Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

Redguy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 120

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Redguy »

Alex_Aston írta:
2024.01.14., vas. 10:46
mishow írta:
2024.01.14., vas. 10:19

Mivel átrendezted a hifidet, neked az Eversolo mellé nem kell más, de ha valakinek van komplett és kedvelt hifije, amit nem szeretne alapjaiban bolygatni, annak meg az Eversolo sok ebben a formában.
Izgalmas kérdés, a közeljövő eldönti ;)
Ha jól látom, és Fapaci is írta, ebben az A8-ban van előerősitő is. Tehát csak végfok, vagy aktív doboz kell mögé.
Szerintem teljesen irreleváns, hogy milyen futómű lenne.
Tényleg van olyan "hülye" ember, aki vesz egy komplett eszközt, ami DAC és előerősitő is, majd csak a streamer funkciót használná belőle...? gondolkodik.gif
Nem ismerem a gyártó palettáját, de gondolom van neki csak streamere, DAC és előerősitő nélkül, mondjuk fele/harmad áron.

Viszont talán inkább az lehet érdekes, milyen mondjuk a Musicbookhoz képest, ami ugye nagyon hasonló cucc.
Szívesen felajánlom az én példányomat egy ilyen összehasonlításra, és akár a nappalimat is, amennyiben a többi rendszer elemem megfelel hozzá a nagyközönség számára (vagy elviszem a Mucisbookot).
A kérdező stílusában igyekszem reagálni a felvetésre:
Tényleg van olyan "hülye", aki 2024-ben mindenféle utána nézés - egy darab google serach...- vagy háttérinformáció nélkül képes más embereket ledegradálni?
Javaslom olvass utána - vagy ne, tök mindegy -,hiszen te már úgyis eldöntötted a véleményedet bárminemű információ begyűjtése nélkül. Ez úton gratulálok hozzá.
Sajnos sokan gondolkoznak így, lehet ezért tart itt ez az ország? gondolkodik.gif
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - Parabox Tempesta mkII

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11345
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

alto írta:
2024.01.14., vas. 18:56
Jórészt egyetértek az előrejelzéseddel. Kiegészítve azzal, hogy ez elsősorban az alsó és középkategóriára igaz, ott már ma is megfigyelhető a hagyományos komponensekből építkezés erős hanyatlása és az allinone rendszerek előretörése. A prémium kategóriában más a helyzet, ott egy-két kivételtől eltekintve (pl. Kii Three BTX System közel 14 millióért) nemigazán létezik olyan allinone rendszer, amely meg tudna közelíteni hangminőségben streamer vonalon egy csúcs Lumin, Auralic vagy Aurender készüléket, vagy erősítő vonalon egy csúcs Luxman, Sugden, Soulution vagy Audio Research nagyvasat.
Természetes. A High End világában és vonzáskörében kicsit minden másként mozog, más erővonalak mentén zajlik. Ez a szegmens még évtizedekig fennmarad komolyabb változás nélkül, sőt talán még bővülni is fog. Az árak mindenképpen.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3426
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

fapaci írta:
2024.01.14., vas. 18:20
Alex_Aston írta:
Ha jól látom, és Fapaci is írta, ebben az A8-ban van előerősitő is. Tehát csak végfok, vagy aktív doboz kell mögé. Szerintem teljesen irreleváns, hogy milyen futómű lenne.
Tényleg van olyan "hülye" ember, aki vesz egy komplett eszközt, ami DAC és előerősitő is, majd csak a streamer funkciót használná belőle...? gondolkodik.gif Nem ismerem a gyártó palettáját, de gondolom van neki csak streamere, DAC és előerősitő nélkül, mondjuk fele/harmad áron.
Nincs ilyen készülékük, az A6 és A8 is tartalmaz D/A fokozatot.

Az előerősítő kérdés már trükkösebb. Ugye nagyon sok DAC leírásában olvashatjuk, hogy előerősítő funkciója is van, de ez általában csupán abból áll, hogy lehet rajta - digitális vagy analóg megoldással - jelszintet, hangerőt állítani, ezt nem teljesen korrekt előerősítőnek nevezni. Aki egy ilyen DAC után köt egy igazi előerősítőt, rögtön megtapasztalja a különbséget.

Az Eversolo A6 esetében is állítható a kimenő jelszint, de ezt digitális módon oldja meg és nem fogad külső analóg jelet. Az A8-nál már van egy igazi előerősítő egység, ami a készüléken belül és kívülről érkező analóg jeleket fogadja, kezeli, erősíti és adja ki, a hangerő szabályzása egy analóg ellenálláslétrával történik. (Szépen kattognak is a relék a gomb tekerésekor.)

