kupecke írta: ↑2024.01.24., szer. 17:24Köszönöm az ajánlást Barátom, de segítek dönteni a fórumtársnak, nem kerül apróba a H/K 680, már olyan fórumtársnál van, aki még Bugánál hallotta a JBL L40-nelmishow írta: ↑2024.01.24., szer. 16:29Itt egy megfizethető HK nagytestvér, egy igazán korrekt fórumtárstól:
viewtopic.php?f=123&t=196219
Ahogy írja, hamarosan megy külön az apróba.
Ha a kis Mission hangját szereted (megértem, nekem is van elraktározva egy pár 780SE) akkor nem feltétlenül állódobozban gondolkodnék, hanem inkább valamilyen nagyobb monitorban, ebből az időszakból. Vagy egy nagyobb Mission, vagy JBL "L" széria, régi németek - a többi OFF, de a HK630 -> HK680 lépést megfontolnám.. 30mm2-re sztem már dukál egy nagymonitor, de mivel Juliush által ajánlott mélynyomóval támogatott kisebb hs-t ekkora térben még nem hallottam, nem vetném el a javaslatát. ( zárójel, korábban volt egy írás egy blogon a kis szélessávú JVC hs-ről, no beszereztem egy olyat a hálóba, megtartottam mellé a JBL Subcontrol1G-t és fülég ér a szám, de az csak kb 12mm2)
Köszi nektek, mondjuk szerintem 30m2, nagy belmagasság, akkor azért ez a pici mission elvérzik, sőt, ha hozzászámolom mögötte az etkezőt, van az 40 m2 is. Amibe beleszerettem még a 90-es években a Hifi shown az a Zsolt Audio -nak az állódobozos Standart -ja. Ezt a nagyobbik HK-t én is kinêztem, de akkor a kolléga még egybe árulta.