Úgy kezdődik, hogy felülről mutatják a hajót a tengeren, mikor egyszercsak "művészien" bekúszik a helikopter árnyéka. Ó jaj.

De nyeltem egyet és folytattam. Meglepően nézeti magát, tetszik. Talán ami zavaró, az a 4:3.
Mi számít feleslegesnek? Ami engem illet, mivel az elborultabb vonalra nem volt igény, pozitív visszajelzés, így rendszerint torrentről válogatok, adott esetben csak kicsit átgyalogolva a művészfilmek mezejére és nem túlságosan eltávolodva a mainstreamtől. Az értelme is több, ha mindenkinek elérhető forrásból származik. Olyan persze előfordulhat, hogy feliratvadászós a történet.
- elviszik a megítélést, akkor meg minek írtam 1 karaktert is, ha másvalaki, más szempontok szerint való leírásával vegyítem, agyonütöm azt? Nem szükségszerűen megy szembe két írás, de volt már rá példa, nem sült el jól, inkább soha többet.ez a film szar!
Filmcímet ugye mindenki szokott írni, hisz a nélkül nehezen lehetne tudni, hogy mi is a téma
Szerintem nem ua. azt a filmet néztük akkor.
Na, ledaráltam mind a 8 részt, engem teljesen beszippantott a hangulata.
Azért nekem üdítő volt nézni, ebben a film-szarlavinában!venomer írta: ↑2024.03.07., csüt. 10:25Egy zuhanás anatómiája - Drámának jó, mégis egy megúszós nyitva hagyással zárul, ami olcsóvá és öncélúvá teszi, amellett, hogy lehetett előre sejteni ezt a megúszást. Ne keverjük össze a rendezői-művészi lebegtetéssel, ami hozzáadna a tárgyalt részhez, mert nem teszi. Jöhetne új trend ebben.
A második részig?Morph írta: ↑2024.03.11., hétf. 07:42Sajnos én is beleestem ebbe. Az eredeti film nem tudom, miért hasalt el, szerintem elég jó volt. Nagy potenciállal bírt, kár hogy nem jött folytatás. De ez! Egyáltalán nem méltó a mozi filmhez. Nem is technikai gondjai vannak inkább, hanem, ahogy a nézőhöz nyúl. Süt róla a gyerekesség, gyenge rendezés és a színészi teljesítmények is inkább az egykori szív tv-t idézik.
Számunkra nézhetetlenbe csúszott át, a második részig jutottunk és akkor feladtuk. Egyszerűen nem bírtam ennyire visszabutulni, az esti mese CGI-jal szintre. Sajnálom, pedig szerettem volna szeretni, de ez nem én voltam (már).
Jó a kérdésed, meg aktuális is, mivel a S01E03 közben a férfi főszereplő megadta a kegyelemdöfést, mikor is az orrba dugott kábelektől szenvedve, vagyis hát erősen ripacskodva kiverte a biztosítékot (nem a sorozatban
Sajnos én is beleestem ebbe. Az eredeti film nem tudom, miért hasalt el, szerintem elég jó volt. Nagy potenciállal bírt, kár hogy nem jött folytatás. De ez! Egyáltalán nem méltó a mozi filmhez. Nem is technikai gondjai vannak inkább, hanem, ahogy a nézőhöz nyúl. Süt róla a gyerekesség, gyenge rendezés és a színészi teljesítmények is inkább az egykori szív tv-t idézik.DeLorean írta: ↑2024.03.09., szomb. 14:03Netflix sorozat ajánló.
OK, ez nem egy vak férni, aki a Titanic-ot nem tudta megnézni, de szórakoztató.
Kicsit gyerekes, sok sok mindenbe bele lehet kötni.
A főszereplő mondjuk nagyon gyengus. A többiek jók - SZVSZ.
A történetet szerintem a legtöbben ismeritek, készült egy hasonló film is róla.
Én most ezt nézem és a Shogun sorozatot.
Nekem szórakoztató és látványos kis mese.
Nem fogalmaztam így meg, de hasonló a benyomás. A technikából adódó pár kis humort bőven elnyomta sajnos az, amit említesz. Arról ne is beszéljünk akkor, hogy a filmek alapjáraton ilyenek...