Amíg gondolkoztok a válaszon

itt a következő :
Nálam a tápegységbe fix bekötésű a gyári tápkábel, azért sem akaródzott eddig nekiesni, hogy szétforrasszam, nyilván a szkepticizmusom is közrejátszott.
Úgy áll a dolog, hogy ha be van dugva a kábel, rögtön áram alá kerül az egész betonkeverő, világítanak a fordulatszám - választó érintőkapcsolók és a Rock logó.
Ezt elkerülendő - hogy ne kelljen ki - be huzigálni a dugót - a villásdugó helyére felszereltem egy kapcsolós dugót.
Ha kicserélem a tápkábelt, azt is fixre gondolom kivitelezni, semmi IEC - aljzat.
A kérdésem az lenne, hogy ha továbbra is szeretmék egy " főkapcsolót " a rendszerre, akkor jó megoldás a kapcsolós villásdugó, vagy inkább a tápegység dobozára szereljek egy kapcsolót ?
/ Az előző egyszerűbb, a másik korrektebbnek tűnik. Persze a legegyszerűbb, legolcsóbb és legjobb a ki-be dugdosás lenne, csak az olyan izé.../
Még annyiban más egy kicsit ez a setup, hogy nálam a " tápegység " igazából csak egy trafó, semmi elektronika nincsen benne. Az onnan kimenő kábel a végén azzal a DIN dugóval megy be a lemezjátszó hátuljára felszerelt elektronikába.
Ha a 220 - as kábelt kicserélem, nyilván a törpefesz kábelt is ki kellene.
/ Még e miatt kérdeztem múltkor a DIN - dugó forrást, de még nem szántam rá magam a projektre./