Nagyon OFF
Teljesen egyetértek a supravox idézettel. Sőt az idősebb (80+) jogán hozzá tennék a témához két történettel. Volt a cégünknél egy külső munkatárs, egy nyugdíjas fizikus, a magyar vagy talán a világ színmérés témájának vezető tudósa a legműveltebb, legokosabb ember akit én ismertem. Ő mondta nekem egyszer: Nem szabad inni, még keveset se. Akkoriban lehettem 40 éves, hétvégéken bulizgattunk, az gondoltam magamban: Nagyon okos a Gyuszi bácsi, de ebben téved, néha jó inni, oldja a feszültséget, könnyebb a társalgás. Ma azt gondolom: Teljesen igaza volt az öregnek!
Másik történet. Pár éve hallgattam a rádiót, egy ideggyógyásszal beszélgetett a műsorvezető a megengedhető napi alkohol mennyiségről. Bor, sör, rövid...miből mennyi az ami még nem káros. Gondolom a saját szokásaiból kiindulva szinte alkudozott az orvossal De fehér borból ugye lehet 2 pohár? Az orvos egyszer csak megunta a dolgot és a következőket mondta: Tisztázzunk valamit, az alkohol idegméreg, a legkisebb mennyiségben is káros.
Itt van a kutya elásva: az alkohol idegméreg. Idősödve az idegeink ha nem iszunk akkor is elkezdenek romlani, bizonytalanodik a mozgás, az érzékelés, minden. Jön a kézremegés, elesés, nehezebb lesz a gondolkodás. Érdemes letenni a piát minél előbb!
OFF vége
Szívesen elmennék a találkozóra, ha kell a teszteléshez viszek kábeleket is.

sajnálom,hogy többen nem értek rá,talán majd legközelebb!