ja, az angolhoz

először angolul dobta t,hogy mi a méret. de épp ültem fel a görgőre,így lexartam. aztán,mire megéztem, már rámírt gugli fordítós magyarsággal, hogy "hé haver!" mennyi a méret

ja, az angolhoz
moat írtam neki, hogy nekem váz van meg kerék,oszt a többit segítek szívesen, de az egy külön buli és a segítés+készrhúzás benne van a váz árában
mer azt elfelejtettemRotox írta: ↑2024.01.12., pén. 10:16Lehet, én vagyok vak, vagy értek félre valamit (a hirdetésben is azt írod, hogy csak váltószett kell); fékek?Vagy azért nem írod, mert az "nem tétel"?
Szerintem nyugodtan mondd meg, hogy fizesse ki a vázat, stb., utáni közösen kiválasztjátok a többi cuccot, és össze is rakod neki. Egy helyben lévő és valószínűleg nem is csóró (bár sokszor azok a legfillérb@szóbbak...) vevőjelöltet kár volna lerázni.
Lehet, én vagyok vak, vagy értek félre valamit (a hirdetésben is azt írod, hogy csak váltószett kell); fékek?
Lehetőleg angolul, hogy megértse. Nem hiszem, hogy otthon neki puszira összedobnak egy eladó vázra egy gépet, aztán majd hátha tényleg meg is veszi. Brexit ide vagy oda, ott sem hülye mindenki.
na,ezt emg elmesélem, mert agyfaxt kapok... bejelentkezett egy angol faszi 2 napja, hogy mekkora a váz, stb... ő 5f9 magas. hámondom, az 175cm, akkor pont jó. áááá, nem,stb... S neki kicsit... Erre mondom neki,hogy a számozása cxar, ez jó neki, de nem nagyon érdekelt,hisz innen angliába meggyőzni nem egyszerű. erre belógatta, hogy este eljön és megnézi
az az idő,ja, de alapvetően egy gyors sterimó, aztán forgáspontoknak wd40, esetleg a láncból kell tartani kettőt és levenni kimosni. de,ha kisterimózod a láncot,közelről,hadd verjen ki mindent,aztán megolajozod(vastag olajjal), ami tudom,hogy elég béna,de egy telet kibír. régebben,mikor télen kijártunk, többnyire ótvaros rendszereket használtunk, de egy 8 sebis lánc 6ezer, egy 10-11-12 meg 12ezer és a telet kibírja. mi mindig ótvaros bringákból építettünk télit, de nyilván ebben benne volt vastagon,hogy kinek van pénze egy specire télre
Jó,ne érts félre ezzel én is így vagyok,de mikor montis csoportba felrakták a leszakadt váltós sárgómbócos képeket ilyesmikre gondoltam,biztos élvezetes,de utánna a bukszát nyitni kell.asebestyen írta: ↑2024.01.12., pén. 06:58Én semelyik bicajt nem sajnálom. 1-1 jobb montizás után van mit csinálni vele, de ez a sport része, hogy utána le kell ápolni. Magam sajnálom inkább ilyenkor, nem a bicajt. :)
Csak egy bicaj, számomra használati tárgy, nem garázs disz lesz, az biztos. Egyedül a takaritásra forditandó időt sajnálom...
Én semelyik bicajt nem sajnálom. 1-1 jobb montizás után van mit csinálni vele, de ez a sport része, hogy utána le kell ápolni. Magam sajnálom inkább ilyenkor, nem a bicajt. :)
Én sajnálnám a montit a dágványba kivinni.asebestyen írta: ↑2024.01.11., csüt. 21:37Aki télen egyensúly gyakorlatokat akar csinálni, az monti laza talajon kint, bent pedig outival, meredek fejcsőszög, keskeny gumi betonra és szabadgörgő. Ott aztán lehet lépegetni felfelé a ranglétrán.![]()
Téli bicaj, tudod...
Már szőrösödikasebestyen írta: ↑2024.01.11., csüt. 22:26Lelövöm a poént, ha nem haragszol...
Revi még növésben van.![]()
Lelövöm a poént, ha nem haragszol...
Aki télen egyensúly gyakorlatokat akar csinálni, az monti laza talajon kint, bent pedig outival, meredek fejcsőszög, keskeny gumi betonra és szabadgörgő. Ott aztán lehet lépegetni felfelé a ranglétrán.
Sőt, a kanyarban is tekerhetsz,mert a pedál sem fog leérni
ez nem a kapkodós évszak
meg a jégre direkt élvezkedni megy a dolgozópärt írta: ↑2024.01.11., csüt. 16:23Kölyökként, Debrecenben a befagyott Békás-tavon gyakoroltam a kopaszgumis Favorittal. Na, az elég jól fejleszt, utána kb. bármi kellemesen tapad.De azért esőben máig nyúl vagyok, az néha alattomosabb is tud lenni. Kis sár, falevél, emlékezet szerint szárazon még elég jól tapadó, de kicsit simább aszfalt... A jég elég állandó.