Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 728

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

Most, hogy megy az új Sógun, elkezdtem a régit inkább. Juszt is.
Úgy kezdődik, hogy felülről mutatják a hajót a tengeren, mikor egyszercsak "művészien" bekúszik a helikopter árnyéka. Ó jaj. :D
De nyeltem egyet és folytattam. Meglepően nézeti magát, tetszik. Talán ami zavaró, az a 4:3.
Szerintem!

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Nem kell ezt valóban túlragozni. Talán egy infó lehet hasznos, a streamszolgáltató megnevezése.
A sok magasröpt meg kielégítheti a kielégíthetetleneket. :D
Szerintem!

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5956

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Szerintem meg ne komplikáljuk egekig a dolgokat. Ez egy filmajánló ÉS csevegő a filmek kapcsán, hadd ne legyenek már itt is szabályok, mint a hirdetéseknél. Mindenki írjon úgy egy filmről, ahogy jólesik (de a címét legalább írja le), és azt, amit érdemesnek tart leírni. Ha akarja, pontozza, ha nem akarja, nem, és ha le akarja írni a gondolatait vagy véleményét, hát tegye meg. Nem akarunk IMDB v2.0 lenni.
Szerintem.

(nekem pl. ez a topik hasznosabb, mint maga az IMDB).
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

tanczi írta:
2024.03.16., szomb. 09:10
és így csinálod. :tutiok:
Mi számít feleslegesnek? Ami engem illet, mivel az elborultabb vonalra nem volt igény, pozitív visszajelzés, így rendszerint torrentről válogatok, adott esetben csak kicsit átgyalogolva a művészfilmek mezejére és nem túlságosan eltávolodva a mainstreamtől. Az értelme is több, ha mindenkinek elérhető forrásból származik. Olyan persze előfordulhat, hogy feliratvadászós a történet.

Akartam is kérni, hogy növelve az varianciát ajánljatok asszociácóból-emlékből-nosztalgiából-pillanatnyi érzelmiekből, akár saját nézések, kutakodások során, akár egymás ajánlói kapcsán merül fel valami, elég fantáziátlan csak végigmennem az aktuális torrentmegjelenéseken, még ha csak a kevés érdemesebbekről is esik szó. De rendező, operatőr, szereplők nevei szerint szimatolva is bukkanhatnak fel kincsek és akkor saját munka is van benne, nem csak az aktuális, platformok közötti ajánlások cirkulálnak körbe agy nélkül.

A címegyezésekre automatikusan ügyelek, évszám mindig kerül a cím mögé vagy egyéb egyértelműsítő tulajdonság, ha több is kering belőle. A citált kritikákkal viszont az a baj, hogy ebben az impulzív világban a sietve átfutott, nem egyszer ütős buzzwordökre építeni akaró vélemények -
ez a film szar!
- elviszik a megítélést, akkor meg minek írtam 1 karaktert is, ha másvalaki, más szempontok szerint való leírásával vegyítem, agyonütöm azt? Nem szükségszerűen megy szembe két írás, de volt már rá példa, nem sült el jól, inkább soha többet.

Vastagon szedve az ajánlás, simán szedve a közepes, szürkével a kerülendő. Emellett annyira ismerhettek az ajánlók alapján, hogy tudjátok, nagyjából mire számíthattok. Mint torrenten egy PLAN9, már ha ez nem nagyképű. Így gondoltam ezt az egészet. Az egykattintásos módszert - mint a streamer felületén - nem tudom megadni, de az sem baj, ha az ajánló és levadászás között van egy kis ülepedési idő. Igaz, talán egy fokkal lehetne megfoghatóbbá tenni, IMDB vagy egyéb külső link megfontolás alatt.

Plecsniket is be lehetne vezetni, akár grafikusan is, mint linkelt kiskép vagy csak betűvel, pár ötlet:
PA - projektorra alkalmas, projektorra ajánlható - látványos alkotás, lejátszása közben esélyes, hogy nem feleslegesen redukálódik a lámpa élettartama
SLO/SM - szló múvi, ne számítson senki pörgésre, ellenben mélységre
TO/TOR - torrenten könnyűszerrel elérhető
ST/STR - adott streamingen érhető el kizárólag - megjelölt forrással
ART - nem kell fáradni kukorica készítésével, esetleg ez elborultabb lehet

Cell (2016) - John Cusack szaladgál hevesen, Sámuel L. Jackson is, mellé néz nagyokat, modemhanggal terjed az áldás, 1x nézhető.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3247

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

tanczi írta:
2024.03.16., szomb. 09:10
Sziasztok!

