Rock60 írta: ↑2024.03.01., pén. 10:56
revox írta: ↑2024.03.01., pén. 09:47
Nálam még lesz mit csinálni. nemrég lett szétszedve az egész motyó,hogy faragtak a vilannyszerelők, biztos lesz még jópár éjszakába nyúló xarakodás, aminek a vége az lesz, másnap kezdődik elölről. Egyébként ez a videó, tartalmaz egy nem odaillő elemet, amikor ráközelít a hangfal lábára. Valójában azért csináltam, mert próbálgatom leutánozni un szingó gumival a valamikor Towshend légpárnás alátéteket, xal nem ide készült a videó,csak bedobtam,ha már friss volt. Első nap nagyon megörültem, mert a bántó, felső regisztert kisimította, de egyelőre ez hibát-hibával javítunknak tűnik, mert a zene attackja eltűnt. Nem is a Nick Cave volt érdekes, mert annak a balladisztikus melankóliája még el is menne, de betettem este a beastie boys / time for livin, igen zúzós muzsikáját, hááát, nemigazán azt kaptam, amit vártam. de ez a gumi nagyon működött más dobozkkal, így még nem rántom le róla a vizes lepedőt, járatom tovább a rendszert, mert most van az,hogy egyelőre nem tudom, mi-miért történik.
Nagyon sajnállak, jól be...tad ezt a kábel cserét.
Lehet rajta tökölni, molyolni, mire újra összerázódik az egész.
Jaj, miről is beszélek, szerintem csak hallucinálsz, hiszen a tápkábelek hangja között nincsen különbség, nem is lehet, mérve is tök egyformák, a Prohardveren is megmondták...
nem a hifi miatt volt. nekem jó volt a régi dróttal is, sőt, úgy legalább jó volt. de a konyha már nem bírta. ha ment a mosogatógép,a hűtő éppen hütött és rányomtad a mikrót,leverte a biztit. még ezt elnéztük neki,de amikor már melegedett a fali csatlakozó, necces lett. Villszerelő srác benomyta, hogy áthúzza az egészet, namondom, abból baj nem lehet, egyszer úgyis át kell esni rajta (vagy nem). Eredetileg meg akartam hagyni a régi vezetéket is ami a hifhez megy, biztos ami biztos alapon, de elég nagy volt már a nyűzsi abban a csőben, meg faragni kellett volna jobban a szobát, amihez elfogyott a türelmem, így a régi kikerült, új bekerült. többen felkészítettek rá, hogy nehéz időszak lesz, de ennyire nem gondoltam. első nap volt a legmegdöbbentőbb, majdnem elríttam magam

Egyelőre elértem azt,ha megy magának, nem kerget az őrületbe. néha már elé is ültem. A lemezjátszót egyszer próbáltam beindítani, na,azt gyorsan ki is kapcsoltam, mert elmerengtem a kisfejszén. Egyelőre azt érzem, szinte felesleges bármit csinálni vele,mert naponta más a hangja, de nem tagadom, nehéz napok ezek. Ha egyszer kész lesz, kikapcsolom és végre elmegyek biciklizni
sztem hagyjuk a prohardveres dolgot. bár nem is tudom, ki a prohardderes, de biztos el lehet velük is trécselni, mi is elvoltunk este. Azt gondolom, ha BP laknék és rendben lenne a cucc, bár szerintem így is megmutatja,legfeljebb sehogy nem az igazi, megmutatnám, milyen az,ha a szőnyegre teszem vagy a parkettára az elosztót. szoktam ezzel játszani a gyanútlan vendégekkel, de eddig mindenki hallotta, csak nehezen fogta fel, de van, aki évek óta emlegeti, hogy járt. tegyük hozzá, hogy 102dB érzékenység elektromikroszkóp (szoktam mondani), de a 82dB-s kis szélessávú is megérez minden lófüttyöt. interkonnektekhez meg tök egyszerű,mert a CD-nek két kimenete van. ide kapcsolok,oda kapcsolok,nem kell várni átkötésre és minden direktbe megy be azonnal. De igazából nem szoktam ilyenekkel szórakozni, örülök,ha semmi dolog a hifivel,csak van

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu