@revi:ha megnézed a videót,a TechDas-on világit a "lock" gomb=aktiválva van a vakuumos leszivás,lejátszás közben...ember nincs aki leveszi ilyenkor a tányérrol a lemezt,még Schwarzenegger sem amikor jobb formában volt....amikor én ilyeneket megnézek,transzferálom magam hogy ,ugyan, David Bowie "Ziggy Stardust",Jefferson Airplane "Volunteers",Grateful Dead "Live/Dead" -menne-e neki vagy semrevox írta: ↑2024.01.25., csüt. 15:08nálam HP asztali PC és valami kukázott, "Philips SBC HP200" fejhallgató megy.dixie-chicken írta: ↑2024.01.25., csüt. 13:53
OMA : "kopogó" zongorahang,bögőnek csak a vékony húrjain játszanak,nincs igazán jól differenciálva a dobkészlet a dobszolónál,túl van feszitve az egész hang,semmi köze az élő zenéhez ,sztem ,max akkor ha minden zenészt egy dobermann zavar,és menekülni kell![]()
....és a lemezpréselési hibákat is jobban a felszinre hozza...
rusnya mint a bűn ,ingyé sem engedném a házam közelébe,nemhogy a rendszerembe 360.000 dodóért...
![]()
megnéztem újra, amiket írtál, én ezzel hallom a bőgőnek a mélyebb húrjait is és a zongora is fémesen csillog, nem kopog (bár a tonális balansz elég könnyen tolható ide-oda). volt bennem is némi ambivalencia, hogy kicsit szikár és száraz, lehetne színesebb(nem színezett) de itt legalább érezhető a rendezettség és nincs torzítása és egyben van a zene. A másik lemezjátszón nagyon érezni lehet a stabilizer hiányát,így a teteje grízes, néha csörög, az alja mackós, de ami a lényeg, egy energiákban szegény előadásmód, ahol a hangszerek közötti kapcsolt se az igazi (kicsit CD-s íze is van). nincs egyben az egész produkció, nem komplex. hiába hat élethűnek egy-egy hangszer, ha a köztük lévő kapcsolat csúszik, illetve nincs levegője. ez a lemezjátszó garantáltan nem ilyen szerintem, de ez a felvétel/install nem annyira sikerült jól. én nem látom benne a magic-et, ami odaültet elé, pedig most nagyon jónak akartam hallani![]()
![]()
pedig ezek már az oszlop vége... de, ha ennyire nem egyformának látjuk őket,akkor még van tovább![]()

csőőő