A "gyöngyös" még megvolt, "füzesabony" már nem :) Polgár Jenő környékén kiszálltam, gyöngyös is csak azért, mert sokan emlegették és rákerestemNJ_ írta: ↑2024.02.23., pén. 12:24Az a „mi folyik itt Gyongyoson?” kezdokerdesed nem egy elhiresult Youtube-os orokzold csokor resze?!Mert ha igen akkor a Fuzesabonyi univerzalis balhet is ismerned kellene…
Ha nem, akkor bocsanat!
Ha igen, es igy ertheto a vicc, akkor pedig nehogy valaki is szemelyeskedesnek vegye, csak szohasznalatomma valt a „ne nevetsegessitsuk el” mém, es fekaptam a fejem a hsz-ed lattan a Gyongyosire..
Egyebkent a japan szamurajok analogiadra reagalva, pont azon gondolkodtam, hogy a jovokepet, kepletesen, ugy latom, mint Tokio. Tomeges, mindent athato csillogo kulso, a pofadba tolt „full of high-tech digital”, es a diaszporakba visszahuzodott, itt ott fellelheto analog, de legalabbis kezzelfoghato hanghordozok..
Udv., J
>
sokszor egyébként rejtek el a mondataimban olyan utalásokat, ami nem biztos, hogy felszínre kerül, de a szamuráj is egy ilyen szójáték: gondoljuk el, mit kezdene 20 feldühödött szamuráj, akár-csak 3, Kalasnyikovval felfegyverzett, modern harcos ellen
a többi is pipa,csak kivettem,hogy ne teljen meg olyan gyorsan az avx tárhely