Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3525

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: AAttila »

revox írta:
2024.01.17., szer. 17:30
megkerestem :D régen erre nyomtam.

youtu.be/J7wsifvH6xU
Jó lesz,faxa ;peace; Köszi :smile53:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4321
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

megkerestem :D régen erre nyomtam. az első két muzsika kis melegítős, bár már a második is emeli a pedálfordulatot az első után, de a harmadiknál már megindult a 120rpm :D valsz,ezt a lemezt már nem tudnom most letekerni (ritmusra), de ez komoly volt. ez adott a keringésnek :D bár nem javaslom, de beteg :D egyszer egy bicajosfutár havernak ajánlottam. azt mondta, amint beindult,10perc után leszéddült a spinnről :D (nesze neked Kondo :D )

youtu.be/J7wsifvH6xU
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

lacee írta:
2024.01.17., szer. 17:01

Jó,a spinnen nektek milyen nyereg van,nekem amivel vettem a specit,de annyira nem szeretem már :D
Néznem kellene valamit,lehet nagymamisat kellene,de lehet visszarakom amivel jött a spinn.A beállításokat az országútiról mintáztam nagyjából,de 30 km. után ma is azt néztem,hogy a vádli nem igazán lett megdolgozva,átmérek mindent ahogy Te szoktad mm. pontosra :smile29:
valami kallódó nyereg került rá,jó kemény,mint az outin ami van. nemrég cseréltem, de nem jut eszembe (REginában vettem), mire, de az axxony miatt,neki keskeny volt,amit én használtam. itt szerencsére a tömeg nem érdekes,így viszonylag olcsón fel lehet nyergelni egy spinn lovat. annyi,hogy spd van rajta, nem SL. axxonynak csak montis csukája van
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2024.01.17., szer. 17:00
Asszonyka elment futni - kb. két év után először - és rájött, hogy szoba-mókuskeréken is azt a pulzuskontrolos tervet fogja majd nyomni, mint futással. Úgyhogy ha lesz módunk, elmegyünk egy nagyobb Decathlonba körülnézni. (Illetve előbb el kell adnia a szövőszékét, hogy legyen hely a vasnak. :D Vagy hét éve vette, de rájött, hogy rövid az élet ahhoz, hogy túl sok energiát toljon bele, mikor annyi más dolgot is szeret csinálni. Nőknek is vannak agyrogyott hobbijai. :rolleyes: )
Ránéztem erre a videóra, de ha tekernék otthon, biztos, nem lycrás ausztrál férfi seggeket bámulva tenném, mindezt puruttya, lakossági mulatósra. :D Toplesses lányokkal esetleg működne, de a zenével akkor is kezdeni kellene valamit. Elég csak fizikailag lefáradni.
:D

ezekben a visszaszámlálós intervallprogram az érdekes. szólnak jóelőre,hogy mikor lesz megint indulás,majd előtte 3sectől visszaszámol ás adjad neki. de menetközben is számol vissza,mennyi van még a szenvedésből. Aztán,hogy ezeket az intervallokat sebességhez,keménységhez,vagy pulzushoz kötötd,már csak rajtad áll. a zene a harmadik tréning után már beindítja a lábad. ha véletlenül meghallom valahol,elkezd a lábam pörögni 100rpm-el :D :D :D (amúgy én se tudom,hol szülik az ilyen muzsikát :kapdelm: )
de igen,ezekkel egy gondom volt, a zene nem adja a taktot. azt hozzávághatták volna. pihenőben lazább muzsika,menéskor meg haddSzóljon :D de a többi mégxarabb és szobában ülni a bicón más,mint kint futni. elég hamar dögunalmas lesz
halfnote.hu

