VoidX írta: ↑2024.02.29., csüt. 23:22
kammerer írta: ↑2024.02.29., csüt. 23:16
Abszurd.
Ez igaz, de a kérés így szólt. Tudod, ha valamit tőlem elvárnak bizonyításképp, teljesítem. És akkor visszatértünk a vaktesztedhez.
kammerer írta: ↑2024.02.29., csüt. 23:16
ha azt mondom, hogy ez egy iszonyat hangminőség
Meglepve ezzel senkit. Ki gondolta volna, hogy egy dühöngő utáló egy olyan felvételt lehurrog, ami majdnem azonos az eredetivel. Beküldhettem volna egyszerűen a kivágott részletet módosítás nélkül, akkor is ezt mondod. Szerencsére nem neked szólt.
(...)
(...)
"Itt a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=kPAuljhzKM8
A kompresszió említésével csak erősebben fog hatni, hogy az én videómon mennyivel nagyobb dinamika hallatszik a kiugró hangoknál, például 51 másodpercnél. A basszus drasztikusan más, de ez egyéni ízlés, nálam room curve van, és a 40 Hz környékét tolom meg, te inkább 100 körül. A magasak viccesek, mert nagyon ráadott a telefon. Ha ezt tudom, korrigálok rá előre. Sebaj, játszhatunk több kört. Visszhangban én vagyok szarabb, az evidens (lesz majd akusztika, de ugye minket a most érdekel), de a videón is jobban kiugró tér kárpótol érte, mindezt a képen látható rendszerrel, ami szerintetek szentségtörés. A kivágás rendetlenség miatt van."
Ugyan az eredeti (ami szintén nem egy hangminőségi matyóhímzés) tökéletesen másképpen szól, de ebből se vonok le következtetéseket, hiszen az eredetit hallgatni óriási előnyben van ahhoz képest, ami most itt a feladat. Ezért abból se vontam le következtetéseket, hogy felraktál valamit az adott feladat mellett, hiszen a feladat abszurd - erre utalt az abszurd, de te már nagyon fáradt lehetsz így estére, mert teljesen szétesett nem csak az írásod, hanem az olvasásod is. Következtetéseket még abból se feltétlenül vontam volna le, hogy hogyan szólt az, amit feltettél, hiszen... lásd fentebb. Nem feltétlenül a megszólaltatott rendszer szólt rosszul, hiszen lehet (sőt, biztos), hogy a rögzítés körülményei nem voltak megfelelőek. Mindazonáltal te agyondicsértél egy hangot, ami rossz hang. Legalábbis tudattam, hogy éppen egy rossz hangot dicsérsz agyon (és egyáltalán nem hasonlít az eredetire, de ez törvényszerű a feladat miatt).
A struccpolitika nem jó módszer.
A "dühöngő utáló" például megjegyzi, hogy a most másodikként feltett, nálad felvett Nick Cave videón jóval értelmezhetőbb hang szól, mint az elsőn (természetesen ez is kevéssé hasonlít az eredetihez). Következtetéseket persze nem vonok le belőle, mert ilyesmiből eleve nem von le az ember következtetéseket - pedig tudnék, mert mint említettem, fura módon azért csak-csak átjön az ilyesmiből is, hogy milyen hang lehetett ott eredetiben a tiszta versus steril számegyenes mentén.
Mindazonáltal ez a göcsörtös versenyszellem... - ez se jó módszer.
Kivétel vége.