Aszpirin írta: ↑2024.02.14., szer. 21:27
Köszi az észrevételeket.
A cél az volt, hogy a felhasználóknak ne legyenek "feltálalva" a formázó kódok, hanem egyből úgy jelenjen meg, ahogyann látszani fog a fórumban, a "kódok" nélkül.
Remélhetőleg a felhasználók ki is fogják használni ezt a könnyítést, és nem lesznek többet 3 - 4 szintes idézések újra és újra. Állati idegesítő ötször elolvasni ugyanazt, meg görgetgetni, gondolom a tárhelynek sem mindegy...
Próbáltam már korábban többször is megkérni a fórumtársakat, hogy figyeljenek erre, mert ha én meg tudtam tanulni - hogy mit kell törölni, mettől meddig - akkor másnak is sikerülnie kell.
Vagy semmi reakció, vagy az, hogy " hát én ezt nem tudom, hogy kell ". Persze, ki vagyok én, hogy tanácsokat osztogassak, valóban közöm nincsen hozzá, de ez akkor sem jó így...
Ha belefutottam ilyen emeletes idézésekbe, és az utolsóra akartam reagálni, akkor törölni kellett az egész halmazból a korábbi lépcsőket. Nem probléma - nekem belefér az időmbe, szoktam mondani - de másnak miért nem ? Most, hogy áttekínthetőbb lesz a procedúra, már nem mondhatja senki, hogy há nem tudom, hogy kell, már csak akarat kérdése lesz, hogy ne keletkezzenek idézés - hegyek.
Elnézést, ha egy kicsit egyenes voltam...