Ráadásul nagy valószínűséggel ezek közül bármelyik elérhető itt az adás/vétel részlegben. (Ha valamelyik most nem, akkor a jövő héten biztosan.)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Re: Hálózati audio lejátszók
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
On-in-on? Nem all-in-one-t akartál írni? Tegnap óta inkább ide vág: viewtopic.php?f=4&t=201512Rock60 írta: ↑2024.03.07., csüt. 09:36Lenne egy 101 % - ban ide vágó kérdésem.
A fiamban némi kíváncsíság ébredt a hálózati rendszerek felé.
Nem tudom, hogy csak hirtelen felbuzdulás, vagy tényleg tudna rá időt szakítani, ez majd kiderül...![]()
Használtan kb. 100 - 200 körül milyen gépet tudtok ajánlani, amit csak rádugok a cuccra, és jön rajta a millió zene minél jobb minőségben ?
Erősítő, dac, van, CD játszóm nincsen, de az sem kell bele.
Egy On-In-On készülékre gondolnék.
Köszi.
"Erősítő, dac van" - akkor csak streamer kell, vagy all-in-one?
Egyébként ennyiért streamer + erősítő = Wiim Amp és Bluesound Powernode. Ezeknek a szolgáltatásai is elég modernek. Hálózati lejátszóból, amiben nincs erősítő, bővebb a választék. Ismerkedésnek a Wiim Mini (digitális kimenetből csak optika van rajta) bőven megteszi, de a kereten belül marad a Wiim Pro, Auralic Aries Mini, Aries LE, Bluesound Node, vagy a Lindemann Limetree vonal is. (Utóbbi állapottól, kiviteltől, eladótól függően kilóghat a keretből.)
Lenne egy 101 % - ban ide vágó kérdésem.
Nem tudom, hogy csak hirtelen felbuzdulás, vagy tényleg tudna rá időt szakítani, ez majd kiderül...
Használtan kb. 100 - 200 körül milyen gépet tudtok ajánlani, amit csak rádugok a cuccra, és jön rajta a millió zene minél jobb minőségben ?
Köszi.
Nem tudom, hogy csak hirtelen felbuzdulás, vagy tényleg tudna rá időt szakítani, ez majd kiderül...
Köszi.
Kíváncsi voltam rá - ha már írtad kedvesen - a linkre kattintva találtam oda.
De, ha gumiszoba, akkor kösz, annyira nem érdekes.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9825
mishow írta: ↑2024.03.07., csüt. 08:52Vinkler írta: ↑2024.03.07., csüt. 08:40mishow írta: ↑2024.03.07., csüt. 08:12
Mivel az all-in kérdést (igényt) elsődlegesen a streaming előretörése hozta be a képbe, így szerintem itt jó helye van.
Inkább az analóg vs. digitális hitvita OFFolást kell szigorúbban moderálni, amúgy is rettenetesen unalmas, mivel sehova nem visz - mindegy, hogy hálózati lejátszó, LP-s, CD-s vagy általános topic![]()
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8024
Pedig tegnap már írtál is bele. :)
.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Köszönjük !asebestyen írta: ↑2024.03.06., szer. 20:46Ha valaki sehogy sem tudja/akarja magában tartani a gumicsont szilánkokat, itt lehet rajta rágódni még, kiköpni, újra rágcsálni, stb: viewtopic.php?f=209&t=201491
Hol/hogy lehet megtalálni a Témák között ? / A két oldalt átböngészve nem találtam./
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2638
Vinkler írta: ↑2024.03.07., csüt. 08:40mishow írta: ↑2024.03.07., csüt. 08:12Mivel az all-in kérdést (igényt) elsődlegesen a streaming előretörése hozta be a képbe, így szerintem itt jó helye van.
Inkább az analóg vs. digitális hitvita OFFolást kell szigorúbban moderálni, amúgy is rettenetesen unalmas, mivel sehova nem visz - mindegy, hogy hálózati lejátszó, LP-s, CD-s vagy általános topic![]()
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mishow 2024.03.07., csüt. 08:56-kor.
- Vinkler
- Adminisztrátor

mishow írta: ↑2024.03.07., csüt. 08:12Mivel az all-in kérdést (igényt) elsődlegesen a streaming előretörése hozta be a képbe, így szerintem itt jó helye van.
- mishow
- V.I.P.

Ha a cd nem lényeg, viszont a kínai kizárva, akkor miért nem veszel mégis egy Lindemann Musicbookot, és hozzá egy Parasound Zamp-ot? Ez utóbbi olyan kicsi, mint egy autórádió, a legnagyobb helyszűke mellett is el tudod dugni bárhová, a hangja szerintem egész komoly rendszereket kiszolgálni képes (csináltam róla egy elég nagy tesztet, amikor megjelent, tapasztalatból merem ajánlani). Bár ha a teljes rack szélesség elfér, akkor az Alex féle felállás, vagyis MB + Heed végfok már magas léc, árban pedig még mindig belül vagy a kereteden (és cm-ben is
Vagy .... all-in elektronika a forrás oldalon és az erősítő átköltözik az aktív HF-ba - bár ha meglévő dobozaidat szereted, akkor ez jelenleg neked nem opció
Kieg: Esteleg KÉT Zamp V3 (vagy más kisebb végfok) dual monoban a HF közelében elrejtve, szem előtt a polcon pedig csak a forráskészülék?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mishow 2024.03.07., csüt. 08:42-kor.
- mishow
- V.I.P.