Kérnék és javasolnék az egyéni filmajánlók ideális felépítésével / tartalmával kapcsolatban...
Filmcímet ugye mindenki szokott írni, hisz a nélkül nehezen lehetne tudni, hogy mi is a téma :smile29:

Én mindig teszek be imdb linket, mert én is tapasztalom, hogy sok azonos című film kering a neten, így akkor nincs félre értés.
Viszont imdb oldalon már eleve vannak kritika linkek, 2-3 trailer, meg szinte minden infó.

Egyéb kritikát betenni szerintem felesleges, mert akit érdekel, úgy is hamar talál, akit nem, annak felesleges, és ugye sok tök haszontalan kritika van a neten. Meg válogassak, és én találtam ki, kinek, melyik kritika oldal felel meg? gondolkodik.gif

Szerintem a filmcím, pár soros ajánló, és imdb linkben kb. minden benne van, ami egy ilyen ajánlathoz kell, utána meg mindenki maga dönti el, hogyha ennél több kell, akkor merre induljon.
Én amúgy is jobban szeretem, ha minél kevesebb az infó, hogy minimális spoiler sem legyen a sok kritika olvasás miatt, és véletlenül se legyek akár tudat alatt befolyásolva.
Csak a Marantz! :-D

tanczi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 794

Hozzászólás Szerző: tanczi »

Sziasztok!

Kérnék és javasolnék az egyéni filmajánlók ideális felépítésével / tartalmával kapcsolatban:
1. Filmcím - szokott menni :-)
2. Egyéni vélemény / kritika - szokott lenni
3. Hol található? - melyik streaming / vagy letöltős (általában nem derül ki)
4. Imdb filmadatlap linkje - olykor
5. Egyéb infó (trailer link, melyik filmhez hasonlít, másik kritika linkje stb.) - opciós persze

Sztem felhasználóbarátabb lenne, és ha elsőre nem derül ki, pontosan hol található, akkor nem kell hosszasan keresgélni.
Nem szeretek feleslegesen keresgélni :-)

Csak picivel több idő az ajánlónak, sztem nagy és gyors segítség a fórumtársaknak. (Ez kb olyan kérés, mint hirdetésnél feltüntetni a termék lelőhelyét. Hasznos.)

Köszi, ha támogatod és így csinálod. :tutiok:
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz

5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Elfogy a levegő - magyar film. Filmajánlóval borul a bili. Még akár elmondható is lenne az, hogy mindkét oldal érdemi érvekkel dolgozik, de ahogy a rendszer csatlósai használják és hajtogatják azokat félelemből, betokosodottságból, végtelenül álságossá lesz érv és résztvevő egyaránt, mai szemmel kollektív nevetségességbe taszítva saját magukat. Bűnbak persze kell, nélküle nincs sem közérthető konklúzió, sem társadalmi konszenzus. A közelmúlt politikai mozzanatára is reagál, egyfajta propagandafilm vagy parttalan párbeszéd a témában? Nem lepődnék meg, ha a kezdeményező apuka meleg lenne. Főszereplőnk tökössége mögött viszont egy alternatív élet lehetősége húzódik: a valóságban az ilyen nézeteltérés hatalom és dolgozó között rendszerint nyelésben végződik, a megélhetés felül írja az elveket. Győzelemről nehéz beszélni, az értelmiségi tevékenységet felcserélni egy teljesen másra, vendéglátásra, nem egyszerű, mondhatni gyilkos üzem. A probléma kikerülése nem a probléma megoldása.

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Álmaid Hőse - volt bennem egy kis félsz, hogy a misztikus szál nyitva marad és orcátlanul felhasználva csupán - Nicholaus bácsi bizton működő, lúzer zsánare mellett - nyitva hagyják a közlendő oltárán, de szépen eltüntették a kérdőjeleket. A főhős miatt lehet tudni mire számíthatunk, natívan hozza a szerepet, ez áll neki a legjobban, nem először bizonyítja. A professzori, kifinomult érvelés áll szemben a világ vonalas hordaszellemével, az üzleti világ szereplői is a maguk hasznát lesik, a nő vállalhatatlan sikerorientált jelleme sem maradhat ki, szóval nem igazán van igazság, igen könnyen bedarálhat az élet, ha nem vigyázol. Nem a pofonokkal van a baj, inkább hogy mindig ugyanazok a letaglózóan primitív fajták jönnek szembe. Erre jól és értőn világít rá a legújabb Cage-film. Valószerű mozi némi szkifibe burkolva, nálunk bejött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára venomer 2024.03.15., pén. 13:43-kor.