Nem tudom, hányan fogják ezeket a lejátszókat digitális forrásként külső DAC-ra kötve használni, de biztosan nem kevesen. Az elmúlt évtized legsikeresebb egysége a D/A konverter, sokak szerint a rendszerek központi egysége (szerintem nem), sokaknál adott valamilyen típus belőle és ha már ott van, nem félnek majd használni. Én már mindet eladtam, nem is akarok hagyományos, sok dobozból álló rendszert építeni, tehát az Eversolo A8-at nekem találták ki. Ha még meglenne mondjuk a Musician Pegasus-om, nehezebben döntöttem volna, de digitális forrásként is jobb az A8, ha nem is annyival, mint analóg kimeneten.

Viszont talán inkább az lehet érdekes, milyen mondjuk a Musicbookhoz képest, ami ugye nagyon hasonló cucc.
Szívesen felajánlom az én példányomat egy ilyen összehasonlításra, és akár a nappalimat is, amennyiben a többi rendszer elemem megfelel hozzá a nagyközönség számára (vagy elviszem a Mucisbookot).
Ha van még ilyesmihez türelmetek, kölcsönadom az A8-at, csak aztán nehogy sírás legyen a vége! :D

mishow írta:
2024.01.14., vas. 12:28
A harc nem kevesebbért megy, mint hogy ki és milyen módon uralja le a hálózati lejátszók piacát. Azt nem lehet tudni, ki nyer ma(jd), de a hagyományos hifizés vesztésre áll, ez már látszik :(
Ha hagyományos hifizés alatt a féltucatnyi készülékből és kábelkötegekből álló rendszerek faragását érted, annak szerintem is befellegzett, de nem fog holnap kimúlni, inkább átalakul.

Nem hiszem, hogy bárki is leuralhatja a piacot. Sokkal nagyobb léptékek jelennek majd meg, mikor a HiFi-től idegenkedő tömeg észreveszi, hogy kompakt készülékektől is komoly hangminőséget lehet kapni, a sokszorosára hízó piacra rengetegen rástartolnak mad. Lásd Naim, Devialet, Martin Logan, KEF, B&W...!
Jórészt egyetértek az előrejelzéseddel. Kiegészítve azzal, hogy ez elsősorban az alsó és középkategóriára igaz, ott már ma is megfigyelhető a hagyományos komponensekből építkezés erős hanyatlása és az allinone rendszerek előretörése. A prémium kategóriában más a helyzet, ott egy-két kivételtől eltekintve (pl. Kii Three BTX System közel 14 millióért) nemigazán létezik olyan allinone rendszer, amely meg tudna közelíteni hangminőségben streamer vonalon egy csúcs Lumin, Auralic vagy Aurender készüléket, vagy erősítő vonalon egy csúcs Luxman, Sugden, Soulution vagy Audio Research nagyvasat.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Alex_Aston írta:
Ha jól látom, és Fapaci is írta, ebben az A8-ban van előerősitő is. Tehát csak végfok, vagy aktív doboz kell mögé. Szerintem teljesen irreleváns, hogy milyen futómű lenne.
Tényleg van olyan "hülye" ember, aki vesz egy komplett eszközt, ami DAC és előerősitő is, majd csak a streamer funkciót használná belőle...? gondolkodik.gif Nem ismerem a gyártó palettáját, de gondolom van neki csak streamere, DAC és előerősitő nélkül, mondjuk fele/harmad áron.
Nincs ilyen készülékük, az A6 és A8 is tartalmaz D/A fokozatot.

Az előerősítő kérdés már trükkösebb. Ugye nagyon sok DAC leírásában olvashatjuk, hogy előerősítő funkciója is van, de ez általában csupán abból áll, hogy lehet rajta - digitális vagy analóg megoldással - jelszintet, hangerőt állítani, ezt nem teljesen korrekt előerősítőnek nevezni. Aki egy ilyen DAC után köt egy igazi előerősítőt, rögtön megtapasztalja a különbséget.

Az Eversolo A6 esetében is állítható a kimenő jelszint, de ezt digitális módon oldja meg és nem fogad külső analóg jelet. Az A8-nál már van egy igazi előerősítő egység, ami a készüléken belül és kívülről érkező analóg jeleket fogadja, kezeli, erősíti és adja ki, a hangerő szabályzása egy analóg ellenálláslétrával történik. (Szépen kattognak is a relék a gomb tekerésekor.)

