Jó lesz,faxa

Jó lesz,faxa
valami kallódó nyereg került rá,jó kemény,mint az outin ami van. nemrég cseréltem, de nem jut eszembe (REginában vettem), mire, de az axxony miatt,neki keskeny volt,amit én használtam. itt szerencsére a tömeg nem érdekes,így viszonylag olcsón fel lehet nyergelni egy spinn lovat. annyi,hogy spd van rajta, nem SL. axxonynak csak montis csukája vanlacee írta: ↑2024.01.17., szer. 17:01
Jó,a spinnen nektek milyen nyereg van,nekem amivel vettem a specit,de annyira nem szeretem már![]()
Néznem kellene valamit,lehet nagymamisat kellene,de lehet visszarakom amivel jött a spinn.A beállításokat az országútiról mintáztam nagyjából,de 30 km. után ma is azt néztem,hogy a vádli nem igazán lett megdolgozva,átmérek mindent ahogy Te szoktad mm. pontosra![]()
pärt írta: ↑2024.01.17., szer. 17:00Asszonyka elment futni - kb. két év után először - és rájött, hogy szoba-mókuskeréken is azt a pulzuskontrolos tervet fogja majd nyomni, mint futással. Úgyhogy ha lesz módunk, elmegyünk egy nagyobb Decathlonba körülnézni. (Illetve előbb el kell adnia a szövőszékét, hogy legyen hely a vasnak.Vagy hét éve vette, de rájött, hogy rövid az élet ahhoz, hogy túl sok energiát toljon bele, mikor annyi más dolgot is szeret csinálni. Nőknek is vannak agyrogyott hobbijai.
)
Ránéztem erre a videóra, de ha tekernék otthon, biztos, nem lycrás ausztrál férfi seggeket bámulva tenném, mindezt puruttya, lakossági mulatósra.Toplesses lányokkal esetleg működne, de a zenével akkor is kezdeni kellene valamit. Elég csak fizikailag lefáradni.
Jó,a spinnen nektek milyen nyereg van,nekem amivel vettem a specit,de annyira nem szeretem márrevox írta: ↑2024.01.17., szer. 16:31meséljetek valamit, mert a kábeles topic és a többi igen hazavágott...
a hifi egy K egyszerű dolog. kell egy alapjaiban jó rendszer,ami gatyamadzaggal is hallgtható. amíg ez nincs meg,addig lehet látni, mi megy az apróban... na, ha ez megvan, akkor kezd értelmet nyerni a kábel. ez absz nem üti azt az állítást, hogy innen viszont borzalmas sokat lehet még húzni madzagokkal, jó madzagokkal és olyan a változás,amit készülékcsere nem idéz elő, tehát nem megkerülhető dolgok. csak először tegyünk már le az asztalra egy értelmes hifit. nem kell,hogy drága legyen, csak rendszerszemlélet. nálam a 22ezres Navon mini DVD is jól szól a maga kis szélessávú dobozaivak,igaz,betettem egy polcra,ami ad a némi basszuslöketet nekiAzzal nyomom a görgőt és simán ledarálja hiányérzet nélkül a chemichal brothers, vagy iggy pop, Motörhead és
Prodigy koncertet is... nagy a baj
![]()
de biztos én öregszem... tegnap néztem, egy kis intervall után kerek 20perc kellett, hogy regenerálódjak, addig csak ténferegtem, vonyzoltam magam, de kb 20 perc után éreztem,hogy beállt a rend. de az is lehet,eléheztema is kb 20percnyi vonaglással jár nálam, míg átállok zsírra
![]()
