Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fórummal kapcsolatos észrevételek

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3238

Re: Fórumtámogatási lehetőségek

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Shimano írta:
2024.01.15., hétf. 13:43
ANDS írta:
2024.01.15., hétf. 11:58
Sziasztok!
A hirdetésekért szerintem is kellene valamit fizetnünk. Lehet finomítani, hogy csak aki egyszerre több cuccot hirdet, vagy csak aki hosszabb időn keresztül hirdetget valamit.

Nekem sokkal egyszerűbb lenne, ha az általános, hirdetésektől független támogatáshoz lehetne utalni ( befizetni) egy bankszámlaszámra, mindegy, hogy cégként vagy magánemberként. Évente egyszer elutalom, vagy kp befizetem, aztán nem kell vele tovább foglalkozni. Küldhetitek privátban is a számlaszámot, hova fizessek.
Én inkább azt mondanám,hogy a regisztráció megtartásáért kelljen fizetni.Van bő 40000 tag,és ha ennek csak a harmada lenne erre vevő,már akkor összejöhet annyi,amennyi elég az üzemeltetéshez.Legyen csak 1000ft/év,az is bő 13 milla ha csak a jelenlegi taglétszám harmadát is vesszük.
Persze az is lehet hogy rögtön eltűnne 39000 tag, :D meg nem is lehetne könnyen ezt megvalósítani különböző okok miatt,de ez csak egy kósza ötlet a részemről.
Abból messze menő következtetést nem érdemes levonni, hogy hány regisztált tag van.
Én már hónapok óta, mindig megnézem az aktuális születésnaposok profilját. A megfigyelésem nem tekinthető reprezentatívnak, de ahogy ebből látom, a regisztrált tagok talán 20%-a aktív. Ami azt jelenti, hogy kb. az elmúlt 1 hónapban be volt jelentkezve az oldalra.
Érdekes, hogy nagyon sok olyan tagot figyeltem meg, aki csak a regísztációja időpontjában volt aktív, azota sem.
Tehát a regisztrált tagok száma, csak egy nagyon tájékoztató jellegű számadat.
Persze lehet bejelentkezés/regísztáció nélkül is olvasni az oldalt, de annak nem sok értelmét látom. Ha valakinek így is jó, akkor miért regisztrál?
Kellemetlen erről említést tenni, de sajnos biztos több olyan regísztrált tag is van, aki már elhunyt, csak az oldal nem értesül róla.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2168

Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek

Hozzászólás Szerző: Shimano »

pjm írta:
2024.01.15., hétf. 13:56
Ez az önkéntes szerintem egy jó dolog. Aki magáénak érzi ad. Aztán ha komolyabb baj van lehet jelezni.
Igen,végül is az is a cél hogy többen is legyünk ne kevesebben.Na majd kiderül mennyi jön össze ebből az önkéntes dologból,aztán lehet agyalni a továbbon.

pjm
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 330

Hozzászólás Szerző: pjm »

Ez az önkéntes szerintem egy jó dolog. Aki magáénak érzi ad. Aztán ha komolyabb baj van lehet jelezni.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2168

Hozzászólás Szerző: Shimano »

ANDS írta:
Sziasztok!
A hirdetésekért szerintem is kellene valamit fizetnünk. Lehet finomítani, hogy csak aki egyszerre több cuccot hirdet, vagy csak aki hosszabb időn keresztül hirdetget valamit.