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Ivócimborák - Slowmovie, mondhatnánk, legyen az. Kiverte nálam a biztosítékot a népítélet ezzel a kellemes sodratú, felnőtt emberek számára készült filmmel kapcsolatban. Lehetne az érzelmi visszamaradottságnak, a konzumidiotizmusra neveltségnek is egy határa, de nincs, nincs neki. Az egy dolog, hogy az éretlen, rém ostoba torrent közönség szereplőinek nem jön át a cselekmény, mint érzelmi réteg, így egyöntetűen képesek harsogni, hogy nem történik benne semmi, de a kölcsönző digitális falain kívül is vajmi kevesen voltak képesek értelmezni a magyar visszajelzések alapján, ami számomra megdöbbentő. Nem voltak ezek még párkapcsolatban? Hány évesek a kommentelők, mennyit éltek már? Meg így minek, miért vannak életben? Életünk nem minden fordulatszámához illik adott pillanatban minden film és eltérő elképzelések lehetnek és vannak is a kikapcsolódás módjáról, ez esetben egy mozi dinamikájáról és cselekménykultúrájáról, témájáról, nem ez a problémás tényállás. De mikor alapvető emberi érzelmek bemutatása zajlik és NEM ÉRTIK, minek következtében ócsárolják is, akkor felmerül a gondolata egy jó távol kiválasztott börtönbolygónak, de igazán. Az eltérő ízlés csak egy tünete az infantilizmusnak, mint tömegeket magába foglaló állapotnak, egyéb vetületeibe bele sem kezdek.

Maláta illat és Olívia Wildus, kapcsolatok kötéltánca, lehetőségek lebegése-lebegtetése. Nézni meg. Irgum-burgum!

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: zx07 »

The disappearance

Újabb lengyel krimi sorozat. Szerintem jó lett. Izgalmas, fordulatos. Az egyes részek nem úgy végződnek, ahogy várná az ember és nagyon nem lehet tudni, hogy hogyan tovább. Ajánlott. Kicsit bele lehet látni, hogy mi zajlik a lengyel-fehérorosz határnál. Nem, nem a háború...
disappearance.jpg
disappearance.jpg (26.89 KiB) Megtekintve 1366 alkalommal
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

mezzo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 103

Hozzászólás Szerző: mezzo »

Apaci72 írta:
2024.03.13., szer. 14:52
Szerintem nem ua. azt a filmet néztük akkor.
Dehogynem. Azért reagáltam, hogy mások ne csak abból induljanak ki. :smile53:

Apaci72
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 127

Hozzászólás Szerző: Apaci72 »

mezzo írta:
2024.03.13., szer. 07:44
Apaci72 írta:
2024.03.12., kedd 10:34
10/2
Pedig szórakoztató sztori: van hangulata és egész jól ki van találva.
Szerintem nem ua. azt a filmet néztük akkor.
Szórakoztató, hááát a Hamupipőke vs Predator, de nem spoilerezek, mert az előzetesből úgyis minden kiderült (sajnos)
Hangulata na az van...
Aki kitalálta, előbb talán inspirálódhatott volna még egy hangyányit (vagy megvárhatták volna a befektetők mielőtt legalább nagykorúvá válik).

De örülök, hogy tetszik a film, mert legalább nem hiába készült. ;peace;
PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Hydra/Power-R - Kontaset

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Alex_Aston írta:
2024.03.12., kedd 00:49
Úriemberek - sorozat
Na, ledaráltam mind a 8 részt, engem teljesen beszippantott a hangulata.
A Blöff, a Ravasz az agy, illetve az Úriemberek mozi összegyúrása egy sorozatba. Van benne fű, box, cigók, poszt szovjet gengszterek, rivális bandák, idióták, stb., ahogy az Guy Richietöl megszokhattuk.
Nincs egy perc üres járat sem, mindig van valami, általában probléma, amit még kell oldani :)

Akciók nincsenek túltolva, a párbeszédek nagyon jók, szerintem ilyen egy jó akció-krimi, ami persze Guy Richie módon vastagon tele van fekete humorral.

mezzo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 103

Hozzászólás Szerző: mezzo »

Apaci72 írta:
2024.03.12., kedd 10:34
10/2
Pedig szórakoztató sztori: van hangulata és egész jól ki van találva.