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1149

Hozzászólás Szerző: lacee »

revox írta:
2024.01.17., szer. 16:31
meséljetek valamit, mert a kábeles topic és a többi igen hazavágott...
a hifi egy K egyszerű dolog. kell egy alapjaiban jó rendszer,ami gatyamadzaggal is hallgtható. amíg ez nincs meg,addig lehet látni, mi megy az apróban... na, ha ez megvan, akkor kezd értelmet nyerni a kábel. ez absz nem üti azt az állítást, hogy innen viszont borzalmas sokat lehet még húzni madzagokkal, jó madzagokkal és olyan a változás,amit készülékcsere nem idéz elő, tehát nem megkerülhető dolgok. csak először tegyünk már le az asztalra egy értelmes hifit. nem kell,hogy drága legyen, csak rendszerszemlélet. nálam a 22ezres Navon mini DVD is jól szól a maga kis szélessávú dobozaivak,igaz,betettem egy polcra,ami ad a némi basszuslöketet neki :D Azzal nyomom a görgőt és simán ledarálja hiányérzet nélkül a chemichal brothers, vagy iggy pop, Motörhead és :D Prodigy koncertet is... nagy a baj :D

de biztos én öregszem... tegnap néztem, egy kis intervall után kerek 20perc kellett, hogy regenerálódjak, addig csak ténferegtem, vonyzoltam magam, de kb 20 perc után éreztem,hogy beállt a rend. de az is lehet,eléheztem :D a is kb 20percnyi vonaglással jár nálam, míg átállok zsírra :D
Jó,a spinnen nektek milyen nyereg van,nekem amivel vettem a specit,de annyira nem szeretem már :D
Néznem kellene valamit,lehet nagymamisat kellene,de lehet visszarakom amivel jött a spinn.A beállításokat az országútiról mintáztam nagyjából,de 30 km. után ma is azt néztem,hogy a vádli nem igazán lett megdolgozva,átmérek mindent ahogy Te szoktad mm. pontosra :smile29:

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 4989

Hozzászólás Szerző: pärt »

Asszonyka elment futni - kb. két év után először - és rájött, hogy szoba-mókuskeréken is azt a pulzuskontrolos tervet fogja majd nyomni, mint futással. Úgyhogy ha lesz módunk, elmegyünk egy nagyobb Decathlonba körülnézni. (Illetve előbb el kell adnia a szövőszékét, hogy legyen hely a vasnak. :D Vagy hét éve vette, de rájött, hogy rövid az élet ahhoz, hogy túl sok energiát toljon bele, mikor annyi más dolgot is szeret csinálni. Nőknek is vannak agyrogyott hobbijai. :rolleyes: )
Ránéztem erre a videóra, de ha tekernék otthon, biztos, hogy nem ausztrál, lycás férfiseggeket bámulva tenném, mindezt puruttya, lakossági mulatósra. :D Toplesses lányokkal esetleg működne, de a zenével akkor is kezdeni kellene valamit. Elég csak fizikailag lefáradni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pärt 2024.01.17., szer. 17:10-kor.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

meséljetek valamit, mert a kábeles topic és a többi igen hazavágott...
a hifi egy K egyszerű dolog. kell egy alapjaiban jó rendszer,ami gatyamadzaggal is hallgtható. amíg ez nincs meg,addig lehet látni, mi megy az apróban... na, ha ez megvan, akkor kezd értelmet nyerni a kábel. ez absz nem üti azt az állítást, hogy innen viszont borzalmas sokat lehet még húzni madzagokkal, jó madzagokkal és olyan a változás,amit készülékcsere nem idéz elő, tehát nem megkerülhető dolgok. csak először tegyünk már le az asztalra egy értelmes hifit. nem kell,hogy drága legyen, csak rendszerszemlélet. nálam a 22ezres Navon mini DVD is jól szól a maga kis szélessávú dobozaivak,igaz,betettem egy polcra,ami ad a némi basszuslöketet neki :D Azzal nyomom a görgőt és simán ledarálja hiányérzet nélkül a chemichal brothers, vagy iggy pop, Motörhead és Prodigy koncertet is... nagy a baj :D

