meghallgattam a 2 opciót és döntöttem,személyes preferenciáim alapján ...a tehnológiai részletek engem személyszerint nem érdekelnek,ki mit,mikor,minek segitségével,és hogyan ér el...NJ_ írta: ↑2024.01.25., csüt. 10:55Kicsit bovebben? Megkerdezhetem, hogy miert?dixie-chicken írta: ↑2024.01.25., csüt. 08:07számomra az,hogy a TechDas,AirForce III választanám,ha választanom kéne,és lenne rá lehetőségem, az OMA MK3-al szemben....NJ_ írta: ↑2024.01.24., szer. 23:26
Csak iPhone-rol tudom az ilyen videokat “meghallgatni”. Annak mi a relevanciaja..? LP-n CD-n kivul nincs mas rendszerem. Az pedig, hogy Fremer mit mond, engem (ha oszinte lehetek) nem erdekel. A “miert” az egy kicst hosszabb tema es nem csak 1szemelyben neki szol, hanem ugy amblokk a szakíroknak. A problema feltarasat Clark Johnsen es Roy Gregory kezdte (Polarity).
A TechDast az AFIII-ig jol ismerem. De nekem hangban sem egy jol osszerakott RX-5000-nel (AFII, AFIII) sem az SX-8000/II-nel nem volt jobb (AF1, AF0). Az OMA eseten a Saskia-t ismerem, a K3-at nem.
Szoval mi a video konkluzioja?
Udv., J
>
![]()
Egyebkent tanulmanyoztad a 2 felvonultatott technologiat is? Vagy csak ahogy te hallgattad a Youtube felvetelt siman atjott az ami alapjan dontenel?
A lemezjatszo keszites ezen szintjen ($$$) a sebessegproblema es az alacsony zajszint kuzd egymassal. Szamomra a kerdes az, hogy ~250k$ szinttenfelfuggesztes nelkuli extra merev vazban, legcsapagy nelkul, legfilm nelkul stb., ezt hogyan sikerult megoldani?
Udv., J
>
melyik lemezjátszóra raknám fel szivesebben vlmelyik kedvenc lemezemet,én igy értelmeztem az egészet...
ugorjúk át a további kérdéseket,hogy mit lehet,és mit nem lehet egy YT felvétel alapján egy laptopon,füles segitségével detektálni ilyenkor...
köszönöm
UI:annyi segitségem elismerem volt,hogy ilyennel találkoztam egy pár felfévtel erejéig élőben is,és volt némi támpontom,amikor "szavaztam"...