Abból messze menő következtetést nem érdemes levonni, hogy hány regisztált tag van.Shimano írta: ↑2024.01.15., hétf. 13:43Én inkább azt mondanám,hogy a regisztráció megtartásáért kelljen fizetni.Van bő 40000 tag,és ha ennek csak a harmada lenne erre vevő,már akkor összejöhet annyi,amennyi elég az üzemeltetéshez.Legyen csak 1000ft/év,az is bő 13 milla ha csak a jelenlegi taglétszám harmadát is vesszük.ANDS írta: ↑2024.01.15., hétf. 11:58Sziasztok!
A hirdetésekért szerintem is kellene valamit fizetnünk. Lehet finomítani, hogy csak aki egyszerre több cuccot hirdet, vagy csak aki hosszabb időn keresztül hirdetget valamit.
Nekem sokkal egyszerűbb lenne, ha az általános, hirdetésektől független támogatáshoz lehetne utalni ( befizetni) egy bankszámlaszámra, mindegy, hogy cégként vagy magánemberként. Évente egyszer elutalom, vagy kp befizetem, aztán nem kell vele tovább foglalkozni. Küldhetitek privátban is a számlaszámot, hova fizessek.
Persze az is lehet hogy rögtön eltűnne 39000 tag,meg nem is lehetne könnyen ezt megvalósítani különböző okok miatt,de ez csak egy kósza ötlet a részemről.
Én már hónapok óta, mindig megnézem az aktuális születésnaposok profilját. A megfigyelésem nem tekinthető reprezentatívnak, de ahogy ebből látom, a regisztrált tagok talán 20%-a aktív. Ami azt jelenti, hogy kb. az elmúlt 1 hónapban be volt jelentkezve az oldalra.
Érdekes, hogy nagyon sok olyan tagot figyeltem meg, aki csak a regísztációja időpontjában volt aktív, azota sem.
Tehát a regisztrált tagok száma, csak egy nagyon tájékoztató jellegű számadat.
Persze lehet bejelentkezés/regísztáció nélkül is olvasni az oldalt, de annak nem sok értelmét látom. Ha valakinek így is jó, akkor miért regisztrál?
Kellemetlen erről említést tenni, de sajnos biztos több olyan regísztrált tag is van, aki már elhunyt, csak az oldal nem értesül róla.