Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Etalon Origó erősìtő eladó
Re: Etalon Origó erősìtő eladó
A készüléket és a hirdetést is leporoltam!
Új ár: 250eFt.
Köszönöm szépen az építő jellegű bejegyzést Virgil fórumtársnak. Az adminnak is köszönet, hogy törölte.
Köszönöm szépen az építő jellegű bejegyzést Virgil fórumtársnak. Az adminnak is köszönet, hogy törölte.
döbbenet, hogy a fotók (olyanok amilyenek, azt hagyjuk is) kedvéért még arra sem voltál képes hogy a port, a koszt letöröld legalább, a 3kilóért kínált termékedről.. ez egészen értehetlen számomra, ez a fajta mérhetetlen igénytelenség
fine music & cinema: toroid power isolation->>> zidoo >> Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal 505
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6178
Annyiért inkább egy erősítő, bocs.

szerk.: ez volt az első Etalon vas amit életemben hallottam HES-en.Háromszor mentem vissza az Etalon szobába aznap.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
270-ért egy meghallgatás?
Lehet választani, a távos változat is itt van a topicban.
290eFt.
Még eladó!
Az ár alkuképes.
Egy meghallgatást talán megér annak, aki nem ismeri ezt a márkát.
Elnézést, a telefoszám helyesen: +36 30 6222429
Etalon Origó erősìtő eladó
Eladó a képeken látható Etalon Origó erősìtő. 2. tulajdosa vagyok. Fekete zongoralakk előlap, minimál dizájn. Karcmentes, újszerű állapot. Nem távirányìtható. 5 bemenet, phono a látszat ellenére nincs benne., normál jelszintű bemenetként funkcionál. 1 line out kimenet. Eredeti tápkebel nélkül vettem én is, egy Vdh-val használtam, amely nem képezi az eladás részét. A képen látható kommersz tápkábelt adom hozzá. Szegeden meghallgatható, átvehető. Súlya miatt nem szívesen postázni előteutalás esetén sem. Eredeti csomagolás nincs meg sajna. Ár 300000 HUF. Érdeklődni a 30 hat
222529 telefonon.