https://www.outsideonline.com/culture/o ... IdHvha_aG4
Ui.: Na jó, még én sem értek vele mindenben egyet...

óó, mert folyton csalnánakpärt írta: ↑2024.01.28., vas. 20:01Itt egy még vadabb darab, felül 325mm, a fvk. végénél 280mm :
Screenshot_2024-01-28-19-32-54-60_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Fene tudja, de ez nagyon nem nekem való. Emlékszem, mennyire szerettem, mikor a korábbi 38-40 centis pilickák után tudtam magamnak venni egy normális, 44 centi széles kormányt. Olyan volt, mintha kihajtogatták volna a beszorult tüdőmet, a jobb stabilitásról nem is beszélve.

fsa kormányok
nabaxxamegpärt írta: ↑2024.01.28., vas. 18:54Olasz haveroknak ezt ne nagyon meséld, mert máglyára küldenek!AAttila írta: ↑2024.01.28., vas. 18:19Na meg amit lebringáztam,azt vissza is töltöttem![]()
Vinkler Úr megtanított tésztát készíteni.![]()
Viszont (eddig is sokszor volt) a gyerekek kérik állandóan. Tagliatelle a bevált forma, nálunk mindenhez jóés az én személyes kedvencem: eperlekvárral elkeverem a tésztát, majd megszórom(alaposan) daráltdióval. Na ez,visszatölt
![]()
![]()
On.
Vége a jó világnak, tavasszal, a Tisza-tónál fékkar beforgatás ellenőrzést tartunk!![]()
https://bikemag.hu/magazin/veget-ert-a- ... arok-kora/

Olasz haveroknak ezt ne nagyon meséld, mert máglyára küldenek!AAttila írta: ↑2024.01.28., vas. 18:19Na meg amit lebringáztam,azt vissza is töltöttem![]()
Viszont (eddig is sokszor volt) a gyerekek kérik állandóan. Tagliatelle a bevált forma, nálunk mindenhez jóés az én személyes kedvencem: eperlekvárral elkeverem a tésztát, majd megszórom(alaposan) daráltdióval. Na ez,visszatölt
![]()

Én kérek elnézést.AAttila írta: ↑2024.01.28., vas. 18:19Na meg amit lebringáztam,azt vissza is töltöttem![]()
![]()

Ő volt az? Mert akkor jócskán benézted a külsőségek alapján.asebestyen írta: ↑2024.01.27., szomb. 17:59No, pont 1 hete, hogy részlegesen elszakadt a jobb lábszáramban a gázlóizom.![]()
Valaki félthette tőlem a HiFiBZK Mátra kupát vagy Jonasék csinálták össze magukat a Vismánál ahogy meglátták Stravan a bődületes számaim.![]()
![]()
Minden esetre rám küldte/ték a nyugdíjas szabotőröket, akik sikerrel jártak. Persze az még kevés lett volna, kellett hozzá az én hülyeségem is, hogy nem hagytam abba, hanem még 4km-t futottam úgy, mert 12km-t írtam ki magamnak és az nem fordulhat elő, hogy előbb megálljak. Hát 11.89-nél megálltam, mert nem tudtam tovább menni, akkor úgy beleszúrt (ott szakadt el még jobban). Persze nem pihentettem utána se.![]()
Hát most fogom pihentetni, mert bár rengeteget javult, de a jó az nem ilyen.
Nehezemre esik, de be kell lássam, lesérültem.![]()
Rehabilitálnom kell magam. Szerencsére a bicaj elég jó ehhez, mert ott nem igazán terhelődik a gázlóizom, ha nem kiállva sprintel az ember, de még várok 1 hetet szerintem azzal is. (titokban tekertem 2x a héten 1-1 lazát.
)
Tanulság, ne fussatok a semmiből veszélyes körülmények között 10+ km-t.![]()
Jó egészséget, jó sportolást!![]()
![]()

Én mondtam neki, h ne b@szakodjon a helyi nyuggerekkel!tonee73 írta: ↑2024.01.27., szomb. 19:32Na bakker, vigyázz magadra és minél hamarabbi jobbulást.asebestyen írta: ↑2024.01.27., szomb. 17:59No, pont 1 hete, hogy részlegesen elszakadt a jobb lábszáramban a gázlóizom.![]()
![]()

Na bakker, vigyázz magadra és minél hamarabbi jobbulást.asebestyen írta: ↑2024.01.27., szomb. 17:59No, pont 1 hete, hogy részlegesen elszakadt a jobb lábszáramban a gázlóizom.![]()

Jobbulást,a kevesebb néha több,na meg nem is vagy már olyan fiatal,ez csak egyre nehezebb lesz.asebestyen írta: ↑2024.01.27., szomb. 17:59No, pont 1 hete, hogy részlegesen elszakadt a jobb lábszáramban a gázlóizom.![]()
Valaki félthette tőlem a HiFiBZK Mátra kupát vagy Jonasék csinálták össze magukat a Vismánál ahogy meglátták Stravan a bődületes számaim.![]()
![]()
Minden esetre rám küldte/ték a nyugdíjas szabotőröket, akik sikerrel jártak. Persze az még kevés lett volna, kellett hozzá az én hülyeségem is, hogy nem hagytam abba, hanem még 4km-t futottam úgy, mert 12km-t írtam ki magamnak és az nem fordulhat elő, hogy előbb megálljak. Hát 11.89-nél megálltam, mert nem tudtam tovább menni, akkor úgy beleszúrt (ott szakadt el még jobban). Persze nem pihentettem utána se.![]()
Hát most fogom pihentetni, mert bár rengeteget javult, de a jó az nem ilyen.
Nehezemre esik, de be kell lássam, lesérültem.![]()
Rehabilitálnom kell magam. Szerencsére a bicaj elég jó ehhez, mert ott nem igazán terhelődik a gázlóizom, ha nem kiállva sprintel az ember, de még várok 1 hetet szerintem azzal is. (titokban tekertem 2x a héten 1-1 lazát.
)
Tanulság, ne fussatok a semmiből veszélyes körülmények között 10+ km-t.![]()
Jó egészséget, jó sportolást!![]()
![]()

nyugger

jóhogy. 6-ossal átfúrni az egészet (így a beletört csonk se gond), aztán M5 x 60-as kapupánttal ráhúzni tiszteségesen. mellékesként mehet Vatikánba, hogy stigmája van

De Ő úgy, hogy a lábad is benne van.