de biztos én öregszem... tegnap néztem, egy kis intervall után kerek 20perc kellett, hogy regenerálódjak, addig csak ténferegtem, vonyzoltam magam, de kb 20 perc után éreztem,hogy beállt a rend. de az is lehet,eléheztem :D a is kb 20percnyi vonaglással jár nálam, míg átállok zsírra :D
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

este nem volt kedvem sokat pötyögni tablettán, de ezek a videók jók. szerintem kb 30percestől indul és kezdésnek az elég is,majd lehet tolni kifele. szinte mind intervall, a nehézségi fokzatot írják,de ezt nyilván az erőnléthez kell belőni. ha azt írja, 5-ös, nem kell csutkáratekerni a kurblit,picit nehezíteni kell, vagy a megszokott "keménységet" (ami lehet egy mezei,egészésges ellenállás,hogy ne a levegőt habverőzzük ellenállás nélkül) kicsit megpörgetni. lehet az elején ez is elég. Csak kíméletesen, legyen sikerélmény. több videó van, így hirtelen nem tudom,melyik mit csinál, van ahol perces menések vannak 10-20 másodperc pihenővel,nem azzal érdemes kezdeni :) de az elején ki szokták írni,mi vár a dolgozóra. bele kell nézni,mielőtt elkezdtek egy tréninget, idővel meg már tudni fogjátok,melyikben mi van. ja,igen... nekem az axxony letöltögette ezeket. nem tudom mivel szedi le,de ha nem tudjátok,megkérdezem. az tök jó volt,amikor dagasztottunk kiállva, perces intervallokat 15sec pihenővel és 47 másodpercnél bedobta a youtube, hogy a "háború és a háborúpártiak" :D de, mivel egyszer se lőttük le, ahhoz le kellett volna szállni, így utána azt gondolta,ez nekünk tetszik és 5 percenként tolta a pofánkba :D
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2024.01.15., hétf. 21:02
Szalon írta:
2024.01.15., hétf. 16:41
(bár csak bent, mert van egy törött kulccsontom - snowboard...)
Jobbulást! "Veszélyes" ez a snowboard,síelés,ilyesmi :rolleyes: a bicó mennyivel nyugisabb ;peace;

(Laci barátomnak hétvégén a cx OB 440m volt,onnan mentővel ment. Szerencsére rövid eszméletvesztés és jó pár zúzódás lett a vége, más nem)

Azért vigyázzon mindenki a pályákon,utakon :smile32:
Messengeren linked van. Nemtom meddi érhető el. Csak saját felhasznàlás, nem osztható sehol.
halfnote.hu

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Köszi az idáig befutott javaslatokat, még jöhetnek! :smile53:
A Dekába mindenképp elmegyünk, olyan sűrűségben nemigen van máshol összehasonlítható vas.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3525

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Szalon írta:
(bár csak bent, mert van egy törött kulccsontom - snowboard...)
Jobbulást! "Veszélyes" ez a snowboard,síelés,ilyesmi :rolleyes: a bicó mennyivel nyugisabb ;peace;

(Laci barátomnak hétvégén a cx OB 440m volt,onnan mentővel ment. Szerencsére rövid eszméletvesztés és jó pár zúzódás lett a vége, más nem)

Azért vigyázzon mindenki a pályákon,utakon :smile32:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2024.01.15., hétf. 19:50
revox írta:
2024.01.15., hétf. 19:19

És a viasz szereti a nedves körülmènyeket télen? Mi vastag olaj és zsírspray ment. Nem tudom, csak kérdezem :smile53:
Lehet használni, csak gyorsabban "kimosódik". Mondjuk ezt csak olvastam, az általatok is ismert okok miatt ez nem személyes tapasztalatom. :D
na, majd Szalon mester gyönyörű kerekei, higy fognak kinézni, ha beindul a vastag olajjal kenés (és veri a lánc+rámossa az eső). nekem ez a viasz télen nem tűnik elégséges kenésnek, de csak úgy tűnik. ha esik, úgy rendesen. az hamar kimos mindent. nálunk rendszeresen. az esős tréningek végén már csak a víz adta a kenést :D
halfnote.hu