Mivel az all-in kérdést (igényt) elsődlegesen a streaming előretörése hozta be a képbe, így szerintem itt jó helye van.
Inkább az analóg vs. digitális hitvita OFFolást kell szigorúbban moderálni, amúgy is rettenetesen unalmas, mivel sehova nem visz - mindegy, hogy hálózati lejátszó, LP-s, CD-s vagy általános topic
Moon Ace. Több elektronikájuk is volt nálam. Igényes megépítés, jó tapasztalat a forgalmazóval (AV-Land).Aszpirin írta: ↑2024.03.06., szer. 21:22Én bizony komolyan gondoltam, mert rippeltem már ennél olcsóbb drive-val is (szgépen), és nem volt gond, szóval mi az érv ellene a 30 eurós ártól eltekintve?
Tényleg komolyan kérdem, könyörgöm beszéljetek róla le, ha hülyeséget készülök csinálni!
De főleg: alternatívát szeretnék ebben az árkategóriában (4ezer euró környékén). Távolkeleti, számomra noname vagy chifi-csodák nem játszanak, bocs, mert van okom kételkedni a tartósságukban, és ezt elég drágán tanultam meg, úgyhogy fogadjátok el: ebben - jogosan vagy sem - előítéletes vagyok. Bármilyen vonzó mondjuk egy Rose vagy a Zidoo aktuális üdvöskéje.
Linn LP12 Sondek, Origin Live Encounter, Benz-Micro Ace S H; Pink Triangle, Acos Lustre, Denon DL103
Moon 390, Moon 760a, ValhallA Aura Ref, Draco Ref
PMC Twenty5 26, ValhallA AgPtVIII/III
Moon 390, Moon 760a, ValhallA Aura Ref, Draco Ref
PMC Twenty5 26, ValhallA AgPtVIII/III
De csináltam egy topic-ot is.
viewtopic.php?f=4&t=201512
- Vinkler
- Adminisztrátor

Nekem Sneaky Ds-em van. Azt használom a hálóba. Bármikor kölcsönadom, hogy meghallgasd.Aszpirin írta: ↑2024.03.06., szer. 22:20Ez naggyon szimpi, köszi! Nem kell feltétlenül CD belé. Az csak ilyen "nice to have" plusz jóságként tűnt fel nekem a Naim Uniti Star-ba. Rippelést másként is meg tudom oldani :)andarson írta: ↑2024.03.06., szer. 22:08Nem olvastam az összes korábbi hozzászólást, Linn Majik DSM?... ha jól értem Vinklernek is van ilyen készüléke, kérd kölcsön tőle![]()
A tartóssággal garantáltan nem lehet gond, nekem is 2008-as Majik DS van, firmware frissítés is jön még rá évente 2-3, és semmi hibát nem produkált még. Nyilván a hang az szubjektív, nekem megfelel.
Vagy CD lejátszó is kell bele?
Ráadásul van egy öreg Linn-em, ami fantasztikusan szól szerintem (Unidisk 1.1, sajnos a mechanikája épp ismét döglött), ha egy ilyen mindent-bele kis cucc csak picit megközelíteni is tudná azt a hangot, akkor nonpluszultra...
De csináltam egy topic-ot is.
viewtopic.php?f=4&t=201512
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6381
Ez naggyon szimpi, köszi! Nem kell feltétlenül CD belé. Az csak ilyen "nice to have" plusz jóságként tűnt fel nekem a Naim Uniti Star-ba. Rippelést másként is meg tudom oldani :)andarson írta: ↑2024.03.06., szer. 22:08Nem olvastam az összes korábbi hozzászólást, Linn Majik DSM?... ha jól értem Vinklernek is van ilyen készüléke, kérd kölcsön tőle![]()
A tartóssággal garantáltan nem lehet gond, nekem is 2008-as Majik DS van, firmware frissítés is jön még rá évente 2-3, és semmi hibát nem produkált még. Nyilván a hang az szubjektív, nekem megfelel.
Ráadásul van egy öreg Linn-em, ami fantasztikusan szól szerintem (Unidisk 1.1, sajnos a mechanikája épp ismét döglött), ha egy ilyen mindent-bele kis cucc csak picit megközelíteni is tudná azt a hangot, akkor nonpluszultra...
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- zbiro32
- Törzsvendég

- Értékelés: 159
Egy régi vicc jut eszembe-"Igény lenne rá"
KEF LS 50 Wireless
Soundarts állvány, Sounndcare Superspikes talpak
Saec AC 600 - tápkábelek, Hydrasound Next Carbon Gold ethernet
Lenovo NAS - ( Minimserver)
Clarus dupla analóg tápegység
Soundarts állvány, Sounndcare Superspikes talpak
Saec AC 600 - tápkábelek, Hydrasound Next Carbon Gold ethernet
Lenovo NAS - ( Minimserver)
Clarus dupla analóg tápegység
- Vinkler
- Adminisztrátor

Ne csináljunk egy külön All-In-One topic-ot?
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 628
Nem olvastam az összes korábbi hozzászólást, Linn Majik DSM?... ha jól értem Vinklernek is van ilyen készüléke, kérd kölcsön tőle
Linn Majik DS
Philips CD 204
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Musical Fidelity M6x Vinyl
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333
Philips CD 204
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Musical Fidelity M6x Vinyl
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333
AVM CS 30.3 ....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- Aszpirin
- V.I.P.