Nem tudom, hányan fogják ezeket a lejátszókat digitális forrásként külső DAC-ra kötve használni, de biztosan nem kevesen. Az elmúlt évtized legsikeresebb egysége a D/A konverter, sokak szerint a rendszerek központi egysége (szerintem nem), sokaknál adott valamilyen típus belőle és ha már ott van, nem félnek majd használni. Én már mindet eladtam, nem is akarok hagyományos, sok dobozból álló rendszert építeni, tehát az Eversolo A8-at nekem találták ki. Ha még meglenne mondjuk a Musician Pegasus-om, nehezebben döntöttem volna, de digitális forrásként is jobb az A8, ha nem is annyival, mint analóg kimeneten.

Ha van még ilyesmihez türelmetek, kölcsönadom az A8-at, csak aztán nehogy sírás legyen a vége! :D

mishow írta:
A harc nem kevesebbért megy, mint hogy ki és milyen módon uralja le a hálózati lejátszók piacát. Azt nem lehet tudni, ki nyer ma(jd), de a hagyományos hifizés vesztésre áll, ez már látszik :(
Ha hagyományos hifizés alatt a féltucatnyi készülékből és kábelkötegekből álló rendszerek faragását érted, annak szerintem is befellegzett, de nem fog holnap kimúlni, inkább átalakul.

Nem hiszem, hogy bárki is leuralhatja a piacot. Sokkal nagyobb léptékek jelennek majd meg, mikor a HiFi-től idegenkedő tömeg észreveszi, hogy kompakt készülékektől is komoly hangminőséget lehet kapni, a sokszorosára hízó piacra rengetegen rástartolnak mad. Lásd Naim, Devialet, Martin Logan, KEF, B&W...!

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1287

Hozzászólás Szerző: pali923 »

mishow írta:
Ja, és ebben a versenyben ott liheg még a soundbar, ami mögött felsorakozik a teljes lakberendező szakma!
Annyiban talán lehet üdvözölni ezt a tendenciát, hogy be lehet szállni azoknak is a minőségi zenehallgatásba, akik eddig a mobil+boombox szinten művelték ezt a műfajt. Azért így jobban szólnak majd a zenék a Spotiról is, elég egy cuccost megvenni, és lehet a mobilról ezt is vezérelni, ha már úgyis ott van az ifjak kezében éjjel-nappal.
Aztán majd kiderül. gondolkodik.gif
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2651

Hozzászólás Szerző: mishow »

Alex_Aston írta:
mishow írta:
Mivel átrendezted a hifidet, neked az Eversolo mellé nem kell más, de ha valakinek van komplett és kedvelt hifije, amit nem szeretne alapjaiban bolygatni, annak meg az Eversolo sok ebben a formában.
Ha jól látom, és Fapaci is írta, ebben az A8-ban van előerősitő is. Tehát csak végfok, vagy aktív doboz kell mögé.
Tényleg van olyan "hülye" ember, aki vesz egy komplett eszközt …..
Mivel levágtad a kommentem első bekezdését, ami a lényege volt, így a válaszod másról szól.
Pont ezt írtam: nem vagyok hülye olyanért fizetni, ami már van.
Tehát vagy kikukázom, ami van és felülök egy másik vonatra (te ezt tetted), vagy tartom amit szeretek, és ahhoz a kabáthoz veszem a gombot.
Ja, és ebben a versenyben ott liheg még a soundbar, ami mögött felsorakozik a teljes lakberendező szakma!
Én erről írtam, több már off!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3980

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

mishow írta:

Tényleg van olyan "hülye" ember, aki vesz egy komplett eszközt, ami DAC és előerősitő is, majd csak a streamer funkciót használná belőle...? gondolkodik.gif
Nem ismerem a gyártó palettáját, de gondolom van neki csak streamere, DAC és előerősitő nélkül, mondjuk fele/harmad áron.

Csak a Marantz! :-D

mishow
V.I.P.
V.I.P.