Nekem sokkal egyszerűbb lenne, ha az általános, hirdetésektől független támogatáshoz lehetne utalni ( befizetni) egy bankszámlaszámra, mindegy, hogy cégként vagy magánemberként. Évente egyszer elutalom, vagy kp befizetem, aztán nem kell vele tovább foglalkozni. Küldhetitek privátban is a számlaszámot, hova fizessek.
Én inkább azt mondanám,hogy a regisztráció megtartásáért kelljen fizetni.Van bő 40000 tag,és ha ennek csak a harmada lenne erre vevő,már akkor összejöhet annyi,amennyi elég az üzemeltetéshez.Legyen csak 1000ft/év,az is bő 13 milla ha csak a jelenlegi taglétszám harmadát is vesszük.
Persze az is lehet hogy rögtön eltűnne 39000 tag, :D meg nem is lehetne könnyen ezt megvalósítani különböző okok miatt,de ez csak egy kósza ötlet a részemről.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9149

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Ezt az elmélkedést le is zárhatjuk. Nem lesznek fizetősek a hirdetések.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 581

Hozzászólás Szerző: Snipi »

A hirdetések fizetőssé tétele bizonyos adózási kérdéseket is felvet.
Szerintem az ezzel járó adminisztrációs és könyvelési költségekkel is számolni kell.
A végén a hirdetésenkénti 1000 Ft-ból maradna tán 300-400 Ft.

pjm
Fórumlakó
Fórumlakó

asebestyen írta:
2024.01.15., hétf. 11:23
pjm írta:
2024.01.15., hétf. 10:33

(Ez nem csak a hifire igaz, más témakörben is egy megy. Olyan szinten, hogy más, elismert termékeket meg sem mernek nézni/venni mert az biztos hulladék - Nem! Nem az.)
.....
De, ismétlem EZ NEM AVX SPECIFIKUS. Ezt az én paraszti megszólalásommal csak emberi hülyeségnek hívom (bocsánat).
Arra a tendenciára, amiről írsz, nekünk nincs ráhatásunk, megváltoztatására nincsenek eszközeink és talán nem is feladatunk. :) Mi felületet szeretnénk biztosítani az élhető keretek közötti fórumozáshoz és van lehetőség adás-vételre IS, ahol kiemelten fontosnak tarjuk a fórumtagok védelmét a lehetőségeinkhez képest. Szabályaink ezt igyekeznek segíteni, biztosítani.
:smile32: ;)

pjm
Fórumlakó
Fórumlakó

ANDS írta:
Sziasztok!
Logikus. nem elég, hogy nem viszik el, még fizess is érte, miközben itt van a polcon. Akkor már inkább a bizonyíthatóan itt eladott cuccok után fizess, ne az olyan megjelenésért, ami konkrétan sikertelen.

De amúgy vezessétek be és nézzétek majd, mennyi lesz a napi hozzászólás. :smile32:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pjm 2024.01.15., hétf. 12:32-kor.

pjm
Fórumlakó
Fórumlakó

forester1 írta:
2024.01.15., hétf. 11:21
Szerintem kérjetek minden hirdetés feladása után 1.000-Ft-t.
Az audiomarkt.de se ingyenes!!!
Szerintem ezzel a sok ócska vasat is ki lehetne szűrni a fórumról..
Pl. a "sztereo erősítő" rovat is tele van bontó szökevény készülékekkel.
Én kb két éve vagyok itt. 10 cuccból 9-et nem itt adok el. Nem tudom más hogy van ezzel, én biztos nem hirdetnék többet itt, pedig nem vagyok sem kereskedő, sem nepper. Egyszerűen értelmetlen eladó szemszögből, mert a semmiért fizetnék.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 791

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Sziasztok!

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7665

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

pjm írta:
asebestyen írta:
2024.01.15., hétf. 07:26
kupecke írta:
2024.01.15., hétf. 05:56
A régebben jó dolgok mára már nem jók? Dehogynem. Ha alapszintű dac-ot nézek, ma is simán visszatennék a rendszerbe egy HRT-t. Ja, hogy az csak 30 ft, annyiért már csatlakozót sem veszünk!
Látod, még nem is támadják a régebbi 30e Ft-os dacodat a hirdetésedben, de már véded. :rolleyes:
Mindig vizsgáljuk meg az éremnek mindkét oldalát! Hidd el, mi a Fórum építése mellett vagyunk elkötelezettek. :smile53:
Nem tehetsz róla, nem érted mi kapcsán írta ezt, mivel kimaradtál a telefon beszélgetésünkből, nem vagy teljesen képben.
Félmondattal Kupecke kartárs - szerintem - azon bánatát akarta kifejezni, ami nem (csak) erre a fórumra jellemző, hanem egy emberi tulajdonság.