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Nő a falban még mindig. Szépen összefutnak a szálak, nem semmi történet, bicskanyitogató.

Apaci72
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 127

Hozzászólás Szerző: Apaci72 »

Vártam, hogy készítenek ismét egy jó sárkányos filmet, mint anno a pl.: a Sárkányölő volt.
Hát nem sikerült. A főszereplő leányzó furán "kikerekedve", eléggé túltolta a kemény csaj vagyok figurát...
Az Enola Holmes-okban jobban hozta a karaktert szerintem.
10/2
damsel.jpg
damsel.jpg (148.32 KiB) Megtekintve 1450 alkalommal
PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Hydra/Power-R - Kontaset

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 181

Hozzászólás Szerző: merida »

venomer írta:
2024.03.07., csüt. 10:25
Egy zuhanás anatómiája - Drámának jó, mégis egy megúszós nyitva hagyással zárul, ami olcsóvá és öncélúvá teszi, amellett, hogy lehetett előre sejteni ezt a megúszást. Ne keverjük össze a rendezői-művészi lebegtetéssel, ami hozzáadna a tárgyalt részhez, mert nem teszi. Jöhetne új trend ebben.
Azért nekem üdítő volt nézni, ebben a film-szarlavinában!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Úriemberek - sorozat

https://m.imdb.com/title/tt13210838/?ref_=ttep_ov

Guy Richie a legjobb formáját hozza, amiért anno megszerettük.
Kiváló karakterek, még a legkisebb mellékszereplő is kidolgozott jelenség.
Adott egy herceg, aki apja halála miatt otthagyja a katonai szolgálatot. Bátyja helyett (aki egy kreten amúgy) megörökli a 600 éves múlttal rendelkező családi birtokot, ami nem prosperál. De hamar kiderül, hogy az öreg tudott élni, mert a birtok egy jól bejáratott kender ültetvényt rejt.
És persze mindig van bonyodalom. Minden részben egy újabb elb@szott szitut kell megoldani, ami persze újabbat szül. És minél inkább ki akar szállni belőle, annál jobban magába rántja.
Mindezt kifinomult angol stílusban, és sok fekete humorral.
Nagyon ajánlom, 10 pontos nálam eddig 3 epizód alapján

.
thegentlemen-blogroll-1709680838134.jpg

DeLorean
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1634

Hozzászólás Szerző: DeLorean »

Morph írta:
2024.03.11., hétf. 07:42
Sajnos én is beleestem ebbe. Az eredeti film nem tudom, miért hasalt el, szerintem elég jó volt. Nagy potenciállal bírt, kár hogy nem jött folytatás. De ez! Egyáltalán nem méltó a mozi filmhez. Nem is technikai gondjai vannak inkább, hanem, ahogy a nézőhöz nyúl. Süt róla a gyerekesség, gyenge rendezés és a színészi teljesítmények is inkább az egykori szív tv-t idézik.
Számunkra nézhetetlenbe csúszott át, a második részig jutottunk és akkor feladtuk. Egyszerűen nem bírtam ennyire visszabutulni, az esti mese CGI-jal szintre. Sajnálom, pedig szerettem volna szeretni, de ez nem én voltam (már).
A második részig?
Addig teljesen korrekt.
Utána jön pár megmagyarázhatatlan koncepció.

Én elkezdtem, de abbahagytam, mert übergagyi.
De újrakezdtem és teljesen tetszik most.
Megnézem a filmet is újra nagy vásznon.

