,halfej1980 írta: ↑2024.01.11., csüt. 21:42Mesterséges e, azt nem tudom. Az biztos, hogy nagyon nagyon jó. Nagyon össze van rakva a kocsi:) Idén én nyertem az SQ bajnokságot, de ezzel nem untatok senkit. Ha valaki Szolnokon jár és kíváncsi, nagyon szivesen megmutatom.mishow írta: ↑2024.01.11., csüt. 21:29A tesztek külön kiemelik, hogy a GX200-nak milyen nagy tere van - tehát a baj ott lesz a szobában valahol.
Lehet, hogy a hallgató pozíciód nem jó, de előfordulhat, hogy már a forrásnál elveszik valami.
Vagy …. írod, hogy az autó az “etalon”. Nem lehetséges, hogy ott túlságosan mesterséges a tér, és megszokta a füled?
Csak tippelgetek![]()
A Hegelt 2 napja vettem, A H95 kistesót meghalgattam. Egy Fine Audio F501 volt és aránytalanul egy 2 milliós Auralic streamer-ről ment. Ott viszont már a mélységérzet is nagyon megvolt, egyszóval ott nagyon tetszett amit hallottam. De nem fogok most pl egy r26-ot rendelni lutrira:) No mindegy, tényleg köszönöm a segítséget, majd kialakul valami:)
nem szeretnék belekontárkodni,tavaly egy kereskedői szeánszon ahol optimális elhelyezésben volt az X hangszoró,egy hangszorókábel cserénél (és csak az lett cserélve,semmi más) az Y kábel használatával,nagyon széles,levegős hangkép volt,jóval szélesebb volt a szinpad mint a 2 hangszoró távolsága, a Z kábel használatával meg jobban a 2 hangszoró közé volt helyezve a hangkép,arányosan változott a szinpad mélysége is a 2 hangszorókábelnél...mondjuk,nem volt olcsó sem az Y,sem a Z kábel...