Az ember mindig a lehető legjobbat akarja megvenni a lehető legjobb áron.
Ebből adódóan mindig van egy aktuális kedvenc, vagy kedvenc termékhalmaz.
Aztán jön egy új termék, vagy egy új felfedezett.

Visszakanyarodva, az ember mindig a lehető legjobbat akarja megvenni. Így az új kedvencet akarja, a régebbi megy a kukába még gondolati szinten is. Ezen érdekes tendencia kapcsán beszéltük, hogy a régebbi nem feltétlenül rossz, és nem feltétlenül csak egy jó van a többi meg vacak, csak a fórumok szövegezése bizonyos termékeknél sok helyzetben azt sugallja, hogy csak egy út vezet Rómába.
(Ez nem csak a hifire igaz, más témakörben is egy megy. Olyan szinten, hogy más, elismert termékeket meg sem mernek nézni/venni mert az biztos hulladék - Nem! Nem az.)

A konkrét példát kifejtve arról beszéltünk, hogy pl kábeleknél 20-25 éve beszéltünk a Kimberről, meg a Van den Hulról, meg a Siltechről stb írhatnék még példákat, de amint jön egy aktuális kedvenc, egy új hullám - a most pl a Neotech bizonyos sorozata, arról megy a beszélgetés, az forog a fórumon is (meg az apróban is). Az forog közszájon, az kell sokaknak.

Nem, attól nem lett másabb, vacakabb a régi sem, csak van mellette más is. Ami vagy bejön, vagy jobban tetszene a "régi".
De, ismétlem EZ NEM AVX SPECIFIKUS. Ezt az én paraszti megszólalásommal csak emberi hülyeségnek hívom (bocsánat).
Ez egyrészt sajnálatos mert elvész az idő ködében az infó, másrészt jó, mert jó termékeket megfelelő háttértudással bitang áron lehet venni.
De jó példa a HRT Music streamer is, 5 éve mindenkinek az kellett most meg a facen rácsodálkozott valaki, hogy jól szól.... Persze, nem szól attól rosszabbul, hogy most épp a kínai a divat.
Vagy a Yamaha streamerek kiestek abból a bizonyos dobozból a Wiim miatt, miközben hangilag elvileg egy liga - a szofver az már más.
Van aki nem tudna erre példát? Persze, hogy nincs.

Ebben az esetben csak az jár rosszul, aki régebbi, most épp nem divatos márkáról akar továbblépni, mert az eladni szinte lehetetlen.
Így már remélem egyértelműbb, Kupecke mire akart kilyukadni...

De még egyszer mondom ez nem AVX specifikus, az emberek ilyenek, főleg, ha nincsenek benne a témában egy ideje, vagy nem elég erős az emlékezetük.
Arra a tendenciára, amiről írsz, nekünk nincs ráhatásunk, megváltoztatására nincsenek eszközeink és talán nem is feladatunk. :) Mi felületet szeretnénk biztosítani az élhető keretek közötti fórumozáshoz és van lehetőség adás-vételre IS, ahol kiemelten fontosnak tarjuk a fórumtagok védelmét a lehetőségeinkhez képest. Szabályaink ezt igyekeznek segíteni, biztosítani.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

forester1
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 37

Hozzászólás Szerző: forester1 »

Szerintem kérjetek minden hirdetés feladása után 1.000-Ft-t.
Az audiomarkt.de se ingyenes!!!
Szerintem ezzel a sok ócska vasat is ki lehetne szűrni a fórumról..
Pl. a "sztereo erősítő" rovat is tele van bontó szökevény készülékekkel.

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1305

Hozzászólás Szerző: kupecke »

pjm írta:

Ebben az esetben csak az jár rosszul, aki régebbi, most épp nem divatos márkáról akar továbblépni, mert az eladni szinte lehetetlen.

