkeresztben. Csak külső DAC-on történt a demózás bemutató teremeben. Véleményem szerint ebben a kateóriában érdemes ízlés alapján beilleszteni egy saját DAC-ot. A Lumin Nekem túl pontos szegmentált hangot produkált. A Wattson pedig valahogy gömbölyűbb, melegebb volt. Ez a különbség minimális volt! De érezhető. A Wattson lényegesen egyszerűbb softwarrel rendelkezik a Lumin D3-nál. Igazán stabil nem fagy, nem dobál le. A Lumin csecse szép nagy. A wattson háát nem. Luminon van spoti, android támogatás is. Wattson csak apple. Illetve Tidal connect Apple és Androidon is. Nekem bejött a minimál stílus ilyen teljesítmény mellett, illetve Nálam hely az nem sok volt. A másik, hogy még egy jó külső DC táppal a wattson olcsóbb is mint a Lumin.

misibringa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: misibringa »

Sziasztok! Cocktai Audio X-10 es netrádióm minden egyéb funkciója működik , de a streamelés megszünt. A gyártó nem ad ki újabb frissítést. Hogyan tudnám a legegyszerűbben pótolni a hiányzó funkciót? Nagyon szeretem a készüléket , kitűnő a az azonnali CD rippelője. .Köszönöm.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

MrCollector írta:
2024.03.11., hétf. 18:27
Azért ez a NAD a NOVA-tól is lényegesen drágább... :rolleyes:
Ja, hát ilyen vagyok én. Próbálom magam visszafogni, aztán nem sikerül :)

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10134

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

MrCollector írta:
2024.03.10., vas. 16:31
Aszpirin írta:
2024.03.10., vas. 16:21
MrCollector írta:
2024.03.10., vas. 16:16
Mert jobb a hangja. És fejhallgatóval nem is hallottam egyiket sem. Aki nem hallja a különbséget annak bármelyik is felesleges vétel.
Köszi. Na mindgey, májusban - ha minden igaz - lesz alkalmam meghallgatni mindkettőt, kkor majd kiderül, hogy nekem feleseleges vétel-e bármelyik (bár van egy olyan érzésem, hogy nem amiatt lesz felesleges vétel, amit írtál)
Nem tudom merre vagy, de az Audioforum-ban van mindkettő.
Igen, ezt beszéltük is, ugyanis ott lesz a fórumtalálkozó május 18.-án. :rolleyes:
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

MrCollector
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 582

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

Aszpirin írta:
MrCollector írta:
Mert jobb a hangja. És fejhallgatóval nem is hallottam egyiket sem. Aki nem hallja a különbséget annak bármelyik is felesleges vétel.
Köszi. Na mindgey, májusban - ha minden igaz - lesz alkalmam meghallgatni mindkettőt, kkor majd kiderül, hogy nekem feleseleges vétel-e bármelyik (bár van egy olyan érzésem, hogy nem amiatt lesz felesleges vétel, amit írtál)
Azért ez a NAD a NOVA-tól is lényegesen drágább... :rolleyes:
Ha kérdésed van: 20/3383456

MrCollector
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Aszpirin írta:
MrCollector írta:
Nem tudom merre vagy, de az Audioforum-ban van mindkettő.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

MrCollector írta:

MrCollector
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Aszpirin írta:
2024.03.10., vas. 15:53
MrCollector írta:
2024.03.10., vas. 07:12
Ha Naim, akkor én a helyedben inkább a Nova-ra gyúrnék.
Azt is elárulod, hogy miért gondolod így? (+400ezer, és amit találtam külföldi fórumokon, aki hallotta mindkettőt (Star-t és Nova-t), azt írta, a kettő között nem hallani különbséget). Ja, fejhallgatóval nem szándékozom hallgatni egyiket sem, ha ez lenne a szempont.

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

MrCollector írta:
2024.03.10., vas. 07:12
Azt is elárulod, hogy miért gondolod így? (+400ezer, és amit találtam külföldi fórumokon, aki hallotta mindkettőt (Star-t és Nova-t), azt írta, a kettő között nem hallani különbséget). Ja, fejhallgatóval nem szándékozom hallgatni egyiket sem, ha ez lenne a szempont.