lacee
Beköltözött
Beköltözött

revox írta:
2024.01.15., hétf. 20:45
szerintem ez szükséges és elégséges. ez alatt szíjasok vannak. szerintem ez ugyanaz,mint a miénk. csak modernebb köntösben. pedál cserélehtő és a nyereg is. a lendkereke jó nehéz, így egész jól imitálja a kinti tekerést. masszív. nehéz dög, nem mászik el. miénk tieznX éve volt 80ezer, így a mostani 100 teljesen korrekt ár. ezek fixik álatalában (mint minden más ilyen masina), de a szabályozó gombot lenyomva lefékezi a kereket, ha hirtelen le kell szállni.
többet errre nem érdemes szerintem költeni, de ennyit érdems. ez strapa dög.

https://www.decathlon.hu/p/spin-bike-10 ... mc=8491911
Nemrég egy ismerősnek is ezt ajánlottam,a keret 100e. volt.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

szerintem ez szükséges és elégséges. ez alatt szíjasok vannak. szerintem ez ugyanaz,mint a miénk. csak modernebb köntösben. pedál cserélehtő és a nyereg is. a lendkereke jó nehéz, így egész jól imitálja a kinti tekerést. masszív. nehéz dög, nem mászik el. miénk tieznX éve volt 80ezer, így a mostani 100 teljesen korrekt ár. ezek fixik álatalában (mint minden más ilyen masina), de a szabályozó gombot lenyomva lefékezi a kereket, ha hirtelen le kell szállni.
többet errre nem érdemes szerintem költeni, de ennyit érdems. ez strapa dög.

https://www.decathlon.hu/p/spin-bike-10 ... mc=8491911
halfnote.hu

lacee
Beköltözött
Beköltözött

pärt írta:
2024.01.15., hétf. 19:46
Köszi! :smile53: Konkrét típust melyiket javaslod?

A futását egy Polar okosórás edzéstervvel rakta fel - bevált neki. Nulla előélettel, úgy emlékszem, három hónap alatt jutott el az 5km távig, akkor még óra nélkül, aztán már órával, komolyan vett pulzuskontrollal kb.egy év múlva 10 km is volt. Na, ez ment a levesbe, most nulláról fog építkezni, de szeretné a benti tekerést is kipróbálni, többek közt a téli hidegek nyűgje miatt. Ilyenkor azért nehezebb kimoccanni. Természetesen ezt is ésszel, rendes edzéstervvel szeretné felépíteni.
Edzéstervre ötlet? :rolleyes:
Nekünk ez a típus van,elég jó.

https://www.decathlon.hu/p/spin-bike-50 ... R-p-171891

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2024.01.15., hétf. 19:46

A futását egy Polar okosórás edzéstervvel rakta fel - bevált neki. Nulla előélettel, úgy emlékszem, három hónap alatt jutott el az 5km távig, akkor még óra nélkül, aztán már órával, komolyan vett pulzuskontrollal kb.egy év múlva 10 km is volt. Na, ez ment a levesbe, most nulláról fog építkezni, de szeretné a benti tekerést is kipróbálni, többek közt a téli hidegek nyűgje miatt. Ilyenkor azért nehezebb kimoccanni. Természetesen ezt is ésszel, rendes edzéstervvel szeretné felépíteni.
Mkndjárt ránézek. Ddzésprogramnak szerintem bőven jó ennek a csapatnak a videói. Mind jntrrvallos, dd sz ellenállást tudja magának állítani. Van 30perctől kb 15percenként növekvően sok tréning. Ezzel nem annyira unalmas. Sokszof magamnak is szívesebben csinálnám, de,ha már fizettem a zwiftért :D
Egyébként a polarhoz is tuti van speed szenzor,garmjn is van. Felragadztottam a lendkerékre és így garminnal tudom rögzíteni a spinninget is, ha fontos visszanézni.