De még egyszer mondom ez nem AVX specifikus, az emberek ilyenek, főleg, ha nincsenek benne a témában egy ideje, vagy nem elég erős az emlékezetük.
Erre. Engedjük áramolni a dolgokat, ne daraboljunk fel, szedjünk szét mindent. Lehet valaki nem odaillőnek gondolja a hozzászólást, de aki írta, nem véletlenül tette, ő odatartozónak gondolja, lehet más is. Nem kritika, észrevétel, minden elismerésm a modiknak, akik láthatóan rengeteg energiát fektetnek a tevékenységbe leborulok.gif
Amit pjm írt , valahogy alátámasztják a felesleges, de régebben megelégedéssel használt meghirdetett ic-im sorsa. Ide teszem fel először, mert ez az utolsó hifi fórum, de mégis a szidott, nepperekkel tűzdeltnek mondott HFP-n vitték el a Siltech-et, a VDH-t, a Straigt Wire-t, és ami durva, a szinte csak "belsős" körökben ismert "Nándi féle szürke" ic-ként ismert kábelt is (típusra , számra tudta a vevő). Az elmúlt hetek történéseit írom, csak kapkodom a fejem és nem értem... gondolkodik.gif

pjm
Fórumlakó
Fórumlakó

asebestyen írta:
2024.01.15., hétf. 07:26
kupecke írta:
A régebben jó dolgok mára már nem jók? Dehogynem. Ha alapszintű dac-ot nézek, ma is simán visszatennék a rendszerbe egy HRT-t. Ja, hogy az csak 30 ft, annyiért már csatlakozót sem veszünk!
Látod, még nem is támadják a régebbi 30e Ft-os dacodat a hirdetésedben, de már véded. :rolleyes:
Mindig vizsgáljuk meg az éremnek mindkét oldalát! Hidd el, mi a Fórum építése mellett vagyunk elkötelezettek. :smile53:
Nem tehetsz róla, nem érted mi kapcsán írta ezt, mivel kimaradtál a telefon beszélgetésünkből, nem vagy teljesen képben.
Félmondattal Kupecke kartárs - szerintem - azon bánatát akarta kifejezni, ami nem (csak) erre a fórumra jellemző, hanem egy emberi tulajdonság.

Az ember mindig a lehető legjobbat akarja megvenni a lehető legjobb áron.
Ebből adódóan mindig van egy aktuális kedvenc, vagy kedvenc termékhalmaz.
Aztán jön egy új termék, vagy egy új felfedezett.

Visszakanyarodva, az ember mindig a lehető legjobbat akarja megvenni. Így az új kedvencet akarja, a régebbi megy a kukába még gondolati szinten is. Ezen érdekes tendencia kapcsán beszéltük, hogy a régebbi nem feltétlenül rossz, és nem feltétlenül csak egy jó van a többi meg vacak, csak a fórumok szövegezése bizonyos termékeknél sok helyzetben azt sugallja, hogy csak egy út vezet Rómába.

A konkrét példát kifejtve arról beszéltünk, hogy pl kábeleknél 20-25 éve beszéltünk a Kimberről, meg a Van den Hulról, meg a Siltechről stb írhatnék még példákat, de amint jön egy aktuális kedvenc, egy új hullám - a most pl a Neotech bizonyos sorozata, arról megy a beszélgetés, az forog a fórumon is (meg az apróban is). Az forog közszájon, az kell sokaknak.

