Támogatom!
Szinte mindegyik volt a felsoroltak közül, elsősorban a fém szubtányérosak jöhetnének.
Ahogy Rock írja, nem drágák és jól (kis pénzből) fejleszthetőek, kezdetben a gyári karjukkal, aztán jöhet vmi jobb!
Támogatom!
Így van!supravox írta: ↑2024.01.14., vas. 18:42Ami nekem egy nagy meglepetés volt,hogy a MoFi studiodeck lemezjátszóba mennyi élet és ritmika szorult,pedig én nem kedvelem a szíjhajtányokat.
Kár,hogy nagyon megemelték az árakat.
3-400 ezer HUF-ért kegyetlen jó vétel lenne.
Ez persze még mindig nem 180 ezer
Én meg mondanék egy használt Thorens - t.
Hello,
Ha már voltak ilyenek és látod, hogy a downgrade nem járható, és láthatod az árakat, beláthatod elég szűkös a kereted.
Nekem is volt RB300.Voyager írta: ↑2024.01.14., vas. 14:45Nekem volt vele (sok) próbálkozásom. Többek között, Denon DL-110, Goldring 1042, Rega Ania szólt valahogyan (úgy már lehet(ett) vele zenét hallgatni).supravox írta: ↑2024.01.14., vas. 14:14Tényleg.Voyager írta: ↑2024.01.14., vas. 14:02
Van itt eladó (baromira nem passzoló PU-val), egy tévelygő hifista vlogger fórumtástól.
viewtopic.php?f=31&t=198948
Nekem mondjuk gőzöm nincs mi való egy RB300 karba..
Leginkább semmi
Ez mondjuk beleférne a keretbe ha a sallangok nem kellenek.
Mondjuk a táp az hasznos.
Egyébként nem arról van szó, hogy az Nagaoka MP110 ne lenne elfogadható hangszedő, de egy amúgy is sötétebb hangú lemezjátszóba/karba döglött hangot eredményez. Ilyen volt még a Sumiko Pearl, Shelter 201, Grado Green-Black...
ui: természetesen ez csak az én ízlésemet tükrözi - valószínűleg másoknak az a hang akár jó is lehet.
Nekem volt vele (sok) próbálkozásom. Többek között, Denon DL-110, Goldring 1042, Rega Ania szólt valahogyan (úgy már lehet(ett) vele zenét hallgatni).supravox írta: ↑2024.01.14., vas. 14:14Tényleg.Voyager írta: ↑2024.01.14., vas. 14:02Van itt eladó (baromira nem passzoló PU-val), egy tévelygő hifista vlogger fórumtástól.
Nekem mondjuk gőzöm nincs mi való egy RB300 karba..
Leginkább semmi
Ez mondjuk beleférne a keretbe ha a sallangok nem kellenek.
Mondjuk a táp az hasznos.
Tényleg.Voyager írta: ↑2024.01.14., vas. 14:02Van itt eladó (baromira nem passzoló PU-val), egy tévelygő hifista vlogger fórumtástól.
Van itt eladó (baromira nem passzoló PU-val), egy tévelygő hifista vlogger fórumtástól.
Szerintem a P3-ak kikoptak már...
Nem akartam ezzel kezdeni, mert alapvetően nem az árazáson múlik a hang - DE - nagyon szűkös a kereted. Ennyiért kezdődnek a jó hangszedők. <- nem akartam ilyet írni, de sajnos ez van.
Ez ugye az új ára? Használtan ennyiért a P3 is kifogható.
Én nem eröltetném az új lemezjátszót(a hanszedőt azért igen), mert a megjelölt keretbe csak elég alapgépek férnek bele, abbol sem sok. Az rendben van, hogy ennyit szánsz rá, de akkor bizony kompromisszumokat kell kötnöd, az egyik ilyen lehet a használt lemezjátszó. Ez ár/érték arányban amúgyis jobb döntés lehet.
Akkor valószínűleg volt/van lemezjátszód, tehát tisztában vagy azzal, hogy mibe vágsz bele. Mindenképpen új lemezjátszót szeretnél?
Jó a kérdés, hogy az ember fia végigböngéssze a kínálatot a neten...
Az alábbi kérdésekre kellene válasz találni első körben.