Linner írta: ↑2024.03.08., pén. 01:18
Remélem a fórumtárs megtalálja az eszközt, amivel Ő elégedett lesz. Még annyit, hogy kérlek, 4000€ qurva sok pénz, nehogy már úgy vegyél ennyiért berendezést, hogy meg sem hallgatod előtte!
Az a 4000€ az Ace esetében sajnos már 4500€, amit bár (bőven) ki tudok fizetni, de már átlépi a lélektani határát annak, amit egy ilyen eszközért ott szeretnék hagyni. Egyébként ez azt a "hallgasd meg előtte" tanácsot én is mindig elpuffogtatom, aztán mikor itt vagyok ezernyi lehetőség előtt, akkor szembesülök vele, hogy mennyire nem egyszerű, főleg az én esetemben... De azért megpróbálom.
Amit meghallgatás nélkül vélemények alapján eddig a legszimpatikusabbnak találok, az pont a Linn Majik DSM 4. Egyrészt a funkciói fogtak meg, másrészt az, hogy mindenhol "analitikusabb"-nak mondják a hangját, míg pl a Naim Uniti Star - amit a youtuber review-zók jobbnak tartanak - eléggé az jön le a review-kból, hogy nekem túl "lágy" lehet a hangja. Nálam az "analitikusabb" pont nem sztokszó, mert már megtanultam, hogy ezeket jobban szeretem. Meg kellene hallgatni.... a Naim-ra lesz is láthatóan lehetőségem májusban, ha addig ki tudom bírni... A Linn-t viszont... alighanem a HomeMovie-ba el kell zarándokolnom. Aztán hogy hogyan szól az én hangfalaimmal, az majd csak otthon derülhet ki.
Persze hogy igyekszem meghallgatni, mielőtt hülyeséget követnék el, mert 4000€ körüli összeg már tényleg az a kategória, amit jó lenne nem hallatlanul... :)