Nem, attól nem lett másabb, vacakabb a régi sem, csak van mellette más is. Ami vagy bejön, vagy jobban tetszene a "régi".
Ez egyrészt sajnálatos mert elvész az idő ködében az infó, másrészt jó, mert jó termékeket megfelelő háttértudással bitang áron lehet venni.
De jó példa a HRT Music streamer is, 5 éve mindenkinek az kellett most meg a facen rácsodálkozott valaki, hogy jól szól.... Persze, nem szól attól rosszabbul, hogy most épp a kínai a divat.
Vagy a Yamaha streamerek kiestek abból a bizonyos dobozból a Wiim miatt, miközben hangilag elvileg egy liga - a szofver az már más.
Van aki nem tudna erre példát? Persze, hogy nincs.

rTom
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 91

Hozzászólás Szerző: rTom »

KisMarci írta:
2024.01.15., hétf. 08:47
Ott van felül bármelyik "Adás-vétel, csere" alfórumban a "Közlemények" résznél.
És tényleg!
Csakhogy az én szemem ezeket a lezárt/ beragadt témákat azonnal átugorja, ha arra is tévedek.
Amúgy meg már egy ideje az "olvasatlan hozzászólások" linkről böngészek csak, és így nem jön szem elé.

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 496

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

Ott van felül bármelyik "Adás-vétel, csere" alfórumban a "Közlemények" résznél.
Usher - Valhalla - Emotiva

rTom
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

csandaz írta:
2024.01.15., hétf. 08:36
rTom írta:
2024.01.15., hétf. 08:33
Alex_Aston írta:
2024.01.15., hétf. 08:10
Hali.
Örülök ennek a fórum támogatás lehetőségének.
Remélem velem együtt sokan fognak támogatást adni.

Lehet majd esetleg tudni, hogy összejött e elegendő pénzmag ahhoz, hogy ne legyen nektek ráfizetés?
A felvetésemre Alex ezen bejegyzése pont egy jó példa.
Beírva a keresőbe, hogy "fórum támogatás" ezen egyetlen egy találatot kapok semmi előzményt amire hivatkozik!
Mert az a kifejezés nincs is hogy "fórum támogatás"

"fórumtámogatási lehetőségek" a téma címe és a téma szövegében sincsenek ezek a szavak

A kereső egész szavakat keres
Köszi. Minden esetre jól eldugtátok a kávés részre. Aki csak hifizik és nem itt kávézik kb. 0 az esélye, hogy találkozzon vele.

andarson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 601

Hozzászólás Szerző: andarson »

Szerintem, ha tudjátok, emeljétek ki valahol a kezdőlapon vagy egy csíkban felül, bárhol ezt a fórumtámogatási lehetőséget, mert simán elkerülheti a felhasználók figyelmét Vinkler tegnap nyitott topicja.
Linn Majik DS
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Musical Fidelity M6x Vinyl
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 183
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: csandaz »

rTom írta:
2024.01.15., hétf. 08:33
Alex_Aston írta:
Hali.

Lehet majd esetleg tudni, hogy összejött e elegendő pénzmag ahhoz, hogy ne legyen nektek ráfizetés?
Beírva a keresőbe, hogy "fórum támogatás" ezen egyetlen egy találatot kapok semmi előzményt amire hivatkozik!
Mert az a kifejezés nincs is hogy "fórum támogatás"

"fórumtámogatási lehetőségek" a téma címe és a téma szövegében sincsenek ezek a szavak

A kereső egész szavakat keres

rTom
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Alex_Aston írta:
Hali.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3476

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Hali.

Csak a Marantz! :-D

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9149

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

kupecke írta:
2024.01.14., vas. 20:38
Almapc-be ugrottam, karácsonykor, kérdeztem, ahol kell, mai napig várom a választ...:smile53:
Én úgy emlékszem, hogy kaptál választ. gondolkodik.gif
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

rTom
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ZolaBA írta:
2024.01.15., hétf. 04:52
kupecke írta:
Régen lehetett a hirdetésekben is kérdezn,
El kell ezt a kérdést engedni, hiába tetszene pár tucatnak, százak/ezrek akarják a mostanit...
A többség nem olvas annyit, pláne nem irogat, csak bizniszel. Ha pedig megjelennének a hirdetések alatt kérdések, vélemények, netán olcsóbb árak vagy negatív kommentek ... megőrülne a bizniszelők hada. Ne akard ezt a feszültséget :D
Szerintem erre a problémára és egy-egy téma/ beszélgetés lekövetésére lehetne egy egyszerű megoldás, ha az " gomb mellett lenne egy olyan is ami a kezdő idézés után keletkező összes idézett kommentet egymás után fűzve jelenítené meg azokat, függetlenűl attól, hogy a válaszok hová kerülnek átrakásra.
Persze az idézéseket következetesen kellene használni.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7665