este nem volt kedvem sokat pötyögni tablettán, de ezek a videók jók. szerintem kb 30percestől indul és kezdésnek az elég is,majd lehet tolni kifele. szinte mind intervall, a nehézségi fokzatot írják,de ezt nyilván az erőnléthez kell belőni. ha azt írja, 5-ös, nem kell csutkáratekerni a kurblit,picit nehezíteni kell, vagy a megszokott "keménységet" (ami lehet egy mezei,egészésges ellenállás,hogy ne a levegőt habverőzzük ellenállás nélkül) kicsit megpörgetni. lehet az elején ez is elég. Csak kíméletesen, legyen sikerélmény. több videó van, így hirtelen nem tudom,melyik mit csinál, van ahol perces menések vannak 10-20 másodperc pihenővel,nem azzal érdemes kezdeni :) de az elején ki szokták írni,mi vár a dolgozóra. bele kell nézni,mielőtt elkezdtek egy tréninget, idővel meg már tudni fogjátok,melyikben mi van. ja,igen... nekem az axxony letöltögette ezeket. nem tudom mivel szedi le,de ha nem tudjátok,megkérdezem. az tök jó volt,amikor dagasztottunk kiállva, perces intervallokat 15sec pihenővel és 47 másodpercnél bedobta a youtube, hogy a "háború és a háborúpártiak"
Messengeren linked van. Nemtom meddi érhető el. Csak saját felhasznàlás, nem osztható sehol.AAttila írta: ↑2024.01.15., hétf. 21:02Jobbulást! "Veszélyes" ez a snowboard,síelés,ilyesmia bicó mennyivel nyugisabb
![]()
(Laci barátomnak hétvégén a cx OB 440m volt,onnan mentővel ment. Szerencsére rövid eszméletvesztés és jó pár zúzódás lett a vége, más nem)
Azért vigyázzon mindenki a pályákon,utakon![]()
Jobbulást! "Veszélyes" ez a snowboard,síelés,ilyesmi
na, majd Szalon mester gyönyörű kerekei, higy fognak kinézni, ha beindul a vastag olajjal kenés (és veri a lánc+rámossa az eső). nekem ez a viasz télen nem tűnik elégséges kenésnek, de csak úgy tűnik. ha esik, úgy rendesen. az hamar kimos mindent. nálunk rendszeresen. az esős tréningek végén már csak a víz adta a kenést
Nemrég egy ismerősnek is ezt ajánlottam,a keret 100e. volt.revox írta: ↑2024.01.15., hétf. 20:45szerintem ez szükséges és elégséges. ez alatt szíjasok vannak. szerintem ez ugyanaz,mint a miénk. csak modernebb köntösben. pedál cserélehtő és a nyereg is. a lendkereke jó nehéz, így egész jól imitálja a kinti tekerést. masszív. nehéz dög, nem mászik el. miénk tieznX éve volt 80ezer, így a mostani 100 teljesen korrekt ár. ezek fixik álatalában (mint minden más ilyen masina), de a szabályozó gombot lenyomva lefékezi a kereket, ha hirtelen le kell szállni.
többet errre nem érdemes szerintem költeni, de ennyit érdems. ez strapa dög.
https://www.decathlon.hu/p/spin-bike-10 ... mc=8491911
Nekünk ez a típus van,elég jó.pärt írta: ↑2024.01.15., hétf. 19:46Köszi!Konkrét típust melyiket javaslod?
A futását egy Polar okosórás edzéstervvel rakta fel - bevált neki. Nulla előélettel, úgy emlékszem, három hónap alatt jutott el az 5km távig, akkor még óra nélkül, aztán már órával, komolyan vett pulzuskontrollal kb.egy év múlva 10 km is volt. Na, ez ment a levesbe, most nulláról fog építkezni, de szeretné a benti tekerést is kipróbálni, többek közt a téli hidegek nyűgje miatt. Ilyenkor azért nehezebb kimoccanni. Természetesen ezt is ésszel, rendes edzéstervvel szeretné felépíteni.
Edzéstervre ötlet?![]()
Mkndjárt ránézek. Ddzésprogramnak szerintem bőven jó ennek a csapatnak a videói. Mind jntrrvallos, dd sz ellenállást tudja magának állítani. Van 30perctől kb 15percenként növekvően sok tréning. Ezzel nem annyira unalmas. Sokszof magamnak is szívesebben csinálnám, de,ha már fizettem a zwiftértpärt írta: ↑2024.01.15., hétf. 19:46Köszi!Konkrét típust melyiket javaslod?