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Lemmy9.1 írta:
2024.03.11., hétf. 10:02
Végig is nézted az 5 évadot? Mert nehezen indul be valóban, de utána nagyon.
Jó a kérdésed, meg aktuális is, mivel a S01E03 közben a férfi főszereplő megadta a kegyelemdöfést, mikor is az orrba dugott kábelektől szenvedve, vagyis hát erősen ripacskodva kiverte a biztosítékot (nem a sorozatban :D ). Az nem elég, hogy valaki kinéz egy forma és az aktuális trend szerint pacekilag, közben meg inkább csinálna bármi mást, mert annyira elviselhetetlen és kínos az idézőjeles színészi teljesítménye. A forma miatt sajnos nem tudom megvárni a beindulást, a tartalmat fogyaszthatatlanná teszi a kivitelezés. Omladozó házba sem költözöl be, csúnya nőt sem veszel el, mert a pia majd megszépíti. 5,2-re módosítom az egyéni IMDB-értéket (istenigazából ami ennél lentebb van az paradox módon jobb szokott lenni). Megoldás lehet még egy szép hangú felolvasó néni fogadása és akkor úgy, talán.
Így aztán testvérsorozata a Colony, ahol ironikus módon az egyik jelenetben való, erőltetett óbégatást még a szinkronszínész orgánuma is lekövette, értsd: tökéletes szinkronban volt usánkai és magyar tehetségtelenség. Hát legalább ezt sikerült összehangolni, tekintsük ezt sikernek (ne).

Kiakasztó lehet a női logika, mely szerint nézzünk olyat amit már láttunk, ha dilemma vagy sérülésveszély van, hát jelentem, jómagam is megérkeztem ebbe a logikába. sad.gif ;)

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Végig is nézted az 5 évadot? Mert nehezen indul be valóban, de utána nagyon.
Szerintem!

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Gondoltam pótolom, mert kifelejtődött anno, de már megint egy nép által felszámozott, fájóan gyenge középszerűség, ami szembe jön. Nem kell megnézni A rejtélyt (Fringe). Imdb 6.6 a plafonja bennem, nagy jóindulattal, az eltelt 15 évet is belekalkulálva.

Szürkítéshez a megfelelő színrubrikát szívesen venném, mert eltűnt az idők során. Kell valami a vastagon szedett, ajánlható ellentéteként.

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 616

Hozzászólás Szerző: Morph »

DeLorean írta:
2024.03.09., szomb. 14:03
Netflix sorozat ajánló.

OK, ez nem egy vak férni, aki a Titanic-ot nem tudta megnézni, de szórakoztató.
Kicsit gyerekes, sok sok mindenbe bele lehet kötni.
A főszereplő mondjuk nagyon gyengus. A többiek jók - SZVSZ.

A történetet szerintem a legtöbben ismeritek, készült egy hasonló film is róla.
Én most ezt nézem és a Shogun sorozatot.
Nekem szórakoztató és látványos kis mese.

Sajnos én is beleestem ebbe. Az eredeti film nem tudom, miért hasalt el, szerintem elég jó volt. Nagy potenciállal bírt, kár hogy nem jött folytatás. De ez! Egyáltalán nem méltó a mozi filmhez. Nem is technikai gondjai vannak inkább, hanem, ahogy a nézőhöz nyúl. Süt róla a gyerekesség, gyenge rendezés és a színészi teljesítmények is inkább az egykori szív tv-t idézik.
Számunkra nézhetetlenbe csúszott át, a második részig jutottunk és akkor feladtuk. Egyszerűen nem bírtam ennyire visszabutulni, az esti mese CGI-jal szintre. Sajnálom, pedig szerettem volna szeretni, de ez nem én voltam (már).
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

venomer
V.I.P.
V.I.P.

DeLorean írta:
2024.03.09., szomb. 13:58
Szerintem ez nevetséges és felháborító is egyben.
Aki ilyet készít, az elmebeteg, de tuti nem 100-as.
Nem fogalmaztam így meg, de hasonló a benyomás. A technikából adódó pár kis humort bőven elnyomta sajnos az, amit említesz. Arról ne is beszéljünk akkor, hogy a filmek alapjáraton ilyenek...

DeLorean
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1634

Hozzászólás Szerző: DeLorean »

Netflix sorozat ajánló.

OK, ez nem egy vak férni, aki a Titanic-ot nem tudta megnézni, de szórakoztató.
Kicsit gyerekes, sok sok mindenbe bele lehet kötni.
A főszereplő mondjuk nagyon gyengus. A többiek jók - SZVSZ.

A történetet szerintem a legtöbben ismeritek, készült egy hasonló film is róla.
Én most ezt nézem és a Shogun sorozatot.
Nekem szórakoztató és látványos kis mese.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”