Exkluziv mod kellene meg, es szerintem onnantol mar valamilyen modon lehetne szamolni vele.
Ha pedig a Connect funkcio itt is menne, mint mac-es feluleten a keszulekekkel, akkor szerintem elkezdenek foglalkozni vele…
Exkluziv mod kellene meg, es szerintem onnantol mar valamilyen modon lehetne szamolni vele.
Sajnos a windows app store nem is hozza a verziószámot, főleg nem a changelogot... Mindenesetre a redditen van róla néhány vélemény, és nem mind hízelgő. Állítólag dolby nincs, exkluzív mód nincs, lossless van.
És lépett verziószámot, vagy ugyanaz a bughalmaz, mint eddig?s4tch írta: ↑2024.03.20., szer. 20:23https://apps.microsoft.com/detail/9pfhd ... u-HU&gl=AR
Ezzel sem találkoztam korábban: ismét létezik a korábban egyszer publikált, majd törölt, régóta elérhetetlen Apple Music Windows alá. Állítólag van lossless/hi-res támogatás is.
applemusic.png
Szerintem is. A mozi és koncert filmekkel kezdik majd Dolby Atmos hanggal. A következő szint meg nem a Hiresh audio, hanem az AI generálta VR lesz, meg a short videoklippek reneszánsza. Akinek meg ez nem kell, az meg meghúzhatja magát a barlangjában, meg fórumozhat nagybőszen tovább.zbiro32 írta: ↑2024.03.16., szomb. 14:24Szvsz. ez fordítva lesz, amint eléri a piac a YouTube ingerszintjét, az összes kicsit le fogja tarolni.Mézga Aladár írta: ↑2024.03.16., szomb. 11:13Megindulhat a YouTube ellen a Spotify
https://itcafe.hu/hir/megindulhat_a_you ... otify.html
A technológiája már megvan hozzá, csak akarat kérdése (Lásd YuotubeMusic)
Itt vannak nagyon jó felvételek is, igaz nagyon rosszak is, még nem helyeztek elég fókuszt erre a szegmensre.
Nekem a Spotify lépése inkább megelőző csapá
snak tűnik.
Addig akarnak piacot szerezni, amíg még lehet...
Szvsz. ez fordítva lesz, amint eléri a piac a YouTube ingerszintjét, az összes kicsit le fogja tarolni.Mézga Aladár írta: ↑2024.03.16., szomb. 11:13Megindulhat a YouTube ellen a Spotify
Ez számomra azt üzeni, hogy a felhasználói igény a képi információ és nem a hifi felé mutat.Mézga Aladár írta: ↑2024.03.16., szomb. 11:13Megindulhat a YouTube ellen a Spotify
Én már jóval korábban észrevettem.
Ez nekem is megfordult a fejemben, mint egyetlen épkézláb magyarázat /a csődközeliség mellett/ arra, hogy ilyen inflációs helyzetben miért olcsít a Tidal, miközben már így is a legolcsóbb szereplők között van a saját piaci szegmensében.mishow írta: ↑2024.03.10., vas. 09:22Egy tipp, hogy a családi csomag szigorításán agyalnak, mint a Netflix.
Csak okosabban csinálják, előre gondolkodva. Egy jól beárazott egyedi előfizetéssel versenyképesek tudnak maradni, a Netflixnél viszont a szigorítással “beestek” egy olyan mezőnybe, ahol a többi filmes csatorna közben egy sor előfizetőt eddig is elszipkázott már tőlük.
De csak agyalgatok, szerintem hamarosan úgyis kiderül. Oka biztos van, és az is biztos, hogy nincs ingyen ebéd …
Egy tipp, hogy a családi csomag szigorításán agyalnak, mint a Netflix.Aszpirin írta: ↑2024.03.09., szomb. 20:13Mégis, miért van az a megmagyarázhatatlan érzésem, hogy nagy baj lehet a Tidalnál?
(először megemelik a HiFi árát 1500-ról 1800-ra, majd pár hónap múlva egységesítik a szolgáltatást, és drasztikusan csökkentik a Hifi plus árát... csak nekem fura ez a döntés?)