fapaci írta:
2024.01.14., vas. 09:09
Redguy írta:
2024.01.13., szomb. 16:19
Hálózati futóműként használva póbáltad őket?
Jó ideje már az egyszerű láncokkal szimpatizálok, az Eversolo mellé sem szeretnék másik készüléket, ezért nem próbáltam külső konverterrel. Az A8 előnye az A6-hoz képest amúgy is leginkább a sokkal jobb D/A fokozat. Ha digitális forrásként szeretnéd használni, bizonyára kisebb a különbség.
A streamerek világában ezt a "futómű" elnevezést lassan talán felül kellene bírálnunk.
Ez a verseny érzésem szerint most kezdődik, hiszen az erősítős cégeknek is leesett a tantusz, és egyre jobb all-in-one cuccokat kezdenek gyártani, illetve egyre jobb dacokat tesznek az erősítőikbe.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Redguy írta:
2024.01.13., szomb. 16:19
Engem ez az összehasonlítás izgatna leginkább (ha lenne... ) :tutiok: leborulok.gif
Jó ideje már az egyszerű láncokkal szimpatizálok, az Eversolo mellé sem szeretnék másik készüléket, ezért nem próbáltam külső konverterrel. Az A8 előnye az A6-hoz képest amúgy is leginkább a sokkal jobb D/A fokozat. Ha digitális forrásként szeretnéd használni, bizonyára kisebb a különbség.

A streamerek világában ezt a "futómű" elnevezést lassan talán felül kellene bírálnunk. ;)

Sirleslie
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: Sirleslie »

denesdr írta:
2024.01.13., szomb. 22:21
Sirleslie írta:
2024.01.13., szomb. 21:34
Tudja véletlenül valaki, hogy a Coctail Audio x14-nél az audio out kimenet vonalszintű (fix) vagy hangerő szabályozott mint egy pre out kimenet.
Lehet fix vagy szabályzott is, beállítás kérdése. Alapból elvileg a szabályozható van beállítva, a fix pedig maximum hangerőt ad.
Köszi a válaszod! leborulok.gif
Akkor meghallgatok egyet...

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1120

Hozzászólás Szerző: denesdr »

Sirleslie írta:
2024.01.13., szomb. 21:34
Tudja véletlenül valaki, hogy a Coctail Audio x14-nél az audio out kimenet vonalszintű (fix) vagy hangerő szabályozott mint egy pre out kimenet.
Lehet fix vagy szabályzott is, beállítás kérdése. Alapból elvileg a szabályozható van beállítva, a fix pedig maximum hangerőt ad.

Sirleslie
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: Sirleslie »

Sziasztok!

Ha rá tudnám kötni a sub-ot akkor lehet, hogy kipróbálnék egyet.
Előre is köszi.

Redguy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Redguy »

Engem ez az összehasonlítás izgatna leginkább (ha lenne... ) :tutiok: leborulok.gif
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - Parabox Tempesta mkII

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

csipesz12 írta:
2024.01.13., szomb. 13:13
A BTR-12 távvezérlő nem kompatibilis a DMP-A8 készülékkel, csak a6-ossal?
Mindegyikkel működik. Az A8-hoz kapod gyári tartozékként, az A6-hoz külön kell megvenni.

csipesz12
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: csipesz12 »

A BTR-12 távvezérlő nem kompatibilis a DMP-A8 készülékkel, csak a6-ossal?

csipesz12
Törzsvendég
Törzsvendég

Bocs most nézem hogy a sima DAC az Z jelzésű.

csipesz12
Törzsvendég
Törzsvendég

DMP-A6- és DMP-A8 ról van szó?

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

mishow írta:
2024.01.13., szomb. 09:58
Faló, végül sikerült végigpróbálni az A6 - A6M - A8 skálát? Szerintem sokunkat izgat, mi a lényegi lépés a szintek közt, mit adnak a felárakért az upgrade-ek?
Az A6 és A8 tartósan nálam van (A8-ból kettő is, az egyik eladó, az A6 már elkelt), A6M-et csak kölcsönbe kaptam egy hétvégére. Írok majd róluk, ha lesz rá időm.

Számomra egyértelműen az A8 a nyerő, de sajnos kétszer drágább is az A6-nál. A sláger nyilván az A6 lesz, 1000 € alatti áron elég potens ajánlat, brutális mennyiséget adtak el belőle pár hónap alatt. Az A8 sokaknak már túl drága, pláne itthoni vérlázító árán. Az A6M egyfajta öszvérmegoldás a kettő között, az A8 megjelenésével feleslegessé vált, szerintem meg is fog szűnni, mert nem sokkal olcsóbb az A8-nál, de jóval gyengébb nála (legalábbis analóg kimeneten hallgatva).