MrCollector
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Aszpirin írta:
2024.03.09., szomb. 14:16
Linner írta:
2024.03.08., pén. 01:18
Remélem a fórumtárs megtalálja az eszközt, amivel Ő elégedett lesz. Még annyit, hogy kérlek, 4000€ qurva sok pénz, nehogy már úgy vegyél ennyiért berendezést, hogy meg sem hallgatod előtte!
Az a 4000€ az Ace esetében sajnos már 4500€, amit bár (bőven) ki tudok fizetni, de már átlépi a lélektani határát annak, amit egy ilyen eszközért ott szeretnék hagyni. Egyébként ez azt a "hallgasd meg előtte" tanácsot én is mindig elpuffogtatom, aztán mikor itt vagyok ezernyi lehetőség előtt, akkor szembesülök vele, hogy mennyire nem egyszerű, főleg az én esetemben... De azért megpróbálom.
Amit meghallgatás nélkül vélemények alapján eddig a legszimpatikusabbnak találok, az pont a Linn Majik DSM 4. Egyrészt a funkciói fogtak meg, másrészt az, hogy mindenhol "analitikusabb"-nak mondják a hangját, míg pl a Naim Uniti Star - amit a youtuber review-zók jobbnak tartanak - eléggé az jön le a review-kból, hogy nekem túl "lágy" lehet a hangja. Nálam az "analitikusabb" pont nem sztokszó, mert már megtanultam, hogy ezeket jobban szeretem. Meg kellene hallgatni.... a Naim-ra lesz is láthatóan lehetőségem májusban, ha addig ki tudom bírni... A Linn-t viszont... alighanem a HomeMovie-ba el kell zarándokolnom. Aztán hogy hogyan szól az én hangfalaimmal, az majd csak otthon derülhet ki.

Persze hogy igyekszem meghallgatni, mielőtt hülyeséget követnék el, mert 4000€ körüli összeg már tényleg az a kategória, amit jó lenne nem hallatlanul... :)

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2241

Hozzászólás Szerző: wittao »

Nemreg hajtottam egy ilyet, es meg kell mondjam kellemes meglepetes volt:
PS Audio DirectStream
(tobb fele szint van)
Volt a BHK250 hybrid vegfok is nalam, megdobbentoen jo volt, kicsit csodalkozom idehaza elegge ismeretlen a marka es csak a tapgeneratoraikkal kalkulal mindenki (illetve a YT videoikkal :) ).
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

wittao
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
2024.03.09., szomb. 14:16
Linner írta:
Remélem a fórumtárs megtalálja az eszközt, amivel Ő elégedett lesz. Még annyit, hogy kérlek, 4000€ qurva sok pénz, nehogy már úgy vegyél ennyiért berendezést, hogy meg sem hallgatod előtte!
Az a 4000€ az Ace esetében sajnos már 4500€, amit bár (bőven) ki tudok fizetni, de már átlépi a lélektani határát annak, amit egy ilyen eszközért ott szeretnék hagyni. Egyébként ez azt a "hallgasd meg előtte" tanácsot én is mindig elpuffogtatom, aztán mikor itt vagyok ezernyi lehetőség előtt, akkor szembesülök vele, hogy mennyire nem egyszerű, főleg az én esetemben... De azért megpróbálom.
Amit meghallgatás nélkül vélemények alapján eddig a legszimpatikusabbnak találok, az pont a Linn Majik DSM 4. Egyrészt a funkciói fogtak meg, másrészt az, hogy mindenhol "analitikusabb"-nak mondják a hangját, míg pl a Naim Uniti Star - amit a youtuber review-zók jobbnak tartanak - eléggé az jön le a review-kból, hogy nekem túl "lágy" lehet a hangja. Nálam az "analitikusabb" pont nem sztokszó, mert már megtanultam, hogy ezeket jobban szeretem. Meg kellene hallgatni.... a Naim-ra lesz is láthatóan lehetőségem májusban, ha addig ki tudom bírni... A Linn-t viszont... alighanem a HomeMovie-ba el kell zarándokolnom. Aztán hogy hogyan szól az én hangfalaimmal, az majd csak otthon derülhet ki.

Persze hogy igyekszem meghallgatni, mielőtt hülyeséget követnék el, mert 4000€ körüli összeg már tényleg az a kategória, amit jó lenne nem hallatlanul... :)
Esetleg, és úgy tudom eddig nem került szóba:
(USB kijárata van, de futóműként szerintem igencsak jó cucc)
https://melco-audio.com/n50/
https://melco-audio.com/n100/

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Linner írta:

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

wittao írta:
2024.03.09., szomb. 13:48
Akkor ha ennyire fontos ez a funkció, miért írják oda, hogy MINDEGY? ;peace;
Ez jó :D :D :D