Simán vennék, de ha az Apple TV-n úja lennének hangkimenetek, az se lenne rossz!s4tch írta: ↑2024.03.09., szomb. 21:38Erről jut eszembe, vajon az apple miért nem megy rá (az iPod után ismét) a zenehallgatós piacra? Elég nekik az Airpods és a Max? Egy coax/usb kimenetes, alma eszközről irányítható streamerrel, amin gyárilag nincs semmi más, csak egy apple music szolgáltatás, tarolhatnának. Ennyire kicsi a piac, hogy nem hajolnak le érte?
Nevezhetnék mondjuk apple radiónak, forradalmi lenne
Szamomra manapsag siralmas az egesz Apple… Isten tudja hany 10.000 programozojuk van, es kepesek elojonni uj emojikkal. Vicc az egesz banda. 20 eve csak Apple cuccaim vannak, szamomra mara teljesen mast jelent, talan csak az okoszisztema miatt vagyok meg mindig almas.s4tch írta: ↑2024.03.09., szomb. 21:38Erről jut eszembe, vajon az apple miért nem megy rá (az iPod után ismét) a zenehallgatós piacra? Elég nekik az Airpods és a Max? Egy coax/usb kimenetes, alma eszközről irányítható streamerrel, amin gyárilag nincs semmi más, csak egy apple music szolgáltatás, tarolhatnának. Ennyire kicsi a piac, hogy nem hajolnak le érte?
Nevezhetnék mondjuk apple radiónak, forradalmi lenne.![]()
Erről jut eszembe, vajon az apple miért nem megy rá (az iPod után ismét) a zenehallgatós piacra? Elég nekik az Airpods és a Max? Egy coax/usb kimenetes, alma eszközről irányítható streamerrel, amin gyárilag nincs semmi más, csak egy apple music szolgáltatás, tarolhatnának. Ennyire kicsi a piac, hogy nem hajolnak le érte?
Eddig az MQA benazas miatt nem volt teljesen osszehasonlithato az arazasuk mas szolgaltatokeval, most viszont megint nyilt sisakossa valt a kuzdelem.Aszpirin írta: ↑2024.03.09., szomb. 20:13Valóban az![]()
Mégis, miért van az a megmagyarázhatatlan érzésem, hogy nagy baj lehet a Tidalnál?
(először megemelik a HiFi árát 1500-ról 1800-ra, majd pár hónap múlva egységesítik a szolgáltatást, és drasztikusan csökkentik a Hifi plus árát... csak nekem fura ez a döntés?)
Nekem is furcsa, én ma kaptam a tájékoztató levelet tőlük. Hogy mi a céljuk, azt csak ők tudják...Aszpirin írta: ↑2024.03.09., szomb. 20:13Valóban az![]()
Mégis, miért van az a megmagyarázhatatlan érzésem, hogy nagy baj lehet a Tidalnál?
Valóban az
Ez nagyon jó hír!Zewaa írta: ↑2024.03.07., csüt. 17:29Tehát Április 10-től a jelenlegi 3000ft-os tidal hifi plus 1790ft lesz,sima hifi csomag meg megszűnik. ez elég jó...pali923 írta: ↑2024.03.07., csüt. 16:34Ezt az emailt kaptam 5 perce, gondolom, mindenki megkapja hamarosan:
On your first billing date on or after April 10, 2024, you’ll now pay just 1790 Ft/month for all the same features you currently use on a TIDAL Individual plan.
This is because we’re making it easier for everyone to enjoy best-in-class sound quality by combining our HiFi and HiFi Plus tiers into a single subscription tier called TIDAL.
You will see these changes reflected on your Subscription page at account.tidal.com on your first billing date on or after April 10, 2024. Thanks for choosing to be a TIDAL subscriber.
Voltak már itt statisztikák, miszerint a Tidal a többi zeneszolgáltatóhoz képest töredék előfizetővel rendelkezik. Nem tudom, ezzel tudnak-e majd robbantani, de nekem tetszik az irány.