viewtopic.php?p=2845693#p2845693
Aztán, ha végre sikerül és elkezdek írni mondjuk egy üzenetet, azt elküldeni már biztosan nem tudom, mert mire rányomok a küldésre 10mp-cel később, már újra kint vagyok. És kezdhetem elölről az írást. Már szinte megszoktam, hogy mindent vágólapra teszek küldés előtt
Abban segítsen nekem valaki légyszi, hogy mit kell tegyek az iOS-en, hogy ne variálja az IP-t. Említve volt, hogy adjam hozzá a kivételekhez az oldalt. Ezt sajnos fogalmam sincs hogyan kell, lehet-e egyáltalán.
Előre is köszönök minden segítséget!
ZolaBA írta: ↑2024.01.31., szer. 05:50Én is napi többször kell belépjek, de mindig tudom az okát, ami két dolog lehet. Egyik, hogy az adott eszközön 24 órája nem voltál aktív, a másik pedig az új IP cím. Az első feltétel adatvédelmi cookie nyavaja, a másodig pedig egyszerű biztonsági ok.
Aki szenved és nem érti a javaslatom a következő: belépsz avx-re majd külön ablakban nyisd meg a https://whatismyipaddress.com/ -ot és hagyd nyitva háttérben (így nem kell leírni papírra) Amikor legközelebb 24 órán belül kéri a belépést válts át, nézd meg a régi ip-t, frissítsd az oldalt és látni fogod, hogy van-e új IP...