Oké, akkor nem tudsz hasznos tanácsot adni sajnos, mert nálam három blokkoló szempont is van a kínai termékekkel kapcsolatban, bár ebből csak egy minősíthető valamelyest objektívnek (keserű tapasztalat tartóssággal kapcsolatban) és kettő nagyon szubjektív, nem érezném jól magam a társaságukban, és ez elég, hogy mindenféle zenei élményt elrontson
Sajnos.
Az A8 mellesleg már csak azért sem lenne megfelelő, mert nincs benne erősítő (végerősítő), nekem így nem "all-in-one". Olyanra van szükségem, amire már csak hangsugárzót kell kötni.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 694
- Kapcsolat:
Én ebben a témában kínát részesítem előnyben.Aszpirin írta: ↑2024.03.06., szer. 21:39Értem. Ha te arra kényszerülnél, hogy egybekészüléket kellene vegyél, mit vennél most? Elég sokat felsoroltak itt, plusz én a Lindemann Musicbook Combo-val indítottam, ami szintén úgy tűnik, mintha megfelelne... Próbálom mindegyiket végignézni, ami itt összejött, a Zidoo-t és a Rose-t előítéletből és egyéb okokból már ejtettem.tamagaba írta: ↑2024.03.06., szer. 21:34vagy egy Teac VRDS férjen már bele ebbe az árba, mert a többi cucc benne nem tudom miért kerül annyiba.
Középszerü hw-t prémium áron adnak. Más high-end készítő is evvel a recepttel főz.
De csöndben maradok, mivel még nem hallgattam élőben. Májusban lehet, hogy változni fog a véleményem.
Alex-hoz nem akartam átvinni az A8-asomat essen le a gatyám, de a talira ha lenne rá igény szívesen kiviszem egy one v one dog fight-ra valamelyik kihívóval egy komolyabb rendszerben
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
- Aszpirin
- V.I.P.

- Vinkler
- Adminisztrátor

Erősítő is kell bele?Aszpirin írta: ↑2024.03.06., szer. 21:39Értem. Ha te arra kényszerülnél, hogy egybekészüléket kellene vegyél, mit vennél most? Elég sokat felsoroltak itt, plusz én a Lindemann Musicbook Combo-val indítottam, ami szintén úgy tűnik, mintha megfelelne... Próbálom mindegyiket végignézni, ami itt összejött, a Zidoo-t és a Rose-t előítéletből és egyéb okokból már ejtettem.tamagaba írta: ↑2024.03.06., szer. 21:34vagy egy Teac VRDS férjen már bele ebbe az árba, mert a többi cucc benne nem tudom miért kerül annyiba.
Középszerü hw-t prémium áron adnak. Más high-end készítő is evvel a recepttel főz.
De csöndben maradok, mivel még nem hallgattam élőben. Májusban lehet, hogy változni fog a véleményem.
- Aszpirin
- V.I.P.

Értem. Ha te arra kényszerülnél, hogy egybekészüléket kellene vegyél, mit vennél most? Elég sokat felsoroltak itt, plusz én a Lindemann Musicbook Combo-val indítottam, ami szintén úgy tűnik, mintha megfelelne... Próbálom mindegyiket végignézni, ami itt összejött, a Zidoo-t és a Rose-t előítéletből és egyéb okokból már ejtettem.tamagaba írta: ↑2024.03.06., szer. 21:34vagy egy Teac VRDS férjen már bele ebbe az árba, mert a többi cucc benne nem tudom miért kerül annyiba.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Egyáltalán nem követem a Naim termékeket, de a forgalmazó szerintem minden kérdésedre válaszol.Aszpirin írta: ↑2024.03.06., szer. 21:25Wow, naná, hogy szépen megkérlekVinkler írta: ↑2024.03.06., szer. 21:16Nekem egyszerűen nem jön be a hangjuk, de az a jó hírem van, hogy a magyarországi forgalmazónál lesz a fórum találkozó, ahol szemügyre tudod venni, meg is tudod hallgatni és ha szépen megkérsz, szerintem el tudom intézni, hogy otthoni környezetben is meg tudd hallgatni a kiszemelt Naim terméket!![]()
A többit megbeszéljük két málnaszörp és sonkás szendvics társaságában!![]()
De tuti, hogy Star lehet az? Mert a Nova kevésbé érdekel, és ha jól érzékelem, a Star kifutott...