A futását egy Polar okosórás edzéstervvel rakta fel - bevált neki. Nulla előélettel, úgy emlékszem, három hónap alatt jutott el az 5km távig, akkor még óra nélkül, aztán már órával, komolyan vett pulzuskontrollal kb.egy év múlva 10 km is volt. Na, ez ment a levesbe, most nulláról fog építkezni, de szeretné a benti tekerést is kipróbálni, többek közt a téli hidegek nyűgje miatt. Ilyenkor azért nehezebb kimoccanni. Természetesen ezt is ésszel, rendes edzéstervvel szeretné felépíteni.
Edzéstervre ötlet?![]()
Ez akkor jó hír...pärt írta: ↑2024.01.15., hétf. 17:34Urak! Párom egy hosszú, kényszerű szünet után most szeretné újra összerakni magát. Előtte futott, túrázott, de a közel két év kihagyástól nagyon gyenge a lába, szeretné visszaépíteni. Valami szobabringa, spinning dologra gondolt, amihez én sajnálatos módon kakukk vagyok, úgyhogy szakértés helyett csak néztem, mint a sült hal. Bringázni nem igazán szokott, max munkába gurul pedelec-kel, a túra, futás a fő csapás, ezek mellé lenne jó keresztedzésnek. Szóval tanácsot kérnék, milyen irányba érdemes indulni, milyen szempontok alapján érdemes keresgélni. Minden ötletet köszönök!![]()
És a viasz szereti a nedves körülmènyeket télen? Mi vastag olaj és zsírspray ment. Nem tudom, csak kérdezempärt írta: ↑2024.01.15., hétf. 17:52Gyors felépülést kívánok!![]()
Vax ügyben elég sokat korteskedtem itt - nekem máig a kedvenc, bringás befektetésem - de például asebinek nem nagyon jött be: a leválló viaszpelyhek telenyomták a hátsó kerekét, ami tárcsaféknél nem éppen ideális. Biztos vagyok benne, hogy már minden létező irodalmat áttanulmányoztál, mindenesetre ideírom, hogy a viaszból kivéve érdemes a lánc külsejéről minél több anyagot eltávolítani. Egy edénybe szoktam többször belecsapni a láncokat, de akár egy nem szöszölő textillel, még azon melegében történő törlés is szóba jöhet, esetleg a megszilárdult vax megtörése után leválló szemcséket is érdemes lehet lekefélni. Ez utóbbiakat nem szoktam végezni, mivel a felnifék nem annyira kritikus. Persze az sem szeretné a viaszt, de még nem volt vele gondom.
Gyors felépülést kívánok!
tyű vazz, ez így elég penge gépnek néz kiSzalon írta: ↑2024.01.15., hétf. 16:41Mint irtam, a váz+kerekek kerámia kezelésével kezdtem, ma megy fel az utolsó réteg, holnap kezdem összerakni... de dolgozom, meg azért tekerni is tekerek... (bár csak bent, mert van egy törött kulccsontom - snowboard...)
Kibontottam a shimano középrészt, ami jött gyárilag... hát... nem voltam igazán elájulva... szóval rendeltem egy ceramic speed középrészt, remélem a hét vége felé megkapom... meg pár tartalék láncot meg egy ultrahangos mosót... 1 láncnak nem állok neki lepucolni+waxolni... szóval van időm kényelmesen elszórakozni, hamarabb lesz kész igy is, minthogy használni tudnám...![]()
Mint irtam, a váz+kerekek kerámia kezelésével kezdtem, ma megy fel az utolsó réteg, holnap kezdem összerakni... de dolgozom, meg azért tekerni is tekerek... (bár csak bent, mert van egy törött kulccsontom - snowboard...)