A villamos hálózatból kivett áram paraméterei, zajterhelése is változik folyamatosan, a levegőben terjedő RF és egyéb zavarok is állandóan változnak, a tesztelő ember fiziológiai, lelki és pszichés állapota is folyamatosan változik. Egy dolog fix és állandó, a változás, ahogy azt mondani szokás. :)Rock60 írta: ↑2024.02.21., szer. 12:00Ok, lehet.
Én nem hallgatok stram - et és más hasonló forrást sem, annak hangminőségét megítélni nem tudom, nem is igazán érdekel.
De, azt simán el tudom képzelni, hogy egy erősítő, vagy hangfal vagy akár kábel hetekig, hónapokig tartó fejlesztése során rengetegszer kell nyúlni akár több hanganyagot tartalmazó, de fixnek tekínthető forráshoz, amely forrásnak a hangját nem befolyásolja, nem változtatja sem a Napszél, sem a vihar, sem az internet kimaradás, sem a szolgáltató szeszélye, meg ki tudja, még mi...
Ez szerintem könnyen belátható, ezért nem/sem értettem a már menetrendszerű Cables elleni kirohanást.![]()
Az internet persze kimaradhat, de az áram is, aztán ha akkuról üzemel a motyó, az is kifogy 1x. A szolgáltató nem szeszélyes, hanem egy üzleti modellt követ, mint ahogy a lemezkiadók is. A napszél meg a vihar majd hat a tesztelő emberre, az bőven elég. :)