(egyébként, ha már ott tartunk, hogy mi fontos: - internet streaming képesség VAGY Roon-kompatibilistás. Ideális minkettő lenne, de azzal is elvagyok, ha csak egyik van meg a kettő közül... de ha egyik sem, akkor az nálam tényleg no-go, mert internet streamiet hallgatok mostanában az esetek 99%-ában).

wittao
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
2024.03.09., szomb. 13:35
juliush írta:
2024.03.07., csüt. 13:55
Aszpirin írta:
2024.03.07., csüt. 13:54

Utánanéztem, igen tetszetős...
Érdekes módon az AV-Land honlapján (már) nincs semmilyen Simaudio (Moon) termék, pedig a gyártó oldalán is az AVLand szerepel magyarországi forgalmazóként. Fura.
FYKI
https://www.marktplaats.nl/v/audio-tv-e ... reamer-dac
Ezt bakker majdnem megvettem....
Aztán feltűnt az a mondat, hogy a MiND 1 modul van benne, utánanéztem, hogy ez mit jelent, és rájöttem, hogy így se nem Roon-kompatibilis, se nem tud internetről streamelni, tehát "csak" LAN-ról, ez nálam sajnos no-go. Még szerencse, hogy felfigyeltem erre a megjegyzésre, csodálkoztam is, hogy miért ilyen olcsó....
A mai példányokban MiND 2 streaming modul van, na azok tudják is azt, amire szükségem lenne.
Akkor ha ennyire fontos ez a funkció, miért írják oda, hogy MINDEGY? ;peace;

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

juliush írta:
2024.03.07., csüt. 13:55
Aszpirin írta:
2024.03.07., csüt. 13:54
Linner írta:
2024.03.06., szer. 22:40
Moon Ace. Több elektronikájuk is volt nálam. Igényes megépítés, jó tapasztalat a forgalmazóval (AV-Land).
Utánanéztem, igen tetszetős...
Érdekes módon az AV-Land honlapján (már) nincs semmilyen Simaudio (Moon) termék, pedig a gyártó oldalán is az AVLand szerepel magyarországi forgalmazóként. Fura.
FYKI
https://www.marktplaats.nl/v/audio-tv-e ... reamer-dac
Ezt bakker majdnem megvettem....
Aztán feltűnt az a mondat, hogy a MiND 1 modul van benne, utánanéztem, hogy ez mit jelent, és rájöttem, hogy így se nem Roon-kompatibilis, se nem tud internetről streamelni, tehát "csak" LAN-ról, ez nálam sajnos no-go. Még szerencse, hogy felfigyeltem erre a megjegyzésre, csodálkoztam is, hogy miért ilyen olcsó....
A mai példányokban MiND 2 streaming modul van, na azok tudják is azt, amire szükségem lenne.

Ottokár
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 108

Hozzászólás Szerző: Ottokár »

Mézga Aladár írta:
2024.03.02., szomb. 12:50
Sziasztok!

Érdekes jelenségre figyeltem fel.
Az Aries Femto készülékek relatíve magas száma az apróban. És arra, hogy nem igazán van rá kereslet.
Vajon mi indokolhatja?
Lehet az a hír, hogy leáll az Auralic a támogatásával?
Igaz a hír óta kb. 4 FW frissítést kapott az eszköz. :D
https://community.auralic.com/t/advance ... s-le/11194
Talán három van. Sokáig egy sem volt. Azon gondolkodtam, veszek egyet tartalékba az enyém mellé, mert annyira jó!
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1071

Hozzászólás Szerző: tonya »

Az Auralic Aires Femtoval kapcsolatban, szerintem ennyi pénzért még mindig jó vétel, igaz nincsen benne saját DAC, de személy szerint nekem többek között ezért is volt szimpatikus, én nem Wifi-vel használom hanem vezetékes hálózatról, (így az 512 DSD sem akadály, bár az már totál felesleges szerintem ;) ), van Spdif, Aes ebu, és a legfontosabb, USB kimenete a külső DAC számára, többféle DAC-al használtam, jelenleg egy Denafrips Ares II van rákötve USB-n keresztül, számomra tökéletes párost alkotnak, hallottam pár lejátszót mellette (márkákat direkt nem írok a viták elkerülése végett) saját rendszerben, a többi esetleg kicsit másképpen szólt, de jobban nem, ez szigorúan saját vélemény...frissítések még mindig érkeznek rá, így totál feleslegesnek érzem egyenlőre leváltani. Az, hogy viszonylag sok van eladó, szerintem azért van mivel sokan gondolom elavultnak tartják, hiszen nem mai darab és követik az aktuális trendet..., de, hogy tényleg jobbat kapjanak ahhoz mélyen a zsebbe kell nyúlni
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”