na,ezt emg elmesélem, mert agyfaxt kapok... bejelentkezett egy angol faszi 2 napja, hogy mekkora a váz, stb... ő 5f9 magas. hámondom, az 175cm, akkor pont jó. áááá, nem,stb... S neki kicsit... Erre mondom neki,hogy a számozása cxar, ez jó neki, de nem nagyon érdekelt,hisz innen angliába meggyőzni nem egyszerű. erre belógatta, hogy este eljön és megnézi

na,kicsomagoltam,hazavittem, összeraktam... Atit reggel nyaggattam, milyen magasan ül, így este Sebi került sorra. Közben én gyors összedobtam a bicajt,ahogy a képeken van. majd visszább kell vennem rajta, mert az ülőmagasság a Sebiének felel meg (73cm), de pl a nyeregorr-kormányközép Sebinek csak 51,5, én belőttem szemre 52,5-re (a bringa így kb arányosnak tűnik nekem, bár az én szemem jobban elvinne egy 110-120-as stucnit), de az a centi benne lehet a nyereg-BB távolságban kb és a nyergek közti minimális eltérésben. Xal 178 cm pipa, de majd lentebb kell venni. kicsit 175-re, lehet a gyári stucnit is vissza kell tennem, centivel rövidebb...
DE!!! itt jött a K kanyar. csávónak elküldtem a képeket és belógatta, hogy neki inkább komplett kellene a bicaj