De ha Ő az egyik szereplő, belekukkantok.

Bocs, ezt nem értem hogy jött hirtelen, mikor elemeiben meg lehúzod, jogosan. Mellesleg miért szenvedsz ezekkel a szarokkal amikor annyi másféle szart is ont még a filmipar? Időnként nem szarokat is.
Valahogy azért sikerül.venomer írta: ↑2024.02.28., szer. 10:42...
Hogy sikerül elkülöníteni az új kiadást a szubjektív tényezőtől? Lehet, hogy a remake már kívül esik a lelki tartományodon, emiatt jellegtelennek is hat, de egyébként jó, jó annak, aki ma annyi idős, mint te anno. Sok fércmű van, nem állítom, hogy nem, de mindig élni kell a feltételezéssel.
Hogy sikerül elkülöníteni az új kiadást a szubjektív tényezőtől? Lehet, hogy a remake már kívül esik a lelki tartományodon, emiatt jellegtelennek is hat, de egyébként jó, jó annak, aki ma annyi idős, mint te anno. Sok fércmű van, nem állítom, hogy nem, de mindig élni kell a feltételezéssel.
Hasonlóképpen.
Masters of Airből a hatodik részen vagyunk túl. Vannak belőle jobban sikerült részek és vannak átlagosak. Jó sorozat, de számomra elmarad az előző két sorozattól.Alex_Aston írta: ↑2024.02.27., kedd 19:03Imdb jelenleg 9,4 pont, ami igen biztató.
https://m.imdb.com/title/tt2788316/
Bár lejjebb fog menni.
Nekem 3 hét garanciális javítás után most jött vissza a TV. Van mit behozni.![]()
Még előtte néztem a Beekeepert. Szerintem semmi baj sincs vele, nem rosszabb, mint anno a Stallone, vagy Arnold filmek. Helyén kezelve teljesen élvezhető.
Masters of Air első három része is tetszett, főleg, hogy pl. ahogy bemutatták a kudarcot is az első bevetésen. Amennyire el tudom dönteni, egész realisztikus az ábrázolás.
Most behozom a következő 3 rész lemaradást.![]()
Imdb jelenleg 9,4 pont, ami igen biztató.
Az Abyss jó film, jó hangokkal, látvánnyal. Ha a színes szélesvásznú eszméletvesztésen most túlemelkedünk egy kicsit, látunk benne lázadó nyugati tinédzsereket (LMBTQ is természetesen), abszolút hülye városvezetést, mivel a város egy puskaporos hordón ül, megggyújtott zsinórral, de mindenki éli a mindennapi életét. A történet jól kiszámítható. Valószínű ezért csak annyi pont amennyi. (Kiruna egyébként létező svéd város, igen közel az északi határhoz...)Den írta: ↑2024.02.27., kedd 14:10Badland hunters: a koreai Piedone 3. filmje. Rendőrként az első 2 filmje jobban tetszett, de ezt is megnéztem.
The Abyss: a kifinomult, részletgazdag hangokat kedvelők számára kihagyhatatlan, a térhatásmániákusoknak kifejezetten ajánlott film. Aki a jég rianást szereti térhatásként hallgatni pl: a Holnaputánban, vagy a Jurassic utolsó részében, az a földrengést- kőomlást- bányaomlást imádni fogja.
És aki csak egy jó filmet akar látni?Den írta: ↑2024.02.27., kedd 14:10...
The Abyss: a kifinomult, részletgazdag hangokat kedvelők számára kihagyhatatlan, a térhatásmániákusoknak kifejezetten ajánlott film. Aki a jég rianást szereti térhatásként hallgatni pl: a Holnaputánban, vagy a Jurassic utolsó részében, az a földrengést- kőomlást- bányaomlást imádni fogja.
Mennyi idős gyerek szájából jött ez ki? Csak kíváncsiságból.
Egyetértek, de ezen elegánsan (és egy kicsit ásítozva) továbblépek... :) örülök, hogy én és a gyerekeim sem így nőttek fel...venomer írta: ↑2024.02.26., hétf. 10:20Köszi az ajánlást, bele is kezdtem, egyvalamit viszont biztosan nem bírok elviselni: mikor gyerekek szájába adnak felnőtt közhelyeket. Tudom, hogy gondjaitok voltak anyuval. Ne már. Az amerikai konzumidiotizmuson túl klasszikus példája ez annak is, mikor korai demenciától, de inkább álszentségtől vezérelve a szülők elfelejtik saját gyerekkorukat, aztán jön a meghökkenés-értetlenkedés-hápogás, ha leműveli ugyanazt az utód, mint amit ők is. Még ha érzékeli is egy ilyen korú gyerek a szülei közti szakadékot sem tudja összerakni így verbálisan, főleg nem felnőtt nyelven fog fogalmazni egy ilyen mélyre ható érzelmi ügyben. Ettől függetlenül is sok a szomorú kutyaképe a kislánynak, nem egy túl kiművelt ábrázolás. Ilyenkor van az, hogy sikítanom kell.