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

kupecke írta:
Hát ez az! Fanyalgunk, hogy őskövület hifizők vannak itt, de akkor ne a mai biznisz korszellemet képviseljük már. Én szeretek beszélgetni, csak egy röpke ic kábel átadása is az Oktogonon nem 1-2 perc..., a mára lassan bottal sem piszkálnám meg Meridian dac-ot is egy igazi úriembertől hoztam el. Két ünnep között, mondtam nem akarom zavarni, adja ide az ajtóban, az én bizalmam határtalan. Nem, menjek be, üljek le, hallgassam meg. Véleményem szerint ez kellene itt is. Biznisz az első? Engem nem érdekel, ha hirdetek valamit és százan is beelőznek egy info miatt, de még az előrehozási szándékkal sem izgat. Mindennek meg van a leendő új tulajdonosa, akkor, amikor kell. A régebben jó dolgok mára már nem jók? Dehogynem. Ha alapszintű dac-ot nézek, ma is simán visszatennék a rendszerbe egy HRT-t. Ja, hogy az csak 30 ft, annyiért már csatlakozót sem veszünk!
Mindegy, ez a csont már korábban le lett rágva, döntés született.
Köszönjük az észrevételt!

Nem fanyalgunk, hanem azt szeretnénk, hogy jöjjenek új fórumtársak, fiatalok IS. :)
Kifejezetten nem a bizniszt támogatjuk, sőt!
Érdemi infot mindig is lehetett és most is lehet írni bármikor a hirdetésekben, az ezeket nélkülöző hozzászólások írása nem megengedett, amik csak előrébb ugrasztják a hirdetést. Ez ugye ismét a csak bizniszelés ellen hat. :)
Bármelyik szabályon lehet változtatni, de egyik sem véletlenül született és biztos lehetsz benne, egyik sem azért, hogy a csak bizniszelőket előnyhöz juttassa a többi fórumtárssal szemben.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1305

Hozzászólás Szerző: kupecke »

ZolaBA írta:
2024.01.15., hétf. 04:52
kupecke írta:
Régen lehetett a hirdetésekben is kérdezn,
El kell ezt a kérdést engedni, hiába tetszene pár tucatnak, százak/ezrek akarják a mostanit...
A többség nem olvas annyit, pláne nem irogat, csak bizniszel. Ha pedig megjelennének a hirdetések alatt kérdések, vélemények, netán olcsóbb árak vagy negatív kommentek ... megőrülne a bizniszelők hada. Ne akard ezt a feszültséget :D
Hát ez az! Fanyalgunk, hogy őskövület hifizők vannak itt, de akkor ne a mai biznisz korszellemet képviseljük már. Én szeretek beszélgetni, csak egy röpke ic kábel átadása is az Oktogonon nem 1-2 perc..., a mára lassan bottal sem piszkálnám meg Meridian dac-ot is egy igazi úriembertől hoztam el. Két ünnep között, mondtam nem akarom zavarni, adja ide az ajtóban, az én bizalmam határtalan. Nem, menjek be, üljek le, hallgassam meg. Véleményem szerint ez kellene itt is. Biznisz az első? Engem nem érdekel, ha hirdetek valamit és százan is beelőznek egy info miatt, de még az előrehozási szándékkal sem izgat. Mindennek meg van a leendő új tulajdonosa, akkor, amikor kell. A régebben jó dolgok mára már nem jók? Dehogynem. Ha alapszintű dac-ot nézek, ma is simán visszatennék a rendszerbe egy HRT-t. Ja, hogy az csak 30 ft, annyiért már csatlakozót sem veszünk!
Mindegy, ez a csont már korábban le lett rágva, döntés született.

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”