Ez még itt van ennyiért

Szerintem a Floriol étolaj.... Én még próbáltam....fülelek írta: ↑2024.03.21., csüt. 20:18Deoxit Gold a legjobb, de bármelyik jobb, mint a retkes csatlakozó...
https://stageshop.hu/hu/erosito-alkatre ... D8QAvD_BwE
Hagyd, felesleges.
Retro én? Milyen magyar elemeket?
lehurrognak marmi amim uj!!!nem birjak elviselni.asebestyen írta: ↑2024.03.16., szomb. 19:54Mi is tudjuk, hogy 2024 van, nem tőled tudtuk meg.![]()
Ha így fogsz posztolni, mindet kivágom az OFF-ba. Utoljára kérlek, hogy legyél szíves a netikett betartásával és tisztelettel a többiekre posztolni.
tudod az a kabel amit bedugnak csak ugy,
Szóltam.
mennyi trafot tekert tel eletedben?
retro vagy?meg nem igazan vagom ezeket a magyar elemeket
Melyik állításodat kell megcáfolni?
De van válasz gomb.
ennyiért lehet is..
A fotó azt bizonyít, hogy először is láttunk, hallottunk ekkora összegű készüléket, és össze is tudtuk hasonlítani, pont azért hogy az itteni sok ember hihetetlenségét eloszlassuk. Hogy nem csak kitaláljuk amit írunk. Az hogy óriásölő-e, vagy hogy rajtam kívül másnak is tetszik-e a hangja, az csak is meghallgatás után derül ki.pärt írta: ↑2024.03.12., kedd 20:47Lehet, hogy kissé lusta a felfogásom, de jól értem; arról van fotó, hogy emberek ülnek két készülék előtt, amik közül az egyik jobb, mint a másik? Mert ez esetben hasonló súllyal eshet latba az eseményt megörökítő szép olajkép, netán egy jól sikerült költemény is.
Nem támadás, csak nem szeretném félreérteni. Elfogadom, hogy így történt: ott, akkor, abban a rendszerben, azok az emberek jobbnak hallották a veterán óriásölőt (szekrény mélyén nekem is van egy 104-es, a zombi apokalipszis esetére), mindenesetre tényleg nem értem, hogy lesz egy fotó bizonyító erejű. Nekem bőven elég a tény, hogy a jelenlévőknek jobban tetszett - bár a verekedős készülékeket sosem kedveltem különösebben.
Hidd el, mentünk, és én is rendelkeztem high end készülékekkel, pl Jadis!diagnet írta: ↑2024.03.12., kedd 20:54Nem mennek ők sehova. Pontosan tisztában vannak az árakkal és eszük ágában sincs semmi 40 évnél fiatalabb hifi termékbe fektetni. Soha az életben nem adtak bele semmit a közös piacba, csak kivettek. Még a régieket is csak mélyen ár alatt, hibásan keresik, mert majd úgyis jobban megcsinálják.zbiro32 írta: ↑2024.03.12., kedd 19:55Azért nem tartom nagyon életszerűnek, hogy bemész egy high end szalonba egy tuningolt Philips CD 104-el, és rögtön kibontanak neked egy 20 000 Euro-s CD lejátszót tesztelésre ( Az árat Te írtad).
Amin rögtön 2-3 ezer Eurót fognak bukni....
A bemutató termékkel rendelkező kereskedők sem fogják megcsinálni.
Az ilyeneket már a telefonban, de legkésőbb az ajtóban kiszűrik a szalonok, nem engedik ott parádézni a semmiért.
A kereskedőt nem érdekli hogyan vérzik el a referencia demo láncában valami őskövület agyonmókolt lom amiről közben fél óráig kell hallgatnia mennyire jó.
A normális érdeklődőknek amúgy a jobb helyeken bármit kibontanak, ledemóznak. Akiben látják a várárlói potenciált és nem egy okoskodó idióta, annak napokra engednek bármit bármivel összehallgatni, akár teljesen magára hagyva a demo szobákban.