Mondogatjuk, hogy egy D/A konverter hangzását nem a DAC chip határozza meg, de ez most egy olyan eset, ahol két nagyon hasonló, azonos gyártótól származó, de másféle (Sabre vs AKM Velvet) chippel szerelt készüléknél komoly hallható különbség van.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8043

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

A külföldi online vásárlásokkal kapcsolatos hsz-ek itt: viewtopic.php?f=103&t=3121
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

mishow
V.I.P.
V.I.P.

fapaci írta:
2024.01.13., szomb. 08:26
kargidje írta:
2024.01.12., pén. 21:28
Itthoni vásárlás? Még jó, hogy nálunk ez is drágább, röpke 100e-rel, mint hanyatlóéknál. :smile30:
Hogy az 1.980 € árból hogyan lesz nálunk 900.000 Ft, azt nehéz megmagyarázni az ÁFA különbséggel, pláne hogy itthon nem is tudnak raktárról kiszolgálni, bármelyik EU áruházból meg itt van 3-4 nap alatt.
Nézem a nagyobb, ismert és megbízható kinti webshop árakat és tényleg durva a különbség a hazai árakhoz képest gondolkodik.gif :smile51:
Faló, végül sikerült végigpróbálni az A6 - A6M - A8 skálát?
Szerintem sokunkat izgat, mi a lényegi lépés a szintek közt, mit adnak a felárakért az upgrade-ek?

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1120

Hozzászólás Szerző: denesdr »

tamagaba írta:
2024.01.12., pén. 18:16
Ma megjött az A8.
Le vagyok döbbenve
Majd elmúlik. :D
Amúgy grat! Ahogy látom még DSP funkciók is vannak benne, mehet a Vulkán hangolgatása. :napsut:

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

tamagaba írta:
2024.01.12., pén. 18:16
Ma megjött az A8. Le vagyok döbbenve...
Bizony, nagyon meglepő az Eversolo, nehezen tudok belekötni. Az A6 is rendben van, de ott tetten érhető a Topping/Gustard/SMSL cuccokra jellemző számháborús hang. Ezen próbáltak tuningolni tavaly az A6 Master verzióval, aztán decemberben váratlanul (és az A6M tulajok rémületére) kijött az A8, amibe beletolták, amit az A6 felhasználók kértek karácsonyra: kettős tápegység, nagyobb óra, AKM Velvet chip, előerősítő, stb, meg is hízott a készülék szépen.

Ez már tudja, amit én a zenehallgatástól elvárok élményben, minőségben, szolgáltatásban, no meg jó partner az aktív hangsugárzókhoz. Valamelyik nagyobbik Lumintól kaptam ehhez foghatóan stabil, levegős, könnyed hangzást pár éve (és párszor több pénzért). Persze az újdonság hevében túl lelkes az ember, ilyenkor visszamegyünk gyerekbe és elhangzanak túlzó kijelentések is, a hiteles vélemény majd több hónapos használat után alakul ki.

Na jó, egy hibája mégis van az A8-nak: egyelőre nem kapta meg a Roon Ready plecsnit. Ezt január végére ígérte egy bennfentes, aki szerint már novemberben elindították a folyamatot, de a Roon-nál közel negyed évig tart a certifikáció mostanában, hosszú a sor. Ha ez is meglesz, részemről 5*.

Bár pont ma vettem észre, hogy a Roon-t napok óta el sem indítottam, mert az Eversolo saját rendszere mindent tud, ami nekem kell: offline/online lejátszás, Qobuz, netrádiók, teljes értékű vezérlés PC-ről, mobilról és a készülék kijelzőjéről.

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 695
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

Ma megjött az A8.
Le vagyok döbbenve, hogy eddig min hallgattam zenét (a kicsi Toppingokon)
Azt hittem a hang alig lesz jobb annál.
Óriási pofont adott elsőre Evörsolo kapitány, lágyabb, kellemesen folyó - ismert offline számokkal
Most usb pc-ről. Holnap berakom a NV vinyót az aljába. Tidal műxik, mobil app is.
Csodás
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

solarsurfer
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 38

Hozzászólás Szerző: solarsurfer »

Sziasztok! Van valakinek tapasztalata az új, limitált NODE X-el? (Próbáltam visszakeresni, de nem találtam róla témát)
A fejhallgató része nem érdekel. Elsősorban azt szeretném tudni, hogy jobban szól-e az előző N130-hoz képest? Köszönöm!
hang: Tannoy Legacy Arden | erő: Luxman L-590AXII + Aurorasound VIDA MkII | analóg: Thorens TD-1601 + Phasemation PP-300 | digi: Node + Chord Qutest | kábel: Black Rhodium

mishow
V.I.P.
V.I.P.

fapaci írta:
2024.01.01., hétf. 14:48
Kissé sarkos kijelentésed az 1000 € alatti kategóriában nagyjából megállja a helyét, de felette nagyon nem.
EGY kommenttel a tiéd előtt Ear jogos megjegyzésére pont ezt a részt javítottam, tessék figyelmesebben olvasni ;)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”