https://youtu.be/eUKL8NMwA9Y

youtu.be/eUKL8NMwA9Y
halfnote.hu

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

revox írta:
2024.01.15., hétf. 19:19

És a viasz szereti a nedves körülmènyeket télen? Mi vastag olaj és zsírspray ment. Nem tudom, csak kérdezem :smile53:
Lehet használni, csak gyorsabban "kimosódik". Mondjuk ezt csak olvastam, az általatok is ismert okok miatt ez nem személyes tapasztalatom. :D

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2024.01.15., hétf. 17:34
Urak! Párom egy hosszú, kényszerű szünet után most szeretné újra összerakni magát. Előtte futott, túrázott, de a közel két év kihagyástól nagyon gyenge a lába, szeretné visszaépíteni. Valami szobabringa, spinning dologra gondolt, amihez én sajnálatos módon kakukk vagyok, úgyhogy szakértés helyett csak néztem, mint a sült hal. Bringázni nem igazán szokott, max munkába gurul pedelec-kel, a túra, futás a fő csapás, ezek mellé lenne jó keresztedzésnek. Szóval tanácsot kérnék, milyen irányba érdemes indulni, milyen szempontok alapján érdemes keresgélni. Minden ötletet köszönök! :smile53:
Ez akkor jó hír...
Ha tekerni akar szobában mindenképp láncos spinninget érdrmes. A decathlon olcsó sora tökéletes(miénk bőven túl van a 10éven és kapott is ymikor nem S, hanem L volt a combom. Arra még lehet Te is rákóstolsz. Az elég jól utánozza a kinti életet. A szobabicajok nagyon trèk.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2024.01.15., hétf. 17:52
Szalon írta:
... meg pár tartalék láncot meg egy ultrahangos mosót... 1 láncnak nem állok neki lepucolni+waxolni...
Gyors felépülést kívánok! :tutiok:
Vax ügyben elég sokat korteskedtem itt - nekem máig a kedvenc, bringás befektetésem - de például asebinek nem nagyon jött be: a leválló viaszpelyhek telenyomták a hátsó kerekét, ami tárcsaféknél nem éppen ideális. Biztos vagyok benne, hogy már minden létező irodalmat áttanulmányoztál, mindenesetre ideírom, hogy a viaszból kivéve érdemes a lánc külsejéről minél több anyagot eltávolítani. Egy edénybe szoktam többször belecsapni a láncokat, de akár egy nem szöszölő textillel, még azon melegében történő törlés is szóba jöhet, esetleg a megszilárdult vax megtörése után leválló szemcséket is érdemes lehet lekefélni. Ez utóbbiakat nem szoktam végezni, mivel a felnifék nem annyira kritikus. Persze az sem szeretné a viaszt, de még nem volt vele gondom.
halfnote.hu

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Szalon írta:
... meg pár tartalék láncot meg egy ultrahangos mosót... 1 láncnak nem állok neki lepucolni+waxolni...
Gyors felépülést kívánok! :tutiok:
Vax ügyben elég sokat korteskedtem itt - nekem máig a kedvenc, bringás befektetésem - de például asebinek nem nagyon jött be: a leválló viaszpelyhek telenyomták a hátsó kerekét, ami tárcsaféknél nem éppen ideális. Biztos vagyok benne, hogy már minden létező irodalmat áttanulmányoztál, mindenesetre ideírom, hogy a viaszból kivéve érdemes a lánc külsejéről minél több anyagot eltávolítani. Egy edénybe szoktam többször belecsapni a láncokat, de akár egy nem szöszölő textillel, még azon melegében történő törlés is szóba jöhet, esetleg a megszilárdult vax megtörése után leválló szemcséket is érdemes lehet lekefélni. Ez utóbbiakat nem szoktam végezni, mivel a felnifék nem annyira kritikus. Persze az sem szeretné a viaszt, de még nem volt vele gondom.

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Urak! Párom egy hosszú, kényszerű szünet után most szeretné újra összerakni magát. Előtte futott, túrázott, de a közel két év kihagyástól nagyon gyenge a lába, szeretné visszaépíteni. Valami szobabringa, spinning dologra gondolt, amihez én sajnálatos módon kakukk vagyok, úgyhogy szakértés helyett csak néztem, mint a sült hal. Bringázni nem igazán szokott, max munkába gurul pedelec-kel, a túra, futás a fő csapás, ezek mellé lenne jó keresztedzésnek. Szóval tanácsot kérnék, milyen irányba érdemes indulni, milyen szempontok alapján érdemes keresgélni. Minden ötletet köszönök! :smile53:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Szalon írta:
revox írta:
2024.01.13., szomb. 19:32
Szalon papa! hogy áll a cangád? nyomjál be képet. amint megvan (bár stravát meg se néztem, már lehet fent van :rolleyes: )
Mint irtam, a váz+kerekek kerámia kezelésével kezdtem, ma megy fel az utolsó réteg, holnap kezdem összerakni... de dolgozom, meg azért tekerni is tekerek... (bár csak bent, mert van egy törött kulccsontom - snowboard...)
Kibontottam a shimano középrészt, ami jött gyárilag... hát... nem voltam igazán elájulva... szóval rendeltem egy ceramic speed középrészt, remélem a hét vége felé megkapom... meg pár tartalék láncot meg egy ultrahangos mosót... 1 láncnak nem állok neki lepucolni+waxolni... szóval van időm kényelmesen elszórakozni, hamarabb lesz kész igy is, minthogy használni tudnám... :rolleyes:
tyű vazz, ez így elég penge gépnek néz ki :tutiok:
a shimano középcsapágy még mindig az a kisátmérős külcsőcsészés az apró golyókkal (és érdekes, műanyagos mozgással)? azokat én is kidobáltam, igaz, csak shimano ment vissza, de még a régi nagycsészések.

baxom ütős gép lesz ez komám :rolleyes: 36_1_11.gif
lehet a fotó csalóka,de ennek nem hagytak nagy fejcsövet
halfnote.hu

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1498

Hozzászólás Szerző: Szalon »

revox írta:
2024.01.13., szomb. 19:32
Szalon papa! hogy áll a cangád? nyomjál be képet. amint megvan (bár stravát meg se néztem, már lehet fent van :rolleyes: )
Mint irtam, a váz+kerekek kerámia kezelésével kezdtem, ma megy fel az utolsó réteg, holnap kezdem összerakni... de dolgozom, meg azért tekerni is tekerek... (bár csak bent, mert van egy törött kulccsontom - snowboard...)
Kibontottam a shimano középrészt, ami jött gyárilag... hát... nem voltam igazán elájulva... szóval rendeltem egy ceramic speed középrészt, remélem a hét vége felé megkapom... meg pár tartalék láncot meg egy ultrahangos mosót... 1 láncnak nem állok neki lepucolni+waxolni... szóval van időm kényelmesen elszórakozni, hamarabb lesz kész igy is, minthogy használni tudnám... :rolleyes:
Csatolmányok
SL8.jpg
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Köszi, ezt jól kivonatoltad, még én is értem. :D
Ezt azért kütyük nélkül nehéz űzni; próbálom elképzelni, hogy ha 3-as zóna az, ahol már szinte fülemen veszem a levegőt, akkor milyen az 5-ös. Gondolom, olyasmi, hogy kerget a medve. :rolleyes: Hát én ott biztos nem időzök 3-6 perceket. Bár segítő körülmény, hogy egy dombot meg kell másznom, ha haza akarok érni, és azt nem lehet kimérten, mert annál azért gonoszabb egy emelkedő. Tehát a végén valamennyire csak megvan az a hajsza. A 80% gurulgatás az még megy, ebben meg a korom segít. Még van néhány kedélyes évem a B oldalon, aztán jön a belsőbarázda torzítás - remélem minél később. A kifutó barázdákat meg majd biztos e-bike-al nyomom